Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy olyan kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy olyan kapcsolat, amiben a lánynak nincs semmi tartása?

Figyelt kérdés
Férfiak, ti hogy vagyok ezekkel a "nőkkel", akiket már első randin is magatokévá tehettek(elottetek is akárki megtehette), nincs semmi tarsása, azt csináltok vele amit akartok, akár 2 hét után is összeköltözne, ha lenne akivel. Szerintetek is szánalmasak?

nov. 15. 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
67%
17 tényleg és ha már kapcsolatban vagytok ami valójában szexkapcsolat mert eljátszotta, hogy szeret, nagyon jó ember és kimutatja később a foga fehérjét? Az, hogy mikor történik a szex nem garancia jó kapcsolatra sose.
nov. 15. 12:03
 22/69 A kérdező kommentje:
#21 köszönöm az érdeklődésed, nincs probléma a nemi életemmel, veled ellentétben. De ebben amúgy semmi személyes eset nincs, nem tudom mindenki mért kalkulálja bele.
nov. 15. 12:09
 23/69 anonim ***** válasza:
84%

Igazad van kérdező!

Remélem te is példát mutatsz, és majd csak az esküvő után dugsz első ízben!

nov. 15. 12:14
 24/69 anonim ***** válasza:
49%

Veled történt már ilyen vagy most csak ilyen elméleti síkon állítasz fel lehetséges jeleneteket? Mert velem ilyen még nem történt, pedig sokat pasiztam.

nov. 15. 12:15
 25/69 anonim ***** válasza:
75%

"Mert velem ilyen még nem történt, pedig sokat pasiztam."

Attól, hogy veled nem történt ilyen, miért ne történhetett volna ilyen mással?

Ez nonszensz.

nov. 15. 12:18
 26/69 anonim ***** válasza:
68%
🙈Én személy szüzen 3 hónap után szexeltem. Most akkor én is qrva vagyok, vagy mi? Együtt voltunk majdnem 4 évet és nem azért lett vége mert nem vártam 6 hónapot, 1 évet. Voltam olyan kapcsolatban ja, hogy megjátszotta magát, lovebombingolt és amikor elkezdte az önbecsülésem taposni akkor hagytam el pedig nem az 1.randin szexeltünk és nem is erőltette. Sőt még mondta, hogy megérti, hogy nem vagyok rá kész. Voltam egyébként barátság extra kapcsolatban is és mégis párkapcsolatot akart tőlem amit én nem fogadtam el, de attól még akart. Igazán nem lehet arra alapozni, hogy mikor szexeltek először, vagy milyen visszonyban vagytok. Azért, hogy a nő váratja a férfit attól még nem fogja azt hinni törvényszerűen hogy jó feleség lesz belőle. Nem azt mondom ezzel, hogy aki nem akar 1. randin szexelni az tegye meg, de akkor sem ad biztonságot, boldogságot a későbbi szex, vagy összeköltözés. Gyerek születése után is m3gromlanak és általában azért, mert az egyik fél megváltozik. Akkor a szex, bútorozás majd biztos, alapot ad? Hogyne.🙈
nov. 15. 12:21
 27/69 A kérdező kommentje:

#24 és ha azt csinálnám, közöd?

Ha meg azt mondanám, hogy esküvő után "dugok" elsőre, akkor meg valláskárosult vagyok. Hogy is van ez, mert nagyon nem értem ezt a gyakori hülyék nevezetű fajt? 😆

Egyszerűen a férfiak véleménye érdekelt azokról a nőkről, akiknek egyet csettintenek, és egyből leszopja, kettőre már be is teszi. Hogy az ilyenekkel lehet-e kapcsolatot, de helyette egy csapat kretén itt próbál frappáns válaszokat írni, de nem sikerül nekik. Csak sajna nem lássák, hogy mennyire szánalmasak, és eltérnek a lényegtől. (Tisztelet kivételnek, magyarul azoknak, akik nőként is, de normális véleményt írtak)

nov. 15. 12:21
 28/69 anonim ***** válasza:
77%

"Addig vár a csaj, amíg akar, de majd 40 évesen 50 betegséggel fog majd panaszkodni, hogy milyen szar az élet, mert nincs egy normális pasi se. De amúgy van, csak hozzá nem nyúlna senki, még bottal sem szerintem"

Én nem vagyok egy prűd csaj, mindent is kipróbáltam férjem előtt, volt akivel 1.randin, volt akivel 10.en, a helyzet adta és a kémia. Mondhatni, kiéltem magam.

Mégis boldog házasságban élek 10 éve és nem kaptam el semmit, mert ismertem az óvszert, főleg ha kalandokról volt szó. Hagyjuk már ezt az általánosítást, hogy aki szereti a szexet és nem vár x randiig a szexel, az csak kiégett nemibeteg lehet később.

Ha az ember vigyáz magára, nem mindegy, hogy 10 évig ugyanaz az egy férfi teszi be neki rendszeresen, vagy kb évente másik?

nov. 15. 12:26
 29/69 anonim ***** válasza:
70%
Jelentem, 14 éve együtt vagyunk, még mindig szívesen leszopom. Találtam egy diszkrét, figyelmes férfit, lefeküdtem vele az első adandó alkalommal, úgy voltam vele, ha el akar menni, el fog, de legalább nem szédülök bele nagyon. Esze ágában sem volt lelépni azért, mert látta, hogy én is ugyanúgy kívánom, mint ő. Nem is értem a logikát, vagyis inkább játszmázás ez.
nov. 15. 12:29
 30/69 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, hogy még mindig nem érted, hogy az érzéseken múlik minden. Lehetsz te világi ribizli, de ha oda van érted akkor úgyis veled lesz. Meg lehetsz szende szüzike, szexelhettek ti kapcsolatban, a 20. randin is de ha nincs érted oda azt úgyis érezni fogod.
nov. 15. 12:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!