Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy olyan kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy olyan kapcsolat, amiben a lánynak nincs semmi tartása?

Figyelt kérdés
Férfiak, ti hogy vagyok ezekkel a "nőkkel", akiket már első randin is magatokévá tehettek(elottetek is akárki megtehette), nincs semmi tarsása, azt csináltok vele amit akartok, akár 2 hét után is összeköltözne, ha lenne akivel. Szerintetek is szánalmasak?

ma 11:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
62%

48

Sehol SENKI NEM ÍRTA, hogy KÖTELEZŐ SZEXELNI ELSŐ RANDIN. De akkor sem igaz, hogy a férfi míg veled lesz sokkal többre fog tartani mert pl. 2 hónap környékén szexeltél vele! Ilyen nincs és nem is lesz. Az meg mindennek a teteje, hogy férjnél van a "drága" kérdező és szingli nőkről ocsmányul vélekedik pedig fogalma sincs róla, hogy abból az első/második történnő szexből mi lesz és a férfi dugta meg szóval ugyanúgy "szánalmas" a gondolatmeneta szerint. Annyi az egész, hogy szeretné ő saját magát jobbnak, különlegesebbnek érezni azért, hogy az ő házassága "tökéletes" hiszen nem szexelt vele akkor, betartotta a "szabályokkat", de ha NE adj Isten a híres férje valami ribizlivel kefélgetne félre akinek mindegy lenne, hogy ő (vagy gyerekek) léteznek akkor sírhatna. Persze a nőt hibáztatná kizárólag pedig a férje se lenne különb, szintén ribizli lenne és a házasság zátonyra futásában pedig a kérdező keze is benne lenne. De jobb IDEGENnőkre mutogatni. Igazán példaértékű a kérdező viselkedése, ja MÉGSE!

ma 13:42
 52/69 anonim ***** válasza:
22%

Nem feltétlen fog ettől többre tartani, de szerinted ha egy nő komoly kapcsolatra vágyik és szeretne egy minden szempontból hozzáillő társat találni, akkor első randis szexszel van erre nagyobb esélye, vagy azzal, hogy ha akkor szexel, mikor már úgy érzi, hogy jó eséllyel megtalálta azt, akit keres?

Ha minden pasival szexeltem volna az első randin, akkor 100 körül lehetne már a body countom😀Ami szintén nem elítélendő, csak nekem sosem ez volt a cél.

ma 13:46
 53/69 anonim ***** válasza:
15%

Kemény, hogy a kérdés egy pillanatra sem volt komolyan véve és azonnal eltrollkodták.... Ez a GYK, hajrá... -.-

A kérdésre:

Nekem egyszer volt egy barátnőm 16 éves koromban. Első pasija voltam. Első randin csók, rá egy hétre ruha alatt megfoghattam a mellét public padon, második héten már a farkamat fogdosta ruha alatt. A harmadik héten kidobtam. Pedig pedzegette, hogy feküdjünk le. Egyszerűen nem kellett, ennek így semmi értelme. Nem azt mondom, nyilván kanos voltam mint az állat, kamaszként ki nem az, de engem zavart, hogy tényleg ennyire nincsenek határok, látszott, hogy bármit megtesz, csak legyek vele.

Szakításunk után talált másik pasit akivel 2 hét után összefeküdt.

Nem kár érte, így is túl sok időt pazaroltam rá.

ma 13:55
 54/69 anonim ***** válasza:
70%

53

De te honnan tudod, hogy a nők akik szexelnek első, vagy harmadik randin azok az összes férfival ugyanúgy megteszik? Különben azt sem "mondtam" sehol hogyha komoly kapcsolatot akarsz akkor szexelj azonnal hanem azt, hogy szexkapcsolatból is lehet szerelem szintén. Olvasni tudsz? Mindenki azt csinál amit akar és ha a mocskos ribi aki családos házas férfival kefél az is az ő dolga. Természetesen a megcsalás, szeretősdi csúnya dolog, de inkább már ő rájuk gondolom, hogy gerinctelenek mint azokra akik szinglik és szexelnek rögtön. Attól még nem szánalmas egyik nemű sem! A kérdező csak a nőkről gondolja, hogy "könnyűvérűek" a férfiakat meg sem említette pedig a férfiak dugják meg és nem a nők önmagukat.

ma 13:56
 55/69 A kérdező kommentje:
#55 húzás van. Senki nem kérdezett a férfiakról. Nyugodt legyen a lelkiismereted, kiírjak egy ilyen kérdést a pasikról?
ma 13:59
 56/69 A kérdező kommentje:

#54 minek van lepontozva? Tán azért, mert értelmez egy szöveget és tud normálisan rá válaszolni? Az értelmiségi szintjét mutassa az, aki lepontozza.

Köszönöm amúgy a választ. Ezt kerestem, megkaptam.

ma 14:02
 57/69 anonim ***** válasza:
22%

“ De te honnan tudod, hogy a nők akik szexelnek első, vagy harmadik randin azok az összes férfival ugyanúgy megteszik?”

Ha valakinek ez egyszer belefér, annak máskor is. Ha már egyszer szexeltél első randin, akkor miért ne tennéd meg máskor is?

ma 14:05
 58/69 anonim ***** válasza:
77%

56

Nem kell mert egyértelműen egyik sem szánalmas azért, hogy ágyba bújnak az első, vagy második randin. Egyébként te honnan tudod, hogy azelőtt nem-e voltak barátok, vagy ismerősök? 100%-ban csakis két vadidegenről lehet szó? Aki megteszi 5 emberrel élete során az is olcsó ribi? Nem. Aki összefekszik élete során vagy 60 emberrel az esetleg könnyű. De mivel nem ismerünk mindenkit ezen a világon így fekete-fehéren, szélsőségesen kijelenteni csak a nőkre, hogy szánalmasak azt bizonyítja, hogy nagyon buta vagy és persze beképzelt a nagy semmire. Majd nehogy a "tökéletes" férjed csaljon meg pontosan ribizlivel és ő is ribizli legyen. :)))

ma 14:08
 59/69 A kérdező kommentje:

#58 igen, mivel ezt a helyzetet vázoltam fel. Nem azt mondtam, hogy "Két jó barát egy keddi napon...". Gondolom érettségin se(ha van egyáltalán olyanod) János Vitézről írtál, mikor Toldit kérték, ugyanis hol írja, hogy nem ugyan az a történet, csak a főszereplők másak...agyhalott.

A tökéletes férjem nem fog megcsalni. Szerencsére nem olyan gerinctelen féreg, mint te.

Én ismerek egy lányt, amúgy ő ihlette a kérdést. Gyerekkora óta ismerjuk egymast, neki kb most van a body countja 70 fele(1el tobbszor is), ami azért 20 évesen nem semmi szám. Az ilyenek tényleg ha csinálják már pénzért is csinálhatnák. Ez nem egészséges akárhogy is nézed, és aki ennyire olcsón adja magát akárkinek, annyit is ér a társadalom szintjét. Erről ennyit, ez egy fasza kis konklúzió volt, de a vitákban egy annyit tanulhatnátok, hogy nem személyeskedtek. Kurvára unalmas, itt mindenkivel lehet névtelenül személyeskedni. Ennyire jó ez az oldal. Ja meg a másik. Az utolsó mondatodért fix beverném a fogad, csak hogy tanulj meg normálisan beszélni.

Na csá, ezzel töröltem is ezt a profilt, mert nem akarok egy ilyen nyomorék lenni, és gyk tag lenni, mert elegem van ebből a színvonalból amit képviseltek. Ja és ha jönnétek azzal, hogy "Hát de te is személyeskedsz" nézzétek meg, egyszer ki kezdte. Hasonló szép életet kívánok, mint amit kívánták nekem kedves kis 58as, maradj csak a GYK-nál és a való életben ki ne menj, mert nem neked való. Valaki úgy megagyalna egy ideális világban, hogy többet nem lenne kedved kommentelgetni itt.

ma 14:21
 60/69 anonim ***** válasza:
75%
Pontozzatok le, de akkor is ha képes lenne a fogam beverni akkor putris ci*ó szinten van a kérdező, azonnal feljelenteném és ha egy kérdést se tud normálisan megfogalmazni, egy 20 éves lány miatt az összes nőt szánalmasnak tartja bár nem tudja, hogy mi lesz az egész "korai" szex végeredménye minden szituban akkor végtelenül buta. Sőt lehet irigy a kis csajra mert szabadon szexelhet ő meg nem hiszen ő neki "van" női tartása. Amúgy nagyon beteg idegen nőkkel foglalkozni annyira, hogy még kérdést is ír ki. Ő hord le nőket és nem tetszik, hogy nem értenek egyet azzal hogyha már "szánalmas" a nő akkor a férfi is az. Töröltesd inkább a kérdést is a profiloddal együtt te buta ci*ós kérdező! 🤢🤮
ma 14:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!