Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 33 éves ként próbalkozhatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves ként próbalkozhatok a 20 éves lányoknál?

Figyelt kérdés

Saját véleményem szerint NEM!De ahogy látom a vilagot elég sok példa van rá.Nehrz eldöntenem,hogy a lánynak bele-e férek a dologba,vagy pedig élből elutasitana engem.

Véleményetek.Köszi

2020. júl. 10. 00:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
23%

Ha tégedet ez igazán bosszant, akkor hajrá.

Ahogy elnézem észre sem fogjátok venni azt a 10-12 év korkülönbséget, úgyhogy az IQ miatt ne aggódj.

2020. júl. 10. 08:19
 12/26 anonim ***** válasza:
38%
Nekem meg értelmes pasira van igényem, nem ilyen analfabétára, mint a kérdező, aki írni se tud. 21/n
2020. júl. 10. 09:46
 13/26 anonim ***** válasza:
34%

Köztem meg a párom között is 11 év van. 3 éve vagyunk együtt.

De kérdező, attól hogy itt 10 20 év körüli lány leírja hogy randizna-e 30 évessel vagy nem, még nem leszel előrébb. Ha tetszik valaki, nyomulj rá.

És neki is nyugodtan add elő hogy egy 30 éves nő mennyire nem vonzó, ezzel a tudtára adva hogy 8 max 10 évetek van együtt hátra. Értékelni fogja.

22N

2020. júl. 10. 10:38
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a 20 éves nő 35 éves férfi párosoknál inkább a nő szokta felszedni a férfit (ha tényleg összeillenek), vagy nagyon erős és egyértelmű jeleket adni, mert a normálisabb férfi ennyire lefelé nem próbálkozik folyamatosan, nincs hozzá pofája. Aki viszont direkt ennyire fiatalabbat akar felszedni, az 90 %-ban nevetségessé válik.
2020. júl. 10. 13:05
 15/26 anonim ***** válasza:
72%

Miért ne?

20-on felül 10 év simán belefér, csak figyelj oda magadra.

Én 35 vagyok de mindig 5-6-7-8 évvel fiatalabb barátnőim voltak .

Kivétel 18 éves korom táján ...akkor egykorúak.

Amúgy nem értem az embereket..Ki a jó büdös f**aszt érdekel, hogy ki mit gondol, ne mások véleménye számítson, és nem csak ebben hanem semmiben. TE legyél az aki boldogan él.

2020. júl. 10. 13:06
 16/26 anonim ***** válasza:
34%
8-aska a 20 éves nőd amint szülő korba kerül, szépen le fog koccolni a vele egykorú jópasival, miután kiszórakozta magát melletted és megerősödött, te meg maradsz egyedül az elméleteddel és a jobb kezeddel, reménytelenül ketyegő biológiai óráddal, hogy ugyan legyen már egy nő aki szül azért neked is legalább egyet. Mert az összes jó haverod hamarabb belátta mi az élet rendje, te meg már mindenki előtt ciki és nevetséges vagy a rohanásoddal... Ezt azzal nem tudod elkerülni,hogy a nőkre vetíted ezt, sőt, ezzel sietteted a szomorú sorsodat, lúzer.
2020. júl. 10. 13:11
 17/26 anonim ***** válasza:
67%

#16, nem az erősséged a matematika, ugye? Adatok ld #6. (amit nem tudom miért húzott le pár minusz-nyomkodó... sárga irigység effekt? Más boldog kapcsolatban mer élni?)

" ugyan legyen már egy nő aki szül azért neked is legalább egyet. Mert az összes jó haverod hamarabb belátta mi az élet rendje, te meg már mindenki előtt ciki és nevetséges vagy a rohanásoddal..." - ugyan már minek? Mi kegyed, Böjte Csabába oltott Budaházy Edda? Na mert az ő "Hozz Világra Még Egy Magyart" típusú megnyilatkozásaikon tényleg kacag a fél ország...

2020. júl. 10. 15:09
 18/26 anonim ***** válasza:
30%
#13 "És neki is nyugodtan add elő hogy egy 30 éves nő mennyire nem vonzó, ezzel a tudtára adva hogy 8 max 10 évetek van együtt hátra. Értékelni fogja." - ugyan már, nem mindenki van oltva humor ellen... Az én párom 32 éves korában szekálta szét az agyam, hogy "nem akarsz lecserélni 2 16-évesre?" Majd hülye lettem volna, egy tartós (akkor 15 éves, hosszabb mint az átlag magyar házasság:)) kapcsolatban teljesen mások a paraméterek mint egy friss ismeretségnél... az , hogy szeretjük egymást,és az, mondjuk 99%-ban kompatibilisek vagyunk, az kb mindent visz...
2020. júl. 10. 16:00
 19/26 anonim ***** válasza:
62%

Ezt azért írtam, mert a kérdező viszont az utolsó válaszában komolyan mondta, hogy szerinte a 30 éves nők már lecsúszottak. Te szarkazmus ellen vagy beoltva, ugye?

2020. júl. 10. 16:54
 20/26 anonim ***** válasza:
13%

"Jó esetben meg egy 20 év körülinek meg az a természetes, hogy építsük fel együtt a közös jövőnket, nem kész fészket + körülményeket keres, ahova minél hamarabb "tojást rakhat""

Tehát a 20 éves közösen építse fel a jövőjét a 33 évessel? Akkor a pasi mit csinált eddig? Pont az ellenkezője a jellemző, a fiatal csajok szoktak szívesen beleülni a készbe, tehát nem csóró 30-asokkal jönnek össze, hanem olyannal aki furikázza, nyaraltatja őket, meg ahol ingyen lakhat.

2020. júl. 10. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!