Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kritizál de velem van akkor nem akar semmi komolyat csak ugy elvan velem?

Figyelt kérdés

Szerintem nem lát bennem pl egy anyának valót, néha lustának jellemez, főzni nem szoktam stb.

Ezeken felul egyebek is zavarják bennem pl hogy netezem gyk ilyesmik.

De azt mondja elfogad nagyin szeret, ezeket ne szivjam mellere(kiborultam már és vígasztalt kedvesen, rá is szoltam ha pl nappal aludni szeretnék hétvégén hagy tegyem már meg meg amit akarok a saját otthonomban, ne kelljen már megfelelési kényszerben élnem, vagy menjen anyukájához akkor segiteni mert ő amugy is hajnaltol pattog a konyhában vagy keressem magának vmi "serény kedves aranyost")

Nem győzött vígasztalni higy de szeret így imád aludhatok nyugodtan ne úgy vegyem.

Ha meg ezt az oldalát nézem hogy elfogad ill lesz.rja hogy csapnivalo anya és háziasszony lennék, akkor neki ezek nem prioritások, mert akkor nem is azt keresi bennem, nem tervez semmi komolyabbat? (Most biztos nem akarunk semmi ilyet gyerek vagy bármi később meg ki tudja mi lesz)

Csak ugy bevillant az is hogy neki teljesen elég akkor annyi egy nőből amit nyujtok (pl szex)mert ugy sem akar többet?

#rossz háziasszony #csapnivalo anyának
2022. márc. 5. 15:17
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mindez abbol hogy ő hétvegèn is néha dolgozik. Es ha en alszom egész nap akkor lusta vagyok.
2022. márc. 5. 15:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha nem takaritok arra is csak azt mondja "a te szégyened nem az enyém"
2022. márc. 5. 15:19
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
80%
Dugni, meg cselédnek még (!) jó vagy.
2022. márc. 5. 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Addig jó vagy, amíg jön az igazi. De gyereket nem veled tervez.

Engem az érdekelne, hogy te minek vagy olyannal, aki ennyire semmibe néz? Te ezt tervezed hosszú távon, hogy hallgatod, mennyire xar vagy?

2022. márc. 5. 15:26
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Két oldala van a dolgoknak. Egyrészt paraszt a figura, ezt nagyon nem kell ecsetelni.

A másik része hogy van igazság abban amit mond. Mikor pihenni akarsz, akkor sírva és hisztizve a saját lakásodra mutogatsz, mikor takarítani kell, akkor hirtelen ez az érv eltűnik. Szerintem senki nem akar igénytelenségben, mocsokban élni.

Persze megteheted ha egyedül lennél, de párkapcsolatban vagy és együtt éltek. Neki is, neked is megvannak a kötelezettségek, nem lehet úgy élni mintha szingli lennél és közben elvárni, hogy minden megy majd tökéletesen. Minek vagy kapcsolatban, ha közben az érződik hogy nyűg neked?

Valószínűleg nincs értelme ezt erőltetni vele, de kérdéses hogy mással van-e. Ebben a formában annak sincs.

2022. márc. 5. 15:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Most kapcsolatban vagytok vagy haverok vagytok, vagy ismerősök, vagy mi a státusz?
2022. márc. 5. 15:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Takaritok is mosok is.

Amikor nem akkor vagyok lelustázva.

Gyerek mellett is folyton kritizálna mást is! Amikor majd egy anya majd megszakad majd a gyerekben háztartásban es le mer ülni, egybol beszolna másnak is.

Azt nem veszi eszre ha tiszta konyha tiszta lakás várja.

Hanem csak azt ha uristen nappal alszom egyszer.

2022. márc. 5. 15:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Párkapcsolat
2022. márc. 5. 15:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7: Akkor ő mit ad azért cserébe, hogy mosol, takarítasz és mosogatsz rá?

Esetleg övé a lakás és ingyen lakhatsz ott, nem kell a költségekbe beszállnod? Mert ha ez a megállapodás, jobban jönnél ki, ha pénzért takarítanál máshol és nála inkább a költségekbe szállnál be, otthon meg ő intézné a lakás dolgait.

2022. márc. 5. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem miért egyértelmű, hogy ezeket neked kell elvégezni? Eltart? Ha mindketten ugyanúgy dolgoztok és ő nem csinál otthon semmit akkor legalább hallgasson.
2022. márc. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!