Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, menjek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, menjek el foghíjasan randira?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy nővel, nagyon jól kijövünk, jövő héten randit beszéltünk meg. De sajnos elöl van egy látványos foghiányom a fogpótlás csak 3 hét múlva lesz meg. Mit csináljak? mondjam le valamiért a randit, vagy őszintén mondjak el mindent? Mert ha megkedvelt, akkor így is elfogad. Milyenek a mai nők tolerancia szempontjából?
2014. júl. 19. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Csak menj el és ha nem tetszik neki, verd ki a fogait.
2014. júl. 19. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
Ha emiatt dob, akkor inkább örülj neki, hogy megúsztál egy felszínes nőt.
2014. júl. 19. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Előre szólj neki, mondj igazat. Ne hozd kellemetlen helyzetbe már az elején! Értékelni fogja, hogy őszintén elmondtad, mi a gondod (amennyiben normális).
2014. júl. 19. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért tűnt el a válaszom. :O

Azt írtam, hogy a 3. válaszolóhoz csatlakozom, vagyis:

"Előre szólj neki, mondj igazat. Ne hozd kellemetlen helyzetbe már az elején! Értékelni fogja, hogy őszintén elmondtad, mi a gondod (amennyiben normális)."

2014. júl. 19. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!