Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy olyan kapcsolat, amiben a lánynak nincs semmi tartása?
37.-re, kérdezőnek.
IMÁDOM, a Lindor csokigolyót. Betegesen.
Hidd el, nekem pont olyan élvezet, ha vásárlás után3 perccel, már a kocsiban, a bolt parkolójában kiélvezem, mintha otthon a kádban tenném, vagy túra alatt a Börzsöny erdeiben, egy héttel később.
Teljesen neked van igazad. Én olyanról ismerősi körben sem tudok sehol, hogy első randis szexből komoly kapcsolat lett volna. Amelyik fszi erre játszik, azt nem is veszi komolyan egy értelmes nő…
De miért gondolod azt, hogy mindenki olyan beállítottságú, hogy már első randin szexelni akarna egy vadidegennel? Lehet te ennyire állatias ösztönlény szintjén vagy, meg neked totál tökmindegy, hogy kivel szexelsz, de nem mindenki ilyen. Fel tudja ezt dolgozni a kis agyad?
"Férfiak, ti hogy vagyok ezekkel a "nőkkel", akiket már első randin is magatokévá tehettek
A férjem se problémázott azon, hogy nem adtam oda neki egyből.
Mondhattok akármit, de ki értékeli azt a dolgot, amit nagyon könnyen megkap? "
Mi ez, ha nem a női nem tárgyiasítása?
Mit adtál oda? Egy tárgy vagy, amit oda adsz valakinek?
Odaadod a punád, utána a férfinél van a nemiszerved?
A férfi magáévá teszi a nőt?
Ez is mit jelent? A nyelv tele van ilyen és ehhez hasonló kifejezésekkel, de van ennek értelme??
Akkor már mé nem a nő teszi magáévá a férfit? Hisz mikor meglovagolja a férfit....
De mi az igazság? Senki nem tesz magáévá senkit. Nem lesz senki senkié.
Ez az egész f@szság csak arra jó, hogy szülessenek ilyen és ehhez hasonló kérdések:
"Aki a szüzességemet elvette, hozzá már mindig kötődni fogok?"
A szüzességet sem lehet elvenni. Kérdező azért, ha lesz gyereked remélem nem keltesz benne bűntudatot, mert örömét akarja lelni a szexben, élvezni akarja a szexualitást.
Vannak szülők, akik ezzel traktálják a gyereket, hogy "ne add magad oda könnyen, csak annak add akit igazán szeretsz". Stb Aztán dúlnak a hormonok és a tiny lány lefekszik a kis tini fiúval, aztán meg megy a rívás, hogy "anya is azt mondta ne adjam magam könnyen, most mi lesz, elvette a szüzességem, oda a becsületem, tartásom...stb"
Az első kapcsolatok a legritkább esetben tartanak örökké. Tehát magyon ritka az, mikor olyannal fekszik le az ember, hogy abból házasság is lesz. Főleg mai világban.
Ezt be kéne fejezni, vagyis inkább úgy mondom illene befejezni ezt a dolgot, hogy tárgyiasítjuk a szexualitást.
#50 valahogy nekem csak összejött. Pedig az én szüleim is ezt mondták nekem, amit te mondasz, hogy ne mondjam. Most jelenleg mikor tükörbe nézek, egy olyan nőt látok, aki elégedett önmagával. Akit akárki nem kaphat meg. Nem csak az élvezeteknek él, persze az is van az életében, de nem az irányítja az életét, hanem az ésszerűség, ami sok fejfájástól megmentett életem során. Egy sikeres nő, aki mellett egy olyan férfi van, aki támogatja, és hagyja, hogy fejlődjön, kibontakozzon, és kölcsönösen is így van. De a szex egy olyan érték szerintem, ami különleges .
Amúgy meg nem tàrgyiasítom a női nemet. Csak azért így használják az emberek. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!