Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy olyan kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy olyan kapcsolat, amiben a lánynak nincs semmi tartása?

Figyelt kérdés
Férfiak, ti hogy vagyok ezekkel a "nőkkel", akiket már első randin is magatokévá tehettek(elottetek is akárki megtehette), nincs semmi tarsása, azt csináltok vele amit akartok, akár 2 hét után is összeköltözne, ha lenne akivel. Szerintetek is szánalmasak?

nov. 15. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
0%

Figyi, azért a férfiak nem bonyolultak. Amelyik pénzt, időt, energiát áldoz egy nőre, kézenfogva sétál vele, bemutatja a barátainak, felvállalja párként, annál nem nagyon szokott kiderülni, hogy igazából csak szexelni akar🤣Ha csak szexelni akar, akkor a felsorolt dolgoknak az ellenkezőit csinálja. Ennyire egyszerű.

nov. 15. 12:36
 32/69 anonim ***** válasza:
75%
32 ez egyáltalán nem az összes férfira húzható rá. De nevess csak, majd ha akad kivétel nem fogsz! 😹
nov. 15. 12:39
 33/69 anonim ***** válasza:
72%

KÉRDEZŐ!

Komolyan!!!!

Írd le kérlek, hogy akkor szerinted, mi a megfelelő idő a nőnek?

nov. 15. 12:45
 34/69 anonim ***** válasza:
100%

"Amelyik pénzt, időt, energiát áldoz egy nőre, kézenfogva sétál vele, bemutatja a barátainak, felvállalja párként"

Azért ez nem ilyen egyszerű, (jò is volna).... Én is azt mondom, hogy nyugodtan nevetgélj, de olykor az élet igen csak meg tud tréfálni... Szerintem erről tudnának mesélni azok, akikkel ez történt, nem egy, nem két emberről van szó.

nov. 15. 12:45
 35/69 anonim ***** válasza:
65%
Lehidalok, ilyen buta kérdést nőneműtől már rég olvastam. Nem tudtam, hogy annyiból áll a női tartás, hogy nem zajlik le orális szex, szex míg a férfi nem "bizonyítja be", hogy érdemes rá. De ha így is lenne a kapcsolat csak szexuális dolgokból állna? Szerintem a szerelem, odaadás, hasonló életcélok, értékek is fontosak. Ha a férfi János-várost bejárta azt hiszed, hogy majd pont miattad megváltozik valamint ha kevés nővel volt dolga akkor majd mást nem fog megkívánni, vagy szakítani. Haha. És még van képed többre tartani magad mert te játszma miatt eszközként tekintesz a férfiakra, hogy megfogd őket. Nos az ilyen nőket éri leginkább csalódás, de álmodozz tovább. A későbbiekben felébreszt valamilyen férfi...
nov. 15. 12:56
 36/69 A kérdező kommentje:
#34 ki ahogy érzi. Én nem szabom meg egyáltalán, hogy ki mikor csinálja. De azért vannak olyan etikai "szabályok" ha lehet annak nevezni, hogy normális nő egyből nem adja oda magát. Kérdéses az, hogy ebből milyen kapcsolat lesz, de normális férfi nem nézi jó szemmel. Az ilyenek miatt vannak a nők felé az általánosítások, hogy a legtöbbjük ku€va.
nov. 15. 12:57
 37/69 anonim ***** válasza:
31%

Nekem eddig mindig pont ilyen egyszerű volt. Pl. mostani párom is drága programokra hord, bemutatott már mindenkinek, velem tervez stb, egyértelmű, hogy nem csak szexet akar. Előtte volt egy egyéves szexkapcsolatom. A srác már második alkalomra magához hívott át. Nem keresett minden nap, ha taliztunk heti 1x, akkor is csak szexeltünk, néha csináltunk programokat, de ez köszönőviszonyban nem volt a jelenlegi PÁRkapcsolatommal. Nem is képzeltem bele azt egy percre sem, hogy kapcsolatot akarna. Járjatok nyitottabb szemmel…

nov. 15. 12:58
 38/69 A kérdező kommentje:
#36 te is híján vagy az IQ pontocskáknak😂 Ki beszélt az orális szexről első randin? 😂 Nem ért csalódás eddig szerencsére. A férjem se problémázott azon, hogy nem adtam oda neki egyből. Szerencsére kihívásnak tekintett rá, és ugyebár amit nehezebben ér el egy ember, azt jobban megbecsüli. Mondhattok akármit, de ki értékeli azt a dolgot, amit nagyon könnyen megkap? Senki. Pont úgy kb mint egy IPhone 16 Pro max. Azok akik könnyen kapják meg, annyira nem fogják értékelni. Mint aki megdolgozott érte. Lehet hülye példa, de így van ez az emberekkel is és pont. Szerintem az ilyen kapcsolatok nagyrésze megcsalással végződik a gyengébbik fél által.
nov. 15. 13:03
 39/69 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen kapcsolatok nagyrésze megcsalással végződik a gyengébbik fél által.

Pont semmi összefüggés nincs.

nov. 15. 13:05
 40/69 anonim ***** válasza:
75%
Nincsenek semmilyen szabályok csak az olyan taktikázós "nők" mint te azt hiszik hogyha később fekszik alá akkor többre fogja tartani a férfi holott kismillió dolgokon múlik, hogy értékes nőnek tart-e. Attól a nő még lehet felmosórongy, szánalmas, hogy vár vele. Sőt még férfi is küzdhet az önbecsülés hiányával hiába vár arra, hogy mikor teszed szét. Nincs olyasmi, hogy a nő odaadja magát sem. De ha már így gondolod akkor a férfi is odaadja magát a nőnek. A nő nem alacsonyabbrendű azért, hogy vaginája van.
nov. 15. 13:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!