Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Oroszlán j,skorpíó aszcenden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oroszlán j,skorpíó aszcenden 196/90/44 éves jóképű fckó vagyok.Bár az egzisztenciám csapnivaló minden részről és nincs is rá megoldás-rokkantként bár járni még tudok.És nem értem miért nem néznek a Nők semmibe sem,főleg hogy nagyja nem is ismer?!

Figyelt kérdés
júl. 25. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, hogy képzeled a jövőt? Most komolyan, mik a terveid, ha egyáltalán vannak, mert nem hinném, hogy vannak, a megnyilvánulásaid és a stílusod alapján! Összejössz egy nővel, tegyük fel, és hogyan tovább?
júl. 25. 16:12
 22/73 anonim ***** válasza:

"Mindkét húgom oroszlán, de szinte mindenben eltérőek"

En es a batyam Ikrek Nap vagyunk, megis elteroek vagyunk. Mily' meglepo.

Amugy a kerdezonek:

Fiatalon egeszseges voltal? Akkor szerettek a csajok?

40F incel

júl. 25. 16:43
 23/73 anonim ***** válasza:
Én is ismerek két kost, akik egy évben és egy napon születtek, olyannyira különböznek, hogy csak na, szóval, hogy milyen jegyű vagy, semennyire sem érdekes!
júl. 25. 17:07
 24/73 A kérdező kommentje:
21. Kötetlen kapcsolatra gondolok,és nem együttélésre,pont ez miatt hogy nincs gyakorlatilag semmim sem. Ha éppen úgy van étterembe el tudom néha napján hívni,vagy egyéb más dologra. De családalapítás vagy egyébb közös dolog nálam 30 éves korig volt tervben,tehát 15 év elteltével pláne nem hiányzik. De itt van egy példa: Van egy bitang jóképű buggyit benedvesítő látvánnyal rendelkező független haverom,kinek biztos egzisztenciája van szép menő pár éves autó,havi 500 ks keresett és egy kicsiny öreg lakás.Korban annyi mint én. És ő megmondta társra vágyik ugyanúgy mint én hogy ne a vagyonáé szeresék hanem önmagáért. Vagy akkor inkább ő is egymaga marad. Annyira azért neki sem hiányzik a p.... hogy ő dolgozik míg a csaj csak szórakozik-menjen ő is dolgozni és a fizuját ossza be magának.
júl. 25. 17:20
 25/73 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő sem fog veled kezdeni, mert jelenleg úgy gondolkozol és úgy élsz, mint egy kamaszfiú.
júl. 25. 17:30
 26/73 anonim ***** válasza:
66%

10

Hát, én viszont vágyok házra, autóra, nyaralásra, stb

Nekem nem vonzó egy férfi, ha nincs megfelelo egzisztenciája...

júl. 25. 19:39
 27/73 A kérdező kommentje:
26. akkor egyedül maradsz,mert ahhoz nem csak p----t kell nyújtani hanem minden mást is hogy te egy ilyen kaliberű fickót kifogjál.Amúgy meg minden férfi gyerek belül,még az is akinek van netán felesége.
júl. 25. 19:55
 28/73 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt, nem kell eltartania senkinek, örömmel fizetem mindennek a felét, a baj az, hogy te nem tudnád a sajat reszedet.kifizeteni (wellnes, vacsi, mozi, nyaralás...sorolhatnám)
júl. 25. 19:58
 29/73 anonim ***** válasza:
100%

27

Másrészt, normális nő, nem tart el egy ilyen ingyenélőt..

júl. 25. 19:58
 30/73 anonim ***** válasza:
100%

"És nem értem miért nem néznek a Nők semmibe sem,főleg hogy nagyja nem is ismer?!"

Ha rendesen megismernének téged, kérdező, kb. úgy, mint itt mi, akkor még inkább semmibe néznének, vagy éppenséggel fejvesztve menekülnének, abban biztos lehetsz.

júl. 25. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!