Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális érzés? Most könnyű nő lettem?

Figyelt kérdés
Szóval egy 19 éves fiatal nő vagyok. Még sosem volt kapcsolatom, randim, bármi ilyesmi. Voltam már szerelmes, de tudjátok a beteljesületlen kamasz szerelem féle volt, ami kicsit sem jó. Aztán egyszer egy barátnős estén “túl borongós” voltam a barátnőim szerint, és regisztráltunk engem tinderre, mert szerintük nekem egy randi kellett. Teltek a hetek, néha ránéztem, villamoson, megállóban stb. lapozgattam, egy két sráccal beszélgettem. Aztán jött egy srác aki igazából olyan “könyvmoly”, beszélgetős típus mint én. Pénteken elkezdtünk beszélgetni, vasárnap elmentünk a kedvenc helyemre borozni, órákat beszélgettünk, és kicsit be is csíptünk, de nagyon jó volt. Hétfőn suli után egy kávéra ugrottunk csak be. Aztán kedden nekem hosszú napom volt, de beszéltünk telefonon az egyik szünetemben. Elképesztően jó vele beszélgetni. Szerdán és csütörtökön is randiztunk, sétáltunk este a városban, és minden más, és valami elképesztő volt. Szerda este megcsókolt, ami nem az első volt, de közelében sincs a fura klubbos csók ennek, nem tudom leírni milyen jó volt. Aztán pénteken gondoltam egyet, és felhívtam magamhoz. Borozgattunk, beszélgettünk, főleg a szexről, vágyainkról, amitől kicsit befeszültem, mert tudtam mi jön. De megnyugtatott, és konkrétan fenomenális volt. Mindig azt hallom, hogy az első rossz, de csak enyhe feszítő érzésem volt mikor először betette és semmi más, és még orgazmusom is volt, ami szinte csoda, mert egyedül is mindig visszafojtom. Nem is tudom mennyi idő volt, de minimum 1,5 óra. Aztán csináltunk egy gyors kaját, és a kanapén dumálva megettük, aztán hazament, mert mondta, hogy szerinte túl sok lenne, ha itt is aludna. De ez pénteken volt, és azóta csak azon jár az agyam, hogy újra akarom. Tegnap találkoztunk, és szegényt majdnem letámadtam egy parkban.😅 Nem tudom mi van velem, konkrétan nincs 1,5 hete hogy ismerem, és úgy érzem az élet egészen más. Mindig is féltem a randizástól, szextől, mindentől az énképem miatt, de valahogy úgy érzem, hogy őt nem zavarom. Szerintetek megbolondultam?

2023. ápr. 3. 22:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi lett veletek? Drukkolok,hogy együtt legyetek
2023. ápr. 13. 12:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Én is csak egyetérteni tudok az előző kommentelőkkel! Nagyon sok boldogságot és sikert kívánok nektek, örülök,hogy ezt éltétek meg :) sok ilyet még!
2023. ápr. 18. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!