Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy olyan kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy olyan kapcsolat, amiben a lánynak nincs semmi tartása?

Figyelt kérdés
Férfiak, ti hogy vagyok ezekkel a "nőkkel", akiket már első randin is magatokévá tehettek(elottetek is akárki megtehette), nincs semmi tarsása, azt csináltok vele amit akartok, akár 2 hét után is összeköltözne, ha lenne akivel. Szerintetek is szánalmasak?

nov. 15. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
0%

Srácok, össze-vissza beszéltek.

Értem én, hogy unalmas a meló és inkább kötekszünk a neten, előfordul mindenkivel, hogy ezzel üti el az időt, de azért többtucat kommentet beleokádni egy olyan kérdésbe, amit lehet értelmesen is értelmezni, ha valaki akarja.... hát nem tudom... Nem érzitek néha mennyire értelmetlen itt töltenetek az időt?

nov. 15. 14:50
 62/69 anonim ***** válasza:
100%

61

Ma szabadnapom van és már elvégetem a teendőim. Miért ne írhatnék ide, vagy bárki más? Te is írsz ide, neked szabad? Nem lehet értelmezni a kérdést mivel nem írta le konkrétan, hogy kiről szól a kérdés. Ha csak róla írt volna, mármint a 20 éves csajsziról akkor sem kizárólag ő a "ribi" hanem az is aki egymás után viszi. De őt csak a csaj érdekli mert fiatal, biztosan szép a kérdező pedig már nem annyira fiatal, szép és irigy rá legeslegbelül. Vagy a saját lányáról írna így? Ő rá is azt mondaná, hogy szánalmas? Neki mi köze van egy fiatal lányhoz most úgy komolyan? Nem fogom lehordani csak azért mert szerinte kizárólag "ribi". Inkább a saját háza tájékán sepregessen ha ő beverné az arcom. Undorító.

nov. 15. 15:03
 63/69 anonim ***** válasza:
0%

62, a jogodat nem vitattam, pusztán a hasznát.

És a kérdésben nem szerepel semmi a kérdező konkrét tapasztalatairól vagy bármiféle konkrét, való shelyzetről.

Vázolt egy szituációt és megkérdezte, hogy nekem (nekünk) mi lenne a véleményünk róla.

ma 13:55 -as válaszomban le is írtam számomra milyen élmény volt.

Van akit nem zavarna, mert úgy van vele, hogy ha mindkét fél akarja, miért ne. Van aki más okból okés. Van akinek meg más okból nem okés. A kérdező erre volt kiváncsi, és nem számít, hogy neki épp hogyan alakul az élete.

Fogalmam sincs milyen 20 éves nőről beszélsz, nem látok ilyet a kérdésben.

nov. 15. 15:16
 64/69 anonim ***** válasza:
100%
"Én ismerek egy lányt, amúgy ő ihlette a kérdést. Gyerekkora óta ismerjuk egymast, neki kb most van a body countja 70 fele(1el tobbszor is), ami azért 20 évesen nem semmi szám." - 59es kommentje. Pont az, hogy a kérdésben nem szerepelt róla semmi pedig miatta született meg kérdés és miatta okád minden nőre aki az első, vagy második randin szexel, de természetesen a férfiakra nem.
nov. 15. 15:19
 65/69 anonim ***** válasza:
0%

664, aham...

és hol jön a kérdező véleménye a képbe? Mármint... kit érdekel? A kérdésre lehet válaszolni anélkül is, hogy tudnánk, vagy érdekelne bárkit is.

nov. 15. 15:35
 66/69 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoltunk, olvasd el az ő válaszait.
nov. 15. 15:38
 67/69 anonim ***** válasza:
100%

A tökéletes férj gondolom rámászna a fiatal 20 éves csajra.Én sem vagyok szent dupla annyi évesen kb 35 férfi volt az életemben igy vagy ugy.De én csak kettővel randiztam,egy hónap utßn volt szex,és az egyik kapcsolat 18 éve tart.Az ilyenek,mint te lehordhatnak,de felfogni sose fogjátok,hogy a férfiak nagy többsége akkor is fog ilyen nőkre menni.80%dugni,20% komoly kapcsolatra.

És inkább vagyok riherongy,mint egy negkeseredett házi fialós k.urva,akinek semmi önbizalma,és kezd rájönni,hogy hiába verte magát,ő is rábas.zott.

És miből gondolod,hogy a te fogadat nem vernék ki?

Menj randizni és dugni,rád fér.

nov. 15. 16:54
 68/69 anonim ***** válasza:
100%
Huh, hát a kérdező stílusát elnézve kicsit vicces, hogy tartásról meg etikai szabályokról papol, a kapanyél meg kilóg a szájából.
nov. 15. 17:34
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok és látom eléggé elszabadultak az indulatok és persze a kérdező igazi arca is megmutatkozott. Nagyon úgy tűnik, hogy vagy féltékeny a fiatal lányra mert a férjének hátha tetszik és hűtlen lesz vele, vagy irigy rá mert ő már férjnél van és kutyának nem kéne még szexre se pláne nem többre. Bár biztosan a férje is nagy ívben tesz rá ha őt ennyire izgatja a lányka. Csak jó másokat gyalázni mert annyira meg van keseredve.
nov. 15. 17:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!