Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális érzés? Most könnyű nő lettem?

Figyelt kérdés
Szóval egy 19 éves fiatal nő vagyok. Még sosem volt kapcsolatom, randim, bármi ilyesmi. Voltam már szerelmes, de tudjátok a beteljesületlen kamasz szerelem féle volt, ami kicsit sem jó. Aztán egyszer egy barátnős estén “túl borongós” voltam a barátnőim szerint, és regisztráltunk engem tinderre, mert szerintük nekem egy randi kellett. Teltek a hetek, néha ránéztem, villamoson, megállóban stb. lapozgattam, egy két sráccal beszélgettem. Aztán jött egy srác aki igazából olyan “könyvmoly”, beszélgetős típus mint én. Pénteken elkezdtünk beszélgetni, vasárnap elmentünk a kedvenc helyemre borozni, órákat beszélgettünk, és kicsit be is csíptünk, de nagyon jó volt. Hétfőn suli után egy kávéra ugrottunk csak be. Aztán kedden nekem hosszú napom volt, de beszéltünk telefonon az egyik szünetemben. Elképesztően jó vele beszélgetni. Szerdán és csütörtökön is randiztunk, sétáltunk este a városban, és minden más, és valami elképesztő volt. Szerda este megcsókolt, ami nem az első volt, de közelében sincs a fura klubbos csók ennek, nem tudom leírni milyen jó volt. Aztán pénteken gondoltam egyet, és felhívtam magamhoz. Borozgattunk, beszélgettünk, főleg a szexről, vágyainkról, amitől kicsit befeszültem, mert tudtam mi jön. De megnyugtatott, és konkrétan fenomenális volt. Mindig azt hallom, hogy az első rossz, de csak enyhe feszítő érzésem volt mikor először betette és semmi más, és még orgazmusom is volt, ami szinte csoda, mert egyedül is mindig visszafojtom. Nem is tudom mennyi idő volt, de minimum 1,5 óra. Aztán csináltunk egy gyors kaját, és a kanapén dumálva megettük, aztán hazament, mert mondta, hogy szerinte túl sok lenne, ha itt is aludna. De ez pénteken volt, és azóta csak azon jár az agyam, hogy újra akarom. Tegnap találkoztunk, és szegényt majdnem letámadtam egy parkban.😅 Nem tudom mi van velem, konkrétan nincs 1,5 hete hogy ismerem, és úgy érzem az élet egészen más. Mindig is féltem a randizástól, szextől, mindentől az énképem miatt, de valahogy úgy érzem, hogy őt nem zavarom. Szerintetek megbolondultam?

2023. ápr. 3. 22:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Csak az ne legyen, hogy belészeretsz, ő meg nem tudja viszonozni, mert hát mint írták többen az tényleg furcsa hogy lefektetni nem volt téged gond, de együttaludni már több lenne számára. Szerintem ez arra utal, hogy ne gondolj bele többet, nem párkapcsolatot akar a fiú csak szexet.
2023. ápr. 4. 08:04
 12/22 anonim ***** válasza:
69%

Semmi gond nincs ezzel, de legalább annyira legyél ott fejben is, mint az erzelmeid.

Ha bármi olyan can, amit Bem szeretnél vagy úgy viselkedik veled, bántó módon beszel, akkor nyugodtan hagyd ott, ne ragadj bele csak azért, mert kivalt belőled bizonyos érzelmeket.

2023. ápr. 4. 08:47
 13/22 anonim ***** válasza:
38%
Normális. Ritka az ilyen felszabadult csaj. Általában túlbonyolítanak mindent, közben meg magukra nem figyelnek és elrontják az egészet.
2023. ápr. 4. 09:48
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

És mi van, ha "könnyű nő" lettél (de nem!!!) és boldog???

Nagyon szimpi az írásod, hajrá, mindent bele!!!

(szerintem csak az impotensek erkölcs-csőszködnek, ne foglalkozz velük!!!)

2023. ápr. 4. 09:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ebből lehet akár komoly kapcsolat is, sztem tök jó
2023. ápr. 4. 11:28
 16/22 anonim ***** válasza:
37%

Igazad van kérdező, csak így lehet.

És ha a parkban vagytok, nyugodtan kapd el :-). Semmi bajotok nem tud történni tőle.

2023. ápr. 4. 11:36
 17/22 anonim ***** válasza:
25%
Persze, végülis nincsenek szabályok meg köz szemérem sértés.
2023. ápr. 4. 11:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetoen nincs ezzel semmi baj, ha nem veszed tul komolyan a dolgokat. Mivel kvazi ismeretlen szamodra a srac, ezert rengeteg dolog elobukkanhat, ami kizarja, hogy ebbol egy tartos kapcsolat legyen. Altalaban az a jobb ut, ha elobb megismered a masikat es csak utana csaptok bele a lepedogyuresbe, amikor mar mindketten biztosak vagytok abban, hogy nem csak a felszin stimmel, hanem a melyebb oldalatok is passzol. A szex nem zarja ki, de nem is biztositja, hogy igy lesz. Az majd kiderul idovel. Arra azert legyel teniktettel, hogy a masik fel nem biztos, hogy tartani tudja veled a tempot. Sokan ott rontjak el, hogy teljesen elszivjak a masik elol a levegot, annyira durvan elkapja oket a hev. Kicsit tedd takarekra magad es hagyd, hogy a kapcsolat ritmusa egy alacsonyabb szinten allandosuljon, ami a sracnak is meg megfelel.
2023. ápr. 4. 12:00
 19/22 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ezen ne agyalj. Ma már nincsenek "könnyű nők". Mindenki, még a nők is megélhetik a szexualitásukat úgy ahogyan és akivel akarják. Én pl nem szeretem húzni az időt. Ha szexelni akarok valakivel akkor fogok is. Nem ezen múlik. A férjemet a barátnőm mutatta be nekem, aztán rá pár napra felhívtam telefonon, hogy dugni akarok vele, mert nagyon bejön. Azóta férj és feleség vagyunk gyerekkel. Nem feltétlenül az ismerd meg a lelkét először a nyerő. Én pl amikor a férjemmel először találkoztam, szerelem volt első látásra. Megláttam őt és onnantól kezdve egy pasi se érdekelt többé. Ennek már 6 éve.
2023. ápr. 4. 12:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Annyira irigyellek. :) én 1x éreztem ilyet. Nekem olyan volt mintha az univerzum kitágult volna. Remélem összejön a kapcsolatotok. :) 23N
2023. ápr. 4. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!