Hogyan lehet kizárni azt, ha állandóan kritizálják az embert, akár külső, akár belső tulajdonságok miatt? Mindig marad a másoknak való "behódolás"?
Változtass magadon azokon a területeken, amelyekben esetleg igazuk van és te is úgy gondolod.
A többi részével meg ne törődj!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Semmiképp ne hódolj be! :)
Nálam bevált praktika, hogy pókerarcot veszek fel, bármit mondanak mosolyogva ennyit mondok:
Köszi, hogy elmondtad a véleményed. Majd ha ráérek elgondolkozom rajta! :)
Ezután integetek és faképnél hagyom a leesett állukat. Olyan szinten meglepődnek, hogy köpni-nyelni nem tudnak! :) :) :) Neked is jobb kedved lesz ha látod a meglepődést az arcukon.
Sok sikert! Menni fog!
Szakállnövesztésről van szó. Úgy látszik, a szakállnövesztés itthon Magyarországon egyenlő azzal, hogy az illető ápolatlan, depressziós, migráns, stb.
Végül közel száznapnyi növesztés után levágtam az egészet. Pedig vettem hozzá mindenféle szakállápolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!