Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális érzés? Most könnyű nő lettem?
Egészségedre.
Ez egy jó élmény, ne rontsd el aggódással.
"Könnyű nő" De rég hallottam ezt. Nem lettél az, csak rájöttél az élet izére. Amugy ma mar siman belefer ismerkedes elején a szex, ha mindketten akarják, akkor álszentség az ellenkezőjét mutatni.
Viszont vigyázz a szivedre, mert lehet #5-nek van igaza. Csak élvezd a dolgot, de nagyon ne éld bele magad semmi komolyba. Majd kialakul mi lesz belőle.
Szerintem is próbáld meg még az elején ne nagyon beleélni magad, mert ha kiderül valami olyan vagy gondol egyet, akkor nagyon nagy csalódás tud lenni így a sorokat olvasva.
De ne így legyen és tartson ki minden így ahogy most van, sőt legyen még jobb. Remélem így lesz. Gratula és sok sikert!:)
( nem, nem vagy bolond )
Számomra furcsa, hogy a szex oké, de ott aludni már túl sok lenne, nekem ez pont fordítva történt párkapcsolatomban (ami azóta is tart). Nem vagy megbolondulva, csak éled az életed.
Arra viszont vigyázz, hogy párkapcsolatot úgy érdemes felépíteni, hogy megismered a másikat és utána a testiség. Ha fordítva csinálod könnyen előfordulhat, hogy nem megfelelő emberre szánod az időt és amikor már jobban ragaszkodsz, nehezebb valakit elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!