Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Kizáró ok ha foghíjas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kizáró ok ha foghíjas a pasi?

Figyelt kérdés
Folyamatban van a csináltatása (csak rengeteg pénz..), de elég rosszul néz még ki, elől is hiányzik pár db felül, meg ott oldalt is.. Alul meg hátulról rossz főleg, ott elől egész jó.
2024. júl. 13. 20:39
 31/96 anonim ***** válasza:
100%
Ki akar egy olyan emberrel élni, akivel nem stimmelnek? Ez a kapcsolat alapja, ember.
2024. júl. 13. 22:55
 32/96 anonim ***** válasza:
71%

31

Igen. Egyrészt gratulálok, hogy kb. másfél éve nem piálsz, de rehabok adatai alapján 1 és 5 év között kb. a betegek fele visszaesik.

2024. júl. 13. 23:27
 33/96 A kérdező kommentje:
33: Ez nem teljesen pontos adat. Visszaesni amúgy 20 év után is van esély.
2024. júl. 13. 23:36
 34/96 anonim ***** válasza:
100%
Oké, lehet nem pontos adat, de az 5 év azért már egy jóval jelentősebb vízválasztó. És igen, 20 év után is van esély. Éppen ezért írtam, hogy erősen meggondolnám abban az esetben is, ha már 5 éve tiszta.
2024. júl. 13. 23:42
 35/96 anonim ***** válasza:
100%
Megerősítést vársz egy olyan dologban, amiben nem létezik. Hosszú éveken át tetted tönkre magad mentálisan és fizikálisan is, de most azt várod, hogy a felépülés kezdetekor valaki úgy fogadjon el, ahogy kinézel jelenleg. Rossz hírem van! Amíg a külsőd nem felel meg a minimálisan elvártnak, addig esélyed sincs, max az AA-ban megismert, szintén száraz és fogatlan nők között. Hiszek abban, hogy minden helyrehozható és mindenkinek jár második esély, de a leírtak alapján max barátnak tudna bárki elképzelni szerintem. Én a helyedben úgy kezdenék, hogy a fogaimat első körben helyre tenném. TB alapon is lehet csináltatni, ahol csak a pótlásért kell fizetni, az átlag ár töredékét. Ha nincs pénzem rá, inkább vennék fel 1 millió hitelt és szedném rendbe ezt, mert így se kapcsolatot, sem normális munkát, semmit nem lehet találni, és előbb-utóbb megint elsüllyedsz a saját mocsaradban, ami megint alkoholt fog eredményezni. Ép fogazat és tudatosabb táplálkozás, ez a kulcsa most mindennek a te esetedben. Elkezdeni nehéz, és tudom milyen rossz, de türelem és kitartás kell a folyamathoz. Ne keress kapcsolatot, mert te magad sem vagy még rendben. Felszínes szó túlzott használata, süt belőled a kisebbségi komplexus. Szedd magad rendbe és minden jön majd, hidd el!
2024. júl. 14. 00:41
 36/96 anonim ***** válasza:
100%
Kristály meth től ki tud hullani. Férfi vagyok de vmi ex drogos nőnek sokat kén bizonyítani ahhoz hogy vele legyek.
2024. júl. 14. 02:25
 37/96 anonim ***** válasza:
33%

"Neked egy hasonló nő megfelelne?"

"Kicsit" foghijas, mi?

[link]

40F incel

2024. júl. 14. 05:30
 38/96 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De örülök, hogy veszed a fáradságot és pénzt, hogy megcsináltasd 😊
2024. júl. 14. 06:48
 39/96 anonim ***** válasza:
33%
Jelenleg igen,de én is örülök és drukkolok a fejlodeseidhez. Azért nem értem miért kell ez a magas lóról lenézés egyes kommentelőktől, mikor azzal kezdte hogy FOLYAMATBAN VAN! Nyilván nem mindenki teheti meg, hogy egyben félmilliót kicsengessen,pláne ha a kérdező szenvedélybeteg volt,mégannyi pénze se volt ... azért komolyan hányni lehet itt egyesek stilusátol. Azért mert a kérdező elcseszte az eddi életét, már nem lehet normalisan megnyilvanulni felé? Ti olyan gci tokeletesek vagytok??
2024. júl. 14. 06:54
 40/96 anonim ***** válasza:
35%
Engem nem zavar, ha nem néz ki igénytelennek. Láttam már olyan férfit akit vonzónak találtam elől 1 hiányos fogazattal. Semmi bajom nem volt vele. Nyilván jobb ha pótolva van, de pl nálam nem kizáróok.
2024. júl. 14. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!