Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy lánynak bejelölni a srácot, miután egy bulin ismerkedés után smároltak és táncoltak egész este?
Figyelt kérdés
A csavar a dologban hogy a srác 5évvel fiatalabb, és a főnököm öccse. Egy esküvőn találkoztunk, szimpatikus volt az is, ahogy viselkedett, meg jól alakult minden de azóta (2napja) nem keres. Ciki lenne ha én keresném?2021. júl. 19. 19:37
1/23 anonim válasza:
Szerintem ne fuss palik után, de ez csak az én véleményem.
2/23 anonim válasza:
A körülmények miatt igen, amúgy nem lenne az.
3/23 anonim válasza:
Aztán majd miután összejöttök, elmondja a testvérének, azaz a főnöködnek, hogy cumizol. Nem lesz ciki?
5/23 anonim válasza:
Nem lenne az ,ha nem lenne a főnököd öccse
6/23 A kérdező kommentje:
A főnökömmel abszolút baráti a viszonyunk, úgyhogy az a része biztosan nem lenne ciki. Ő is tudja a sztorit de nem akar se pro se kontra beleszólni, csak mosolyog rajta.
2021. júl. 19. 21:15
7/23 anonim válasza:
Igazából akkor te eldöntötted magadban hogy ez nem ciki :)
Csak ezt szeretnèd megerősíteni
8/23 A kérdező kommentje:
Nem döntöttem el, ha eldöntöttem volna már cselekedtem volna. :) Inkább pont az ellenkezőjét gondolom...
2021. júl. 19. 21:35
9/23 anonim válasza:
Miért nem keresed amúgy ? Nincs mit vesztened
10/23 A kérdező kommentje:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy szociális szorongásom van, ami alkoholban oldódik :D lásd: esküvő (jó, tudom erre nem kéne büszkének lennem, nem is vagyok), és nagyon félek, hogy ciki lesz....
2021. júl. 19. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!