Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Kizáró ok ha foghíjas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kizáró ok ha foghíjas a pasi?

Figyelt kérdés
Folyamatban van a csináltatása (csak rengeteg pénz..), de elég rosszul néz még ki, elől is hiányzik pár db felül, meg ott oldalt is.. Alul meg hátulról rossz főleg, ott elől egész jó.
2024. júl. 13. 20:39
 21/96 A kérdező kommentje:

"

Balázs?

A szenvedélybetegség (igen, igen tudom, felépülő... amíg újra nem iszik, vagy kezd drogozni) eleve kizáró ok. A fogatlanság szintén"

Azért marhára nem mindegy hogy egy alkoholista éppen száraz, vagy aktív... nagyon nagy a különbség.

A fogatlanságon meg éppen most vagyok rajta... amúgyse vagyok fogatlan csak vannak hiányzók, úgyhogy ez sarkítás.

2024. júl. 13. 21:57
 22/96 A kérdező kommentje:
17: Jólvan, megértettem hogy nálad kizáró ok, neked nyilván hibátlan a párod.
2024. júl. 13. 21:58
 23/96 anonim ***** válasza:
74%

"éppen száraz"... aha, majd malmozva várjuk, hogy meddig éppen száraz....

Szerintem a fejedben is rendbe kellene tenni a dolgokat, hogy ki a felszínes, meg ki mutogat tévesen másra, ahelyett, hogy felfogadná, hogy ezt elb--aszta, és szedje magát rendbe külsőleg (amit ő maga cs-szett el) mielőtt ismerkedik.

2024. júl. 13. 22:01
 24/96 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy "éppen száraz" nőt valamelyik anti alkesz klubban. Éppen száraz, már a kifejezés is azt mutatja, hogy ez csak időszakos böjt.
2024. júl. 13. 22:04
 25/96 A kérdező kommentje:

23: Lassan 500 napot nem nem neveznék "éppen száraznak", azért tart már egy ideje.

Fejben rendben vagyok, ha nem lennék, le se tudtam volna rakni a piát.

Tehát legyek tökéletes külsőre és akkor esetleg lehet valami? S ha feljön rám 20 kg, keresel egy másik pasit?

2024. júl. 13. 22:05
 26/96 A kérdező kommentje:

"Éppen száraz, már a kifejezés is azt mutatja, hogy ez csak időszakos böjt."

Egyáltalán nem ezt mutatja. Azt jelenti hogy mi folyamatosan épülünk felfelé, nem lehet azt mondani 5 év józanság után se hogy "meggyógyultam".

Egy 10 éve nem ivó alkoholista is azt fogja mondani hogy józanodik éppen, száraz alkoholista.

2024. júl. 13. 22:06
 27/96 anonim ***** válasza:
78%

Te írtad azt, hogy "éppen száraz", aztán meg "nem neveznék" éppen annak... Még arra sem emlékszel, hogy mit írtál 15 perce? Csak arra reagálnak.

Senki nem mondta, hogy legyél TÖKÉLETES külsőre, de már ne haragudj, egyre több probléma rajzolódik ki benned, például az, hogy az emberek reagálnak a szétcseszett fogsorodra, erre te elkezdesz rinyálni, hogy tökéletesnek kellene lenned! NEM, nem arról beszélünk, hogy tökéletesnek kell lenned, hanem a fogsorról, amiről a kérdésed szólt!!! Istenem, maradj már a témánál és ne most engedd ki minden fusztrációdat! Ezzel az ismerkedéseidet is el fogod rontani!

2024. júl. 13. 22:10
 28/96 A kérdező kommentje:
27: Egy alkoholista mindig józanodik, ezen ne akadj le, 10 év után is így mondjuk. Nem gyógyulunk meg soha. Csak ideális esetben nem iszunk már soha.
2024. júl. 13. 22:30
 29/96 anonim ***** válasza:
89%

": Lassan 500 napot nem nem neveznék "éppen száraznak", azért tart már egy ideje."

Ha minimum 5 év teljes asszisztencia esetén, ha minden más nagyon stimmel esetleg(!) elgondolkodnék.

2024. júl. 13. 22:46
 30/96 A kérdező kommentje:
Ja, esetleg akkor elgondolkodnál ha minden más stimmelne Esetleg......lehet jobb is nekem nő nélkül.
2024. júl. 13. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!