Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Kizáró ok ha foghíjas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kizáró ok ha foghíjas a pasi?

Figyelt kérdés
Folyamatban van a csináltatása (csak rengeteg pénz..), de elég rosszul néz még ki, elől is hiányzik pár db felül, meg ott oldalt is.. Alul meg hátulról rossz főleg, ott elől egész jó.
2024. júl. 13. 20:39
 51/96 A kérdező kommentje:

"Ez rengeteget elmond a személyiségéről. Ha olyan szuper ember lenne, elfogadná a tettei következményeit. Hogy az átlag embernek van foga, és olyan partnert keres, akinek szintén van. De nem, még le fogja írni 20x, hogy felszínes."

Ha véletlenül kiütik a pasid fogát és nincs pénze megcsináltatni 2 hónapig, kidobod?

Ha elhízik egy betegségtől, kidobod?

Ezért vagy felszínes, semmit se tudsz rólam, csak hogy hiányzik pár fogam és levezetted belőle hogy valami igénytelen gyökér vagyok.

Azok nem rakják le a piát SE. Nem fogod fel hogy az életemért harcolok?

Te meg jössz azzal hogy nincs colgate mosolyom? Igen még nincs.

2024. júl. 14. 14:43
 52/96 A kérdező kommentje:

S én elfogadtam a tetteim következményeit, de röhejesnek tartom hogy egy ember azért ítél el mert éppen nekem hiányzik pár fogam.

Ha bajban lesz a párod és neki lesz valami szépséghibája akár önhibájából kívül, őt is kidobod?

S világosan leírtam hogy nem vagyok tele lóvéval, azért idő megcsináltatni, ennyi.

Hosszadalmas folyamat, de ha olyan marha igénytelen lennék, el se kezdtem volna ezt SE.

2024. júl. 14. 14:45
 53/96 anonim ***** válasza:
60%

"Szerintem te nem érted amit írok. Az a felszínes hogy meglátod hogy hé, nem jó a fogazata és instant kuka."

Felszínes az, amikor CSAK a külseje érdekel. A külső csak a kezdet, és nem csak annyi, hogy legyen foga. Belsőre hatszor több elvárásom van, mint külsőre.

Itt is a külső tulajdonságod, hogy nincs fogad, egy belső tulajdonságnak az eredménye, hogy függő vagy.

2024. júl. 14. 14:45
 54/96 anonim ***** válasza:
60%

"Ha véletlenül kiütik a pasid fogát és nincs pénze megcsináltatni 2 hónapig, kidobod?"

Olyannal járok, aki az én szintemen van anyagilag, tehát lenne pénze megcsinálni. Nekem is van, ha egyszer kiesne, ahogy orvosilag lehetne, csinálnák is. Bár nincs a környezetemben ember, akit véletlen vagy direkt pofán vertek volna.

"Ha elhízik egy betegségtől, kidobod?"

Nem. De ennek is baromi kicsi az esélye.

2024. júl. 14. 14:49
 55/96 A kérdező kommentje:

53: Legyenek tízszer akkora elvárásaid. Keressétek a Kent, hajrá. Aztán majd ki lehet dobni ha véletlenül neki is lesz valami hibája.

Mert mindenkinek van.

Egyébként fel tudod fogni mennyire nehéz belőle kijönni? Ez a része nem érdekel nyilván. Ha colgate mosolyom lenne, akkor a túlsúlyom lenne a gond gondolom, mert az is van.

De azon is dolgozom, annak az eltüntetésén. De nem olyan nők miatt, akik csak akkor fogadnak el ha minden szuper.

Mert mindig minden szuper sose lesz.

2024. júl. 14. 14:50
 56/96 A kérdező kommentje:

54: Bármikor beüthet a baj, bármikor. Egy személyiségzavar ami később jön ki és kezelni kell és elhízhatsz egy két gyógyszertől. Vagy bármi egyéb betegség.

Persze lehet élni álomvilágban is, hogy mindig mellettem lesz a tökéletes pali. Csak olyan nincs.

Még ha úgy is érzed hogy ő az.

2024. júl. 14. 14:52
 57/96 anonim ***** válasza:
77%

De miért állítod szembe a páromat egy idegennel? A párom bizonyított. Ő a szerelmem. Te ismerkedni akarsz úgy, hogy fogatlan, dagadt alkoholista vagy.

Teljesen más a két dolog. Az egyik ELDOBNI egy embert, akit SZERETSZ, mert történt vele valami, a másik pedig BEENGEDNI egy IDEGENT az életedbe, akinek a saját élete egy kbszott katyvasz. A páromnak többel tartozom, mint egy idegennek.

2024. júl. 14. 14:52
 58/96 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, cuci, akkor készülj a legrosszabbra. Reménytelen vagy.
2024. júl. 14. 14:53
 59/96 A kérdező kommentje:

58: Nem tartom katyvasznak azt hogy lassan 1,5 éve nem iszom és hozom szépen rendbe az életemet.

Hogy pár nő azt gondolja hogy én valami csöves vagyok mert hiányzik (még) pár fogam, kit izgat...

Én se őket keresem. Hibátlan emberek nincsenek. Még a tiéd se az, bármennyire is azt gondolod.

Amúgy miért is vagyok reménytelen? Ha az lennék most is vedelnék éppen...

2024. júl. 14. 14:55
 60/96 A kérdező kommentje:

Nekem pl. az első barátnőm kövér volt. Én vékony voltam akkoriban és még nem is voltam kemény piás.

Nem érdekelt a teste, az csak egy gúnya. Az érdekelt milyen ember.

2024. júl. 14. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!