Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miként hívjam el randizni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként hívjam el randizni, ha tetszem neki, de nehezen kezeli, hogy van egy gyerekem?:)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

27 éves férfi vagyok, a problémám pedig az lenne, hogy van egy 23 éves, okos, ambíciózus, aranyos, gyönyörű, szőke hajú, zöld szemű Lány, akinek nagyon tetszem (barátai mondták) és ő is nagyon tetszik nekem.

A nagy probléma viszont, hogy számára hatalmas gond, hogy nekem van egy kislányom. Nem igazán tudja hova tenni, és saját gyereket sem szeretne, úgyhogy számára is szinte probléma, hogy ennyire tetszem neki.

Ritkán találkozunk, de amikor egy összejövetelen igen, akkor mindenki szerint érezni köztünk a kémiát.

Viszont így, hogy nem akar saját gyereket, illetve az én gyerekem számára egy nehéz dolog, nem tudom, mit tegyek. Nekem szimpatikus, én is az vagyok neki, viszont ha ennyire elfogadhatatlan neki, nek tudom, mit is írhatnék vagy mondhatnék neki, aminek hatására hátha tenne egy próbát. Szerintetek? Mi a véleményetek? Köszi előre is :)

ma 11:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%
Mint szülő mondom, hogy ezt itt engedd el. Nem akar saját gyereket, valószínűleg más gyerekét se akarja nevelni.
ma 11:46
 12/33 anonim ***** válasza:
78%

Nem rosszból írom, de most ha TALÁN egyszer a jövőben megváltoztatná a véleményét te addig járnál a nyakára? Vagy nem találkozna a lányoddal soha, esetleg nagyon ritkán lennétek hármasban, hogy hátha megszokná, megszeretné? Vagy hogyan gondolod ezt az egészet? Oké, hogy tetszik, de gyereked van! És ha most NE adj Isten eljátszaná, hogy kedveli és amikor nem lennél otthon megverné, csúnyán bánna vele? Ha valaki zsigerből nem szereti a gyerekeket az nyilván ha rá van erőltetve, rá erőszakolja magát, hogy kezdje el kedvelni sose fogja és sajnos a gyereknek is árthat. Nem azt állítom, hogy ő képes lenne rá, de ez benne van a pakliban.

Egy lány miért bolondít meg ennyire amikor a gyerekednek kéne az első helyen lenni? 🥹

ma 11:53
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Semmi értelme nincs annak, hogy ácsingózol rá. Nem akar gyerekes pasit. Pont.
ma 11:56
 14/33 A kérdező kommentje:

Annyit gyorsba leszögeznék, hogy nem a külsővel vett meg, mert bár picit hatásvadásznak hangozhat, de nekem tényleg a belső a lényeg.

Találkozott már a gyerekemmel, kedves volt vele, a gyerekem pedig nagyon ritkàn nyit felnőttek, föleg nők felé, vele szemben viszont az első perctől nyitott volt. Ami meg is lepett.

Az pedig, hogy "a gyerekemnek kéne sz első helyen lenni"

Senki sem tud úgy megbolondítani, hogy ne ő legyen. Én szimplán abból indulok ki, amit saját butaságból érdektelen információnak gondoltam, hogy ez a lány tudja magáról, hogy nem jól áll hozzá és szeretné, ha nem így állna hozzá :)

Viszont olyasmibe, amivel cseppet is ártok a saját gyerekemnek, soha nem mennék bele.

Viszont az őt védő hozzászólásokért mindenképp hálás vagyok és köszönöm! Szerencsére nincs szó ilyesmiről, hogy sérülne.

Konkrétan megkérdezte tőlem, hogy nem venném-e feleségül az illetőt xd

ma 12:00
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Csakhogy kérdező azzal, hogy ő "anyukát" szeretne magának és a lány miattad erőltetné az "anyukázást" is ártasz a gyerekeknek! Attól rosszabb nincs mint amikor a saját anyjával nem vagy együtt és még a pót anyuka is lelépne. Olyan mostohaanyára van szüksége aki szeretné mintha a sajátja lenne. Nem a kiszemelted lesz az!
ma 12:04
 16/33 anonim ***** válasza:
*gyerekednek, pótanyuka
ma 12:05
 17/33 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ, meglepően csak jóindulatú hozzászólásokat kaptam. Amik bár nem "kedvezőek" számomra, mégis jogosak és jóindulatúak.

Szerencsére a gyerekem anyukája is jelen van az életében, közös felügyelet, így nem pótanyaként gondolok a hölgyre, ahogy a gyerekem sem :)

ma 12:06
 18/33 anonim ***** válasza:
90%
De kérdező,nagyon elvakultan nézed a dolgokat. Nekem is vannak barátnőim,akik nem szeretnének gyereket és ezáltal másét sem viselnék el. Apaként neked a kislányod és neki az érdekei (kellene legalább is így lenni) az első. Ha mélyebbre is menne ez az ismeretség,józan paraszti ésszel pikk-pakk kiábrándulnál egy olyan emberből,akit taszít egy gyerek tudata. Értesz? Taszítja őt az,aki számodra a legfontosabb kincs az életedben. Miért akarsz egy ilyen embert az életedbe? Ezt el kell fogadni és tovább kell menni.
ma 12:10
 19/33 anonim ***** válasza:
60%
Istenem, látom minden szót kimagyarázol, de közben nem érted a szó jelentését. A "pótanyuka" azért van idézőjelben mert él a kislány anyukája, de akkor is szeretné, hogy szeressék őt mert 100%, hogy megtörte a válás/szakítás. És te ha elkezdesz azzal a lánnyal lenni és az bármikor lelép míg ő megkedveli a kislányodnak ártasz. Amúgy a gyerekek megérzik, hogy ki szereti őket őszintén és ki erőlteti, ki játssza el. Szeretnéd, hogy rosszul érezze magát mert őt nem szeretné a csaj, vagy, hogy otthagyná és megintcsak nem szeretné?
ma 12:14
 20/33 A kérdező kommentje:
Ebbe nem tudok bele kötni, és teljes mértékben igazat kell adnom :)
ma 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!