Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kritizál de velem van akkor nem akar semmi komolyat csak ugy elvan velem?
Szerintem nem lát bennem pl egy anyának valót, néha lustának jellemez, főzni nem szoktam stb.
Ezeken felul egyebek is zavarják bennem pl hogy netezem gyk ilyesmik.
De azt mondja elfogad nagyin szeret, ezeket ne szivjam mellere(kiborultam már és vígasztalt kedvesen, rá is szoltam ha pl nappal aludni szeretnék hétvégén hagy tegyem már meg meg amit akarok a saját otthonomban, ne kelljen már megfelelési kényszerben élnem, vagy menjen anyukájához akkor segiteni mert ő amugy is hajnaltol pattog a konyhában vagy keressem magának vmi "serény kedves aranyost")
Nem győzött vígasztalni higy de szeret így imád aludhatok nyugodtan ne úgy vegyem.
Ha meg ezt az oldalát nézem hogy elfogad ill lesz.rja hogy csapnivalo anya és háziasszony lennék, akkor neki ezek nem prioritások, mert akkor nem is azt keresi bennem, nem tervez semmi komolyabbat? (Most biztos nem akarunk semmi ilyet gyerek vagy bármi később meg ki tudja mi lesz)
Csak ugy bevillant az is hogy neki teljesen elég akkor annyi egy nőből amit nyujtok (pl szex)mert ugy sem akar többet?
Nem értem, minek van olyannal, aki nem felel meg neki. Ez így fölösleges vérszívás.
Viszont te meg felnőtt nő vagy. Jól érzed magad így, hogy saját elmondásod szerint is csak szexet tudsz nyújtani?
Az, hogy a pasidnak mik az elvárásai veled szemben, csak egy dolog. Na de magaddal szemben sincs semmi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!