Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megfogni egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megfogni egy 30 éves férfit, egy 20 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, aki nagyon helyes,udvarias,intelligens. Határozott, vannak tervei, tudja, mit hogyan akar az életében. És ez nekem nagyon imponáló. Egy kicsit magamra találtam az ő személyiségében. 30 éves, és mondta, hogy ő már nem vágyik trófeákra, szeretne végre valami komolyat...

Engem nem zavar a korkülönbség,inkább tetszik, hogy végre egy férfival van dolgom, és nem csak egy kisfiuval. Szerintem ez nála nem is kérdés, mondta is, hogy sokkal érettebb vagyok a koromnál.

Hogyan érjem el, hogy úgy tekintsen rám, mint lehetséges barátnő jelöltre,ne pedig egy komolytalan 20 évesre?

2020. máj. 21. 15:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%
Azért figyeled a freudi elszólást a csávó részéről? Végre egy komolyat, elég a trófea gyűjtésből. Te tényleg elhiszed, hogy 30 évesen ilyen előélet után megállapodik komoly kapcsolatban egy férfi, főleg egy 20 éves gyerek lánnyal? 😂
2020. máj. 21. 18:24
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Utolsónál a pont. Nem azért, mert fiatal vagy, mást is ugyanígy átbacna.
2020. máj. 21. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jutott eszembe hogy a pasik, főleg idősebb férfiak fiatal lányoknak akkor mondanak ilyeneket "hogy ő már nem vágyik trófeákra, szeretne végre valami komolyat" amikor meg akarják őket fektetni.

Ez most nyilván nem jelenti azt 100%-ra hogy hazudik, mert nyilván nem, ezt nem lehet tudni. Ugyanakkor ha csak szexet akarna tőled, akkor is UGYANEZT a dumát adná elő, hogy beetessen, mert tudja hogy a lányok/nők talán többségében erre vevök. Tipikus duma.

Tehát igazából 50-50 annak az esélye hogy tényleg komolyan gondolja vagy csak úgy adja elő.

Az hogy melyik igaz, az csak akkor fog kiderülni ha összejöttök rendesen és együtt lesztek sokáig és veled tervez és ez a tetteiből, megnyilvánulásaiból is látszik.

2020. máj. 21. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!