Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy olyan kapcsolat, amiben a lánynak nincs semmi tartása?
Figyelt kérdés
Férfiak, ti hogy vagyok ezekkel a "nőkkel", akiket már első randin is magatokévá tehettek(elottetek is akárki megtehette), nincs semmi tarsása, azt csináltok vele amit akartok, akár 2 hét után is összeköltözne, ha lenne akivel. Szerintetek is szánalmasak?ma 11:15
1/50 anonim válasza:
A hapsi nem szexelt első randin? Vagy de, de neki van tartása?
2/50 A kérdező kommentje:
Itt csak a lányról alkotott vélemény érdekel. :D
ma 11:26
3/50 anonim válasza:
Kérdező a kettős mérce erősen nálad befigyel! Ha a férfi első, vagy második randin lefekteti, vagy összeköltözik vele egykettőre kezet foghat azzal a nővel. Ugyanolyan mint ő. Semmivel se jobb, különb! Egyébként meg egyéjszakás kalandból, szexkapcsolatból is lehet szerelem, házasság.
4/50 anonim válasza:
Hahaha ilyen kérdéseken olyan jót derülök.
"Szerintetek is szánalmasak?"
Bár nem vagyok a témában érintett, de ebben az esetben a férfi akkor ugyanilyen "szánalmas", hisz ő is asszisztál hozzá.
Vagy még mindig itt tartunk, hogy a nő egy rb@nc g*ci, a férfi meg isten király.
A férfinak ugyanúgy nincs tartása.
Ha a férfi még utána el ítéli a nőt ilyen miatt, akkor magába is nyugodtan nézhetne, hogy "várjunk csak, hisz velem k^relt 2 hét után, akkor én is ugyanolyan vagyok".
Kicsit magába szállna, de ehhez alázat is kéne, az meg a kanyarba se......
5/50 A kérdező kommentje:
Nem mondtam konkrétan, hogy a pasi be is teszi, nem tudom, hogy hol olvastad. Itt arról van szó, hogy a csaj mindent is megtesz bárkinek. Ha pénzt kérne, még azt mondanám, hogy oké. Na de ingyen?
ma 11:27
6/50 anonim válasza:
"Itt csak a lányról alkotott vélemény érdekel."
Felfogod amúgy, hogy a férfi is ugyanúgy ott van, együtt b*ssxák a rezet....
Nem csak a nő, a hapsi is.
Így nem lehet külön véleményt alkotni.
7/50 anonim válasza:
Nem kéne ilyen pasi, aki első 1 2 randin szexelni akar.
8/50 A kérdező kommentje:
Oo dehogyisnem. Külön-külön, mindenkiről lehet.
ma 11:30
9/50 anonim válasza:
Veled pont nem akar senki szexelni, vagy mi bajod a nőkkel?
10/50 A kérdező kommentje:
Na joo mutassák már meg, hogy hol a francba írtam, hogy párzanak? Mert sehova. Csak azt írtam, hogy a csaj könnyen oda adná magát akárkinek, ha lenne rá lehetősége. Ennyit nem tudni felfogni könyörgöm... 🥹
ma 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!