Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miként hívjam el randizni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként hívjam el randizni, ha tetszem neki, de nehezen kezeli, hogy van egy gyerekem?:)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

27 éves férfi vagyok, a problémám pedig az lenne, hogy van egy 23 éves, okos, ambíciózus, aranyos, gyönyörű, szőke hajú, zöld szemű Lány, akinek nagyon tetszem (barátai mondták) és ő is nagyon tetszik nekem.

A nagy probléma viszont, hogy számára hatalmas gond, hogy nekem van egy kislányom. Nem igazán tudja hova tenni, és saját gyereket sem szeretne, úgyhogy számára is szinte probléma, hogy ennyire tetszem neki.

Ritkán találkozunk, de amikor egy összejövetelen igen, akkor mindenki szerint érezni köztünk a kémiát.

Viszont így, hogy nem akar saját gyereket, illetve az én gyerekem számára egy nehéz dolog, nem tudom, mit tegyek. Nekem szimpatikus, én is az vagyok neki, viszont ha ennyire elfogadhatatlan neki, nek tudom, mit is írhatnék vagy mondhatnék neki, aminek hatására hátha tenne egy próbát. Szerintetek? Mi a véleményetek? Köszi előre is :)

ma 11:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%

" ez a lány tudja magáról, hogy nem jól áll hozzá és szeretné, ha nem így állna hozzá"

na ez viszont gond. Mármint az, hogy tök normális személyiségbeli dolgot hibásnak tart, mert beleveri a fejébe a társadalom, hogy "ha nő vagyok, akkó kell gyereket szűnöd meg szeretned is az összeset". Nem, jól áll hozzá, mert neki ez a személyisége.

ma 12:16
 22/33 anonim ***** válasza:
91%

"hogy őszinte legyek, picit áltatom magam, hogy fiatal, változhat még a véleménye, és akkor megoldható."

Azért születnek ilyen kérdések, hogy összejött a drogossal, alkoholistával, olyannal, aki nem akar gyereket, aztán pár év múlva meg kiír kérdést, hogyan szoktassa le az alkoholistát, meg miként vegye rá, hogy szüljön neki.

Érthetetlen.

Ne áltasd magad, még csak nem is hazudott, közölte, hogy nem szereti, akar gyereket.

A kislányoddal szerinted szívesen foglalkozna?

ma 12:29
 23/33 anonim ***** válasza:
59%

Fiatal és változhat még ugyan a véleménye,de neked nem kell ezt kivárnod,azaz nem érdemes. Jelenleg nem akar ,ami lehet,hogy a kora miatt van,mert élni akar még,de lehet,hogy később sem fog ez változni.

Én pl pont fiatalabb koromban szerettem volna egy szép családot,fiatalon anyukava válni,hogy ne idős anyja legyen a gyerekemnek. Szép családi házat, férjet,stb. Ahogy teltek az évek,egyre kevésbé szerettem volna, szeretnék gyereket. Nem keresek ugyan rosszul és kapcsolatom is van,de nem tudom elképzelni,hogy 9 hónap mulvatol 0-24 egy gyerek körül forogjon az életem. Valahol jó is lenne,mert sok szeretetet ad,nincs mellette unatkozas és amíg fel nem nevelem,mellettem van. Ha jó szülő vagyok, öregségemre is mellettem lenne. De mivel nem érzem ezt 100%osan ,így inkább azt mondom,hogy nem szeretnék gyereket. 30 éves vagyok,adok magamnak még max 5 évet,hogy ez változzon,utána meg már nem vágok bele. Ennek ellenére továbbra is szeretem a gyerekeket. Ha ismerkednek és lenne egy férfi,akinek gyereke van,azzal nem lenne problémám,de ez is sokmindentől függ. Milyen a férfi,milyen apaként és milyen maga a gyerek. Kijönnek-e vajon a gyerekkel és a gyerek kedvelne-e engem. Milyen a viszony az exszel. Ez nagyon sokrétű dolog. Ha minden klappol,szívesen részt vennék a gyermek életében, tudnám szeretni es szívesen toltenem be a ,,pótanya" szerepet. Viszont vannak olyanok,akik ha sajatra nem vágynak,máséra meg még annyira sem. Akinek gyereke van,ott a gyerek az első és nem az új kapcsolat. Ha valami van a gyerekkel,ugorni kell. Az anyagiak jó része is elmegy a gyerekre csúnyán szólva,amit egy szingli férfi a saját élete építésére,kapcsolatára,programokra tudja fordítani. Ezt nem mindenki fogadja el és nem is kötelességük. Teljesen érthető szerintem.

ma 12:44
 24/33 A kérdező kommentje:

"22"

Nem akarom befolyásolni, ráerőltetni sem, ha így érez, elfogadom, ha szeretné megpróbálni, mert úgy gondolja, menne neki, azt is elfogadom.

Viszont pontosan ez volt az oka,hogy nem hívtam el randizni és nem tettem lépéseket, mert nem akarok sem a gyerekemnek, se a Hölgynek rosszat. Szóval szerintem igazatok van, ha nem, akkor sajnos nem, ez van:)

"23"

Persze, szóról szóra egyet tudok érteni, nem tudok és nem is akarok bele kötni.

Az ő döntése, és mindenki maga dönti el, mi fér bele és mi nem.

Tiszteletreméltó, ahogy beszélsz a szituációról és nagyon jó érveket is mondasz. Mindenesetre, ha ebben az 5 évben ha úgy alakul, hogy szeretnél gyereket, akkor kívánok, hogy pont olyan kapcsolatod legyen a gyerekeddel, amilyet leírtál és szeretnél :)

ma 12:57
 25/33 anonim ***** válasza:
72%

"Az pedig, hogy "a gyerekemnek kéne sz első helyen lenni"

Senki sem tud úgy megbolondítani, hogy ne ő legyen."

Ebben van egy feloldhatatlan kettősség.

Én sem akarok gyereket, és nem tudnám tisztelni azt az embert, nőt vagy férfit, akinek nem a gyereke az első. Viszont én simán bolondulok a páromba, és nekem első lesz, de ha nála az első hely már foglalt, mindig féloldalas lesz a kapcsolatunk.

Itt tényleg nincs megoldás.

ma 13:34
 26/33 A kérdező kommentje:
Ez esetben, bár elferdítve a szavaid, de igazából ne is ismerkedjek, mert aki a párom lenne, sosem érezhetné magát elsőnek? Nyersen és tényleg elferdítve írtam, 0 negatív szándékkal:)
ma 13:40
 27/33 anonim ***** válasza:
68%
Én nem az a válaszoló vagyok, de az nem opció, hogy hasonló helyzetben levő kisgyerekes nőkkel ismerkedj?
ma 13:44
 28/33 A kérdező kommentje:

De, ez nagyon életképesnek hangzik, viszont valamilyen okból kifolyólag, a gyerekes anyukák nem igazán szeretnék elfogadni, ha a férfinek is van gyereke.

Nyilván ez egy téves általánosításnak hangzik, szimplán nekem ez a tapasztalat alakult ki, nem volt szerencsém a valószínűleg nagy többségben lévő, elfogadóbbNők közül találkozni anyukával/anyukákkal :)

ma 13:47
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet osztani az első helyet. Ha közös gyerek születne akkor is meg lehet. De nem a 23 éves lánykával fogod ezt megtenni. Úgyhogy olyan nő után kell nézni aki képes elfogadni, hogy az első helyet meg kéne osztani.
ma 13:47
 30/33 anonim ***** válasza:

"Ez esetben, bár elferdítve a szavaid, de igazából ne is ismerkedjek, mert aki a párom lenne, sosem érezhetné magát elsőnek?"

Ahogy írták, kisgyerekes anyukával.

"a gyerekes anyukák nem igazán szeretnék elfogadni, ha a férfinek is van gyereke"

A gyerektelenek/mentesek sem, ahogy a példád mutatja.

Nem szégyen bevallani, ha neked sem kell gyerekes nő.

ma 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!