Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy olyan kapcsolat, amiben a lánynak nincs semmi tartása?
És mitől jobb..., már ha jobb, egy olyan nő, aki csak 3 hónap után szexel?
Meg eleve, miből gondolod, hogy az a nő, a szexen kívül, bármit is akar tőled? Annyira jó pasi vagy? Tele vagy lóvéval? Vagy mit érsz?
Szerinted amúgy mennyit kéne várni a csajnak? A 37. randit? Vagy 243 óra, 24 percet?
Hát nem tudom csajként mennyire vagyok jó pasi, biztos...🤣
Csak szimplán érdekelt az itteni népnek a véleménye a témáról, ennyi. F@szé kell itt személyeskedni, értelmiségi szinted megvan 12-es.
Addig vár a csaj, amíg akar, de majd 40 évesen 50 betegséggel fog majd panaszkodni, hogy milyen szar az élet, mert nincs egy normális pasi se. De amúgy van, csak hozzá nem nyúlna senki, még bottal sem szerintem. Vagyis aki normális. Egy nőnek legyen tartása, nem Black friday, hogy minél olcsóbban kapod, annál jobb 😆
"olyan férfival sem jönnék össze, aki a 3-4. randi előtt bepróbálkozik. Mert azt gondolnám, hogy biztos csak bszni akar."
És aki 5. randin próbálkozik be, arról nem gondolnád, hogy csak b^szni akar?
Nehogy meglepetés érjen....
Arról nem. Jellemzően akik csak dugni akarnak, már a 2. randin nyomulnak, sőt az nem is randi, mert általában már magukhoz hívnak át. Aki vár az 5.-ig, az kapcsolatot akar. Nekem eddig mindig így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!