Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Kizáró ok ha foghíjas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kizáró ok ha foghíjas a pasi?

Figyelt kérdés
Folyamatban van a csináltatása (csak rengeteg pénz..), de elég rosszul néz még ki, elől is hiányzik pár db felül, meg ott oldalt is.. Alul meg hátulról rossz főleg, ott elől egész jó.
2024. júl. 13. 20:39
 81/96 anonim ***** válasza:
81%
Hiába pofázzuk ugyanazt, nem akarod elfogadni. Ha neked felszínesek vagyunk, akkor kezdj olyannal, aki szerinted nem az. Ez csak és kizárólag olyan lesz külsőre, amilyen te vagy. A hajléktalanoknak is lehet párjuk az aluljáróban, de ugyanúgy fogatlanok, piások és büdösek mindketten. Kár tovább vitázni, senki nem fogja itt azt mondani neked, hogy nem számít hogy nézel ki, mennyire vagy igénytelen, menj és találsz olyan csajt, aki klasszisokkal jobb állapotban van, mint te és nem fogja érdekelni az igénytelenséged.
2024. júl. 15. 12:56
 82/96 anonim ***** válasza:
100%

"S miért voltál vele 6 évig? A pénze jól jött azért? Vagy olyan buta voltál hogy szeretsz szenvedni fél évtizedig?"

Nem volt pénze okoska. Manapság sincs, mert azóta is iszik. Az utolsó 1 évben ivott, nem 6 évig.

De akkor neked úgy néz ki, hogy egy buta, szenvedni szerető nő kell ugye piás lelkem? Mert bizony szenvedni fog melletted, ahogyan 1 évig én is tettem a hülye remény miatt. Sarki kocsmából keresd meg Marit. Sok sikert!

2024. júl. 15. 14:51
 83/96 A kérdező kommentje:

82: Te felfogod azt hogy én nem iszom alkoholt? Tehát milyen kocsmáról beszélsz? Ki fog velem szenvedni?

Akkor szenvedne, ha visszaesnék, de ez nem történt meg eddig s dolgozom rajta hogy ne is történjen meg a jövőben se.

Hihetetlen értetlen vagy, bocs.

2024. júl. 15. 15:01
 84/96 anonim ***** válasza:
0%

83, kérdező!

Ne foglalkozz a valaszadókkal, a saját traumáikat hozzák ide, nem tudnak objektíven válaszolni. Látjuk néhányan, hogy nem az vagy, aki voltál és már közöd nincs ezekhez a dolgokhoz, amit most ők felhánytorgatnak, én sem értem miért, a valaszadas szempontjából, meg teljesen értelmetlen. Foglalkozz magaddal, és hidd, hogy neked is lesz egyszer egy igényes társad, csak tarts ki!!! :)

N

2024. júl. 15. 15:05
 85/96 A kérdező kommentje:
84: Én azon döbbenek meg hogy egyesek nem is értik amit olvasnak. 82.es nem fogja fel hogy nem fogyasztok alkoholt....
2024. júl. 15. 15:14
 86/96 anonim ***** válasza:
77%

Felfogjuk. De te lovagolsz azon, hogy alkoholista vagy ÉS nem iszol.

Több embert ismerek, aki egyáltalán nem iszik alkoholt. Nem verik a mellüket, hogy ők alkoholisták.

Te viszont igen, és ez az agresszivitás ami miatt én nem adnék neked bizalmat. Mert előbb vagy utóbb vagy visszaesel, vagy mindenkit elmarsz magad mellől.

Olvasd vissza a SAJÁT hizzászólásaidat. Egy agresszív ember vagy.

2024. júl. 15. 15:35
 87/96 anonim ***** válasza:
32%

85: 84 vagyok, elkezdtem olvasni a 86-ot utánad, igazán nem szoktam csúnyán beszélni, de a második sor után: "ez hülye" :D :D

Nem is olvasom tovább, nincs értelme. Sajnálom. Ez egyébként számomra is döbbenetes, mennyire romlott a gyakori színvonala, tényleg nem tudnak sokan értelmezni egy összefüggő szöveget. És csak a negatívat, a "másik szar"-t látják benne. Azt sem értettem, hogy hogyan jött a fogadhoz, hogy valaki itt hat évig volt párkapcsolatban egy olyan személlyel, aki az utolsó évben elkezdett inni. Mi köze a kérdésedhez? Nonszensz. Szerintem itt ne kérdezz olyan kérdéseket, amik valóban foglalkoztatnak, mert nem kapsz rá reális választ. Nem tudható, hogy kinek milyen kínja, baja van, aztán ide jön ventillálni, vagy csak szimplán nem tud szöveget értelmezni.

Most ásd el magad, mert noname123 egyszer belekeveredett egy rossz szituba? Nem értem, mi a célja a közlésének. Volt egy rossz kapcsolata, negatív megtapasztalása. Ok, de te nem az az ember vagy, csak azért mert leírtad az alkohol szót. A többibe bele sem megyek, nagyon sajnálom, hogy ez lett a színvonal, és hogy értelmesen már nem lehet beszélgetni, támogatólag hatni a másikra. :(

2024. júl. 15. 15:52
 88/96 anonim ***** válasza:
82%

"Azt sem értettem, hogy hogyan jött a fogadhoz, hogy valaki itt hat évig volt párkapcsolatban egy olyan személlyel, aki az utolsó évben elkezdett inni. Mi köze a kérdésedhez?"

Nem tudom kinek nehéz az értelmezés... a kérdező kekeckedett, hogy aki vele nem jönne össze a pia miatt, az azt is elhagyná-e, aki a kapcsolat alatt lesz alkesz. Ez a válasz, amit te nem értesz, hogy is jön ide, erre a provokációra érkezett. Ha már másoknak nem megy a szövegértés, még szerencse, hogy te toppon vagy benne...

2024. júl. 15. 16:53
 89/96 A kérdező kommentje:
86: miből szűrted le hogy agresszív lennék? Még aktív italosként se voltam az, most főleg nem vagyok.
2024. júl. 15. 17:16
 90/96 anonim ***** válasza:
26%
88, szerintem nem így történt, de nem megyek bele, mert értelmetlen. Azt nem értem, hogy miért kell az itt kérdezőkhöz agresszívan állni, és mindenben csak a negativat látni, lehúzni. Írták az elején páran, hogy nem jönnének össze vele, a kérdező finoman kifejtette a véleményét. Miért kell rárepülni mint a keselyűk és hülyeségeket írkálni, hogy alkoholista meg vissza fog esni? Most látom, már agresszív is. xD Ti az ő helyében milyen reakciót adnátok, szívecskével megköszönnétek, hogy "elutasítanak titeket", nulla gondolatotok lenne? Fogjuk már fel, hogy nem azért "ápolatlan" mert a jelenben leszarja, hanem még egyelőre nem tud a jövőbe ugrani, de azon van és addig... Igeidők, 3. osztály. Ez egy természetes reakció, majd jön olyan is, akinek ez nem hátrány, és nem ezt nézi, és majd megírja ő is a véleményét. Nem értem mit kell odalenni egy-egy kérdéstől, választól. Ami arrogáns stílusban íródik ráadásul a részetekről... Nem lehet ezt ép ésszel bírni. :D Nem reagálok több kommentre, nagyon nagy problémák vannak a szociális készségekkel. Csak egyetlen egy szó miatt "felszínes", képesek vagytok elhordani a kerdezőt mindennek. Szomorú.
2024. júl. 15. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!