Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Oroszlán j,skorpíó aszcenden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oroszlán j,skorpíó aszcenden 196/90/44 éves jóképű fckó vagyok.Bár az egzisztenciám csapnivaló minden részről és nincs is rá megoldás-rokkantként bár járni még tudok.És nem értem miért nem néznek a Nők semmibe sem,főleg hogy nagyja nem is ismer?!

Figyelt kérdés
júl. 25. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
47-s.Üzletelésből éldegélek ha ennyire tudni akarod,csak önmagamra éppen hogy elég ez a pénz,nemhogy még mást finanszírozzak belőle.Nem drogot terjesztek mint sokan csinálják ahol dől a lé,hanem legális kis értékű tárgyakkal.És így van utazni nem szoktam,mert nincs és nem is volt rá sosem igényem,pedig sokszor lett volna rá pénzem.Bulizni szerettem,szoktam a többi számomra haszontalan.Ha szerinted a külső nem számít mert csak egy dolog,akkor miért is tetszenél meg a másiknak. A belső értékek évekkel vagy évtizedekkel később lényegesek.
júl. 26. 12:46
 52/73 anonim ***** válasza:
Szóval igazából csak tengsz-lengsz. Anyagi helyzettől függetlenül számomra nagyon taszító lenne, ha valaki ennyire nem foglalkozna azzal, hogy tartalmas élete legyen.
júl. 26. 13:05
 53/73 anonim ***** válasza:
100%

"És így van utazni nem szoktam,mert nincs és nem is volt rá sosem igényem,"

Ez oké, neked nincs, de a nők 99.99%-nak van rá igénye. És senki nem fogja feladni ezen vágyát, hogy te nőt kapj. A párkapcsolat, nem.jotekonysági intezmény!

júl. 26. 13:19
 54/73 A kérdező kommentje:
53-s.Jól fogalmaztál,nem jótékonysági intézmény jelleggel. Ha a csaj utazni akar akkor menjen,de keresse meg a rávalót is,és ne az én pénzemmel érezze jól magát.Van egy öcsém ki mérnökként igen jól keres,van felesége ki nyilván csak ennek a töredékét egy élelmiszerboltban. És mivel a testvérem nagyon spórolós mindig is az volt,nem enged meg magának semmit sem, ezért a kassza és különálló náluk.Ha az asszonya valamit venni akar magának a saját pénzéből kell hogy vegye,mert nem kap rá költség térítést a Férjétől.
júl. 26. 15:21
 55/73 anonim ***** válasza:

54

Én kifizetem a saját részemet egy utazásnál. A baj azzal van, hogy te viszont, nem tudsz velem jönni tulajdonképpen sehova, mert jincs rá pénzed. (Azt írod, igényed nincs rá: ha igy van, akkor meg simán nem illenél össze a nől 99.99%-val) Senki nem a te pénzeden akarja jól érezni magát, azt viszont elvárom egy kapcsolatban, hogyha én a Mauriciusz.ra akarok nyaralni menni két hétre, akkor ki tudd fizetni az utazás költségeinek rádeső részét! De egyébkent, ha.jól értem, b*szni akarsz, természetesen ingyen, nulla energia befektetéssel, a csaj legyen csinos vékony, legyen karriere, ne akarjon gyereket, és csinálja meg a házimumka 100%át, mert te egy lista g*ci vagy! 😁Sok sikert a kereséshez!

A testvéred igazi sóher!

Ja, és mérnök vagyok! 😅 Senki nem tart el, imserkedés során általában pont az a baj, hogy megijednek a pasik a 7szamjegyü fizetesemen.

júl. 26. 15:55
 56/73 anonim ***** válasza:
100%

A nők többsége fizeti a saját utazásait, de akkor miért is ne legyen helyetted egy olyan férfival, aki szintén szeret utazni? Akivel közös ambíciói vannak? Akivel közös érdeklődései vannak?

Jelenleg semmit sem tudsz nyújtani egy párkapcsolatban, kérdező, és ismét nem az anyagiakra, hanem jellembeli dolgokra gondolok.

júl. 26. 16:00
 57/73 anonim ***** válasza:
11%

"Ja, és mérnök vagyok!"

A '70-es evekben volt olyan, hogy a sikeres szakmunkasvizsgat tevok kozul kivalasztottak a jobbakat (termeszetesen seggnyalo szulokkel), es benyomtak oket egyetemre. Egy eves gyorstalpalon erettsegiztettek le a tovabbtanulokat, szakerettseginek hivtak. Utana mehettek nyugodtan mernokire, az allamvizsgajukat is kb. olyan helyesirassal nyomtak, mint te. Nem tudtam, hogy ez meg mindig divat :)

40F incel

júl. 26. 16:02
 58/73 anonim ***** válasza:
83%
Akkor mesélj kérdező, hogy is képzelsz el egy párkapcsolatot egy nővel? Mit csinálnál vele azonkívül, hogy...? Hogyan töltenéd az időd/életed vele? Vagy azt akarod, ilyen összejárogatós kapcsolatod legyen? Bocs, de menj örömlányhoz! Ja, arra nincs lóvé? Sajnálom, de ilyen mentalitással nem fogsz kelleni senkinek, ez abból is látszik, még senki sem írta, hogy lenne nálad esélye vagy érdeklődne irántad, szóval a "nőprojectet" buktad!
júl. 26. 16:14
 59/73 A kérdező kommentje:
A kiszemeltem ugyanilyen kényelmes,különc mint Én,annyi hogy neki van munkája. Mert volt kedve tanulni velem ellentétben.3 vagyunk testvérek a két öcsém a tanulásnak szentelte a fiatal korát,én meg a szórakozásnak. Én éltem,ők meg nem igazán. Most hogy átkerültem már a B oldalra és jönnek a bajok csőstül önhibámon kívül erről nem én tehetek hanem azok akik miatt sz.p.k azóta is.De nekem vannak élményeim,és lenne mit mesélnem a nem létező gyerekeimnek ha lennének. A legtöbben meg csak a munka meg a pénz meg a munka meg a pénz gondolattal érvelnek csak épp élni nem élnek.Kényelemes,nem kapkodós voltam mindig,de amit kellet megcsináltam becsülettel.Csak elfogytak az úgymond kuncsaftjaim többsége elment a felhők közé és újakat találni úgy hogy nagy az új modern felszerelésekkel rendelkező vállalkozó konkurencia,képtelenség. És így valóban csak csúszok lefelé de nem gyengén,és mivel nem vagyok agytröszt ötletem sincs mibe fogjak másba ami megfog és élvezettel művelném.Nos ennyi
júl. 26. 17:57
 60/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem különc vagy, hanem lusta. Te nem élsz, kérdező, hanem elvagy. Mint egy szobanövény, elvégre az is él.
júl. 26. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!