Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miként hívjam el randizni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miként hívjam el randizni, ha tetszem neki, de nehezen kezeli, hogy van egy gyerekem?:)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

27 éves férfi vagyok, a problémám pedig az lenne, hogy van egy 23 éves, okos, ambíciózus, aranyos, gyönyörű, szőke hajú, zöld szemű Lány, akinek nagyon tetszem (barátai mondták) és ő is nagyon tetszik nekem.

A nagy probléma viszont, hogy számára hatalmas gond, hogy nekem van egy kislányom. Nem igazán tudja hova tenni, és saját gyereket sem szeretne, úgyhogy számára is szinte probléma, hogy ennyire tetszem neki.

Ritkán találkozunk, de amikor egy összejövetelen igen, akkor mindenki szerint érezni köztünk a kémiát.

Viszont így, hogy nem akar saját gyereket, illetve az én gyerekem számára egy nehéz dolog, nem tudom, mit tegyek. Nekem szimpatikus, én is az vagyok neki, viszont ha ennyire elfogadhatatlan neki, nek tudom, mit is írhatnék vagy mondhatnék neki, aminek hatására hátha tenne egy próbát. Szerintetek? Mi a véleményetek? Köszi előre is :)

ma 11:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy ez ennyi volt.
ma 11:15
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Semmi értelme ezt tovább erőltetni. Nem akar saját gyereket és végképp nem akar más nőtől született kölyökkel egy légtérben lenni. Még a gondolatától is irtózik. El kéne fogadni és a gyermeked érdekeit helyezni előtérbe. Nem tudná megkedvelni még ha hat lóval is húznád akkor sem.
ma 11:19
 3/26 anonim ***** válasza:
71%
Ez ellen sajnos nem tudsz mit tenni. Én sem szeretnék saját gyereket,de mégis van egy 2 kisgyerekes férfi,aki nagyon szimpatikus és tetszik nekem,ha úgy alakulnak, összejönnek vele. Szeretem a gyerekeket,nem zavarna,ha közös programokat kellene velük csinálni,nem tűnnek el az apukás hétvégeken. Csak szimplán sajátot nem annyira szeretnék.
ma 11:19
 4/26 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hát, hogy őszinte legyek, picit áltatom magam, hogy fiatal, változhat még a véleménye, és akkor megoldható.

Viszont persze, ha ez nem módosulna soha, nem akarnék ártani a saját gyerekemnek ezzel, hogy valaki nem tudja őt elfogadni :)

ma 11:25
 5/26 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem többet érsz azzal ha elfelejted őt mint potenciális társ mert nem működne úgysem hiába lennétek együtt.
ma 11:27
 6/26 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem se müködőképes. Neked a lányod mindig ott lesz, ebben nem lehet kompromisszumot kötni.
ma 11:30
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Kémia ide vagy oda, felejtős, csak önámitás, hogy majd megváltozik, blablabla. Ebből kapcsolat/szerelem biztos nem lesz!
ma 11:35
 8/26 anonim ***** válasza:
93%

23 évesen teljesen érthető, hogy nem akar gyerekes pasit.

Nem kell erőltetni, mert sosem fogja elfogadni a gyermeked, az pedig nem lenne jó.

9/26 anonim ***** válasza:
91%

Attol, hogy tetszel neki nem biztos kozel sem, hogy akar toled valamit.

Ha mindenki beprobalkozna mindenkinel, aki tetszik neki, minden embernek legalabb 8 parja lenne.

Szerintem inkabb hagyd beken, ha biztosan tudod, hogy a gyerek ekkora akadaly neki. Tartsd tiszteletben a donteset.

A kemia nem minden. Lehet, hogy kulsore bejottok egymasnak, de 0 kozos van bennetek. Akkor mire mentek a kemiaval?

10/26 anonim ***** válasza:
56%
Sztem próbáld meg, aztán a lány döntése, hogy így is elfogad-e végül vagy nem. Ha nem, akkor azt kezeld nem-ként. Lehet, hogy 10 év múlva megérik rá, de jelenleg nem akar... és ez nem "érettség" stb bullshit kérdése, hanem alapvető személyiségé. Én a helyedben, ha most lepattint, nem várnék.
ma 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!