Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Kizáró ok ha foghíjas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kizáró ok ha foghíjas a pasi?

Figyelt kérdés
Folyamatban van a csináltatása (csak rengeteg pénz..), de elég rosszul néz még ki, elől is hiányzik pár db felül, meg ott oldalt is.. Alul meg hátulról rossz főleg, ott elől egész jó.
2024. júl. 13. 20:39
 71/96 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj ebben a kérdésben, hogy a válaszadók nagy részével nagyobb baj van, mint a kérdezővel.

Le merem fogadni, hogy egyáltalán nem vagy nem éltek boldog párkapcsolatban, mert ennyi érzelmi intelligenciával, empátiával, segítő szándékkal, amivel meg vagytok áldva, nehezen lehet akár csak egy normális emberi kapcsolatot is kiépíteni. Haha, mi van akkor, ha a párod figyelmetlenségből elesik és kiveri elől 3 fogát... Szakítasz vele, és hozzávágod milyen figyelmetlen, buta gci volt? 🤣 El nem tudom képzelni, hogy milyen nálatok egy kapcsolat, de igazából annyira nem is érdekel, csak a kérdezőt sajnálom, mert nem kap értelmes válaszokat.

Kérdező! Először is! Gratulálok, hogy sikerült lejönni a "szerről" én személy szerint jobban tudom értékelni ezeket az embereket, mert kétszer annyit tesznek meg, ha "sikeresek" lesznek, mint az átlag, főleg, ha alájuk is van tolva valami...

Ismerkedni csak azért nem ismerkednék, mert az elején az emberek bizalmatlanok, így bizalmat is kétszer nehezebb szerezni, nem tenném ki magam ilyennek. De van egy jó hírem!, ha jó a stílusod, tudsz spontán beszélgetni, nem feszengsz, akkor nagyobb esélyed van a pártalálásra. Biztos vagyok abban, hogy nem a fogadon fog múlni. :) Légy büszke magadra, és kívánom, hogy tarts ki egész életedben! :)

2024. júl. 15. 00:30
 72/96 anonim ***** válasza:
79%
Tudod kérdező, az a baj hogy itt azt várod tőlünk hogy dicsérgessünk azért, mert nem iszol. Ne haragudj, de akinek nem volt alkoholproblémája, annak alap ez az állapot ahogy az is, hogy megvannak elől a fogaid. Te nem a nulláról építkeztél hanem erősen a mínuszból, ez csak az AA-ban dicsőség. Szerintem hasonló problémákkal elő emberekkel beszélgess inkább, mert itt nem fogod megkapni azt, amire szerinted szükséged van.
2024. júl. 15. 09:52
 73/96 A kérdező kommentje:

72: Nem várom el, de az tény hogy hogy 100 alkoholistából 2-3 tud leszokni hosszabb távon a piáról.

S igen, szerintem felszínes egy olyan ember aki élből kukáz valakit mert nincs meg pár foga (éppen).

Ja és bárki párja válhat alkoholistává IS, akkor majd ott hagyod mert egyszerűbb?

Nagyon érdekes az is hogy nem azt írja a legtöbb nő hogy azért nem kezdene ilyen palival,mert félne hogy visszaesne a piálásba és pokollá tenné az életét.

Nem, a fogak. Felszínesek vagytok,ez van.

2024. júl. 15. 10:19
 74/96 anonim ***** válasza:
100%

Igen, felszínesek vagyunk. Egy kapcsolatban van csók is, és csak kevesen képesek egy ápolatlan, igénytelen szájat kóstolgatni. Esetleg Gizinek a gyárból, vagy sarokról lenne hozzád gusztusa, lévén nem túl igényes ő maga sem. A szád igénytelen, ha jelenleg átmenetileg is. Ha 2 év múlva lesz rendbe téve, akkor addig csak nézegessenek kérdező? Fantáziáljanak, hogy milyen lesz majd ha kész lesz? Ez nonszensz, ha tetszik, ha nem. Vonzalom nélkül nem lehet kapcsolatot kialakítani és fenntartani. Te most abszolút nem vagy vonzó. Elég nagy probléma az is, hogy függsz a piától, és emiatt teljesen megbízni sem lehet benned, dehogy még a szád is brutálisan néz ki, na ez pfejj! Kíváncsi lennék, hogy egy hozzád hasonló problémákkal küszködő nőnek (kövérség, foghíjas száj, pia és drogfüggőség) vajon őszintén adnál-e esélyt? Türelemmel várnád-e akár évekig is, hogy rendbeszedje magát? Várnád te a lfszt! Csak itt lenne nagy a szád. És igen, a ronda arc sem előny. Nagyon nem. Ennek ellenére bottal se kategóriájú embereknek is van kapcsolatuk, csak nem miss szépségkirálynőkkel.

És próbálj belenyugodni abba, hogy mindenkinek joga van taszítónak találni egyes problémákat, és ezáltal kapásból elutasítani. Neked is van ehhez jogod.

2024. júl. 15. 10:44
 75/96 anonim ***** válasza:
100%

"Ja és bárki párja válhat alkoholistává IS, akkor majd ott hagyod mert egyszerűbb?"

Simán.Azonnal. Az alkoholisták 99%-a aggresszív, bántalmazó és rohadt igénytelen. Nem beszélve az esetlegesen hozzátársuló drogfogyasztásról. Még külföldi életet is vállalnék, hogy jó messzire menjek tőle.

A párkapcsolat nem arról szól, hogy a problémás embert mindig minden körülmények között el kell viselni, mert egyszer a másik úgy gondolta, hogy boldog lehet mellette. Nem az, akkor tovább kell lépni. A kínlódásnak nincsen értelme.

2024. júl. 15. 10:55
 76/96 A kérdező kommentje:

"Elég nagy probléma az is, hogy függsz a piától, és emiatt teljesen megbízni sem lehet benned, dehogy még a szád is brutálisan néz ki, na ez pfejj! Kíváncsi lennék, hogy egy hozzád hasonló problémákkal küszködő nőnek (kövérség, foghíjas száj, pia és drogfüggőség) vajon őszintén adnál-e esélyt? "

Egy felépülő, hozzám hasonló alkoholista/drogfüggő nőnek adnék, igen. Nem függök jelenleg a piától, hiszen nem iszom, ezt felfogod?

Tudom hogy a nők az ilyen féle harcokat általában nem értékelik mert ebből nem lesz nyaralás, meg nem lehet mutogatni a facén de elképesztő lelki erő kell hozzá.

Ha meg te azonnal lelépsz valaki mellől a legelső baj esetén, akkor az csak rólad árulkodik hogy ki is vagy te valójában.

Csak addig kell a pasi amíg szárnyal?

Mindig akkor derül ki hogy ki az aki igazán szeret, amikor bajban vagy.

2024. júl. 15. 11:35
 77/96 A kérdező kommentje:

"Az alkoholisták 99%-a aggresszív, bántalmazó és rohadt igénytelen."

Ez se igaz, én aktív piás koromban se bántottam senkit, nem voltam agresszív se. Igénytelen volt az életvitelem, de igényes aktív alkoholistát még nem látott a világ.

Szép csendben leittam magam minden este, s leginkább magamnak ártottam vele, nem terrorizáltam nőket, nem bántottam senkit semmilyen formában.

2024. júl. 15. 11:37
 78/96 anonim ***** válasza:
100%

Figyu babám egy rohadt alkoholista mellett nőttem fel. Megvetem az összeset és nem is hiszem azt, hogy soha nem nyúl vissza az alkoholhoz. És igen, hagytam ott egy piás kapcsolatot 6 év után. Mindennap részeg volt, a szomszéd lábtörlőjén feküdt mindig. Büdös volt, higiénia nulla, ki rohadt az összes foga a folyamatos vedeléstől. Adtam neki jó pár esélyt, nem változtatott. Betelt a pohár. A szakítás után folyamatosan zaklatott, fenyegett, hogy megöl. Na akkor megfogadtam, hogy amint valakiről megtudom, hogy ivott, iszik, azonnal lelépek. Nincsen esély.Nem érdemlik meg. És gusztusom sem lesz, amint szembesülök a valósággal. Megannyi alkoholista és drogos volt már a kezem alatt a munkám miatt. Mind ugyanolyan. Nem láttam kivételt egyet sem.

És az, hogy te nem vagy éppen aggresszív ha tütükézel, az semmire nem elég. Ha innál még előbb-utóbb te is az lennél. Minden csak idő kérdése.

Aki rászokik a drogra piára az egy akarat gyenge lény, aki bárhogyan is küszködik a szenvedélye ellen, 1x úgyis ismét megissza majd.

Kösz, erre nincsen szükségem. 1 percet nem ér meg az életemből, hogy elpocsékoljam az időt rá. Lehet megsértődni, szaladni anyucihoz, stb. Marhára nem érdekel. Láttam elég piás és átmenetileg nem piás lényt már. Nem hiszek a teljes megváltozásukban. És senki nem is lesz képes meggyőzni erről, ha megpróbálja. Mélyen megvetem és elítélem őket, amiért képesek ennyire lesüllyedni. És nem is tartom őket embernek csak púpnak a társadalom hátán.

2024. júl. 15. 12:00
 79/96 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért elképesztő. Megkérdezed, hogy kizáró ok-e a fogatlanság, és az erre kapott igen válaszokat kikéred magadnak.

Közben meg az is kiderül, hogy alkoholista vagy.

Én nem vagyok felszínes, de nekem nem kell egy fogatlan alkoholista, bocsika.

Cukorbeteg, szívbeteg, egyéb beállított gyógyszerrel kezelt beteg emberrel semmi gondom nem lenne. De egy fogatlan alkoholista vagy drogos az nem kell, köszike.

2024. júl. 15. 12:09
 80/96 A kérdező kommentje:

" És igen, hagytam ott egy piás kapcsolatot 6 év után. Mindennap részeg volt, a szomszéd lábtörlőjén feküdt mindig. Büdös volt, higiénia nulla, ki rohadt az összes foga a folyamatos vedeléstől. Adtam neki jó pár esélyt, nem változtatott. "

S miért voltál vele 6 évig? A pénze jól jött azért? Vagy olyan buta voltál hogy szeretsz szenvedni fél évtizedig?

2024. júl. 15. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!