Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Kizáró ok ha foghíjas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kizáró ok ha foghíjas a pasi?

Figyelt kérdés
Folyamatban van a csináltatása (csak rengeteg pénz..), de elég rosszul néz még ki, elől is hiányzik pár db felül, meg ott oldalt is.. Alul meg hátulról rossz főleg, ott elől egész jó.
2024. júl. 13. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/96 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az.
2024. júl. 13. 20:43
 2/96 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok háklis a fogsorra, nem zavar, ha kicsit csálé, amíg ápolt, de a foghíjasság már más téma, az kizáró ok.
2024. júl. 13. 20:48
 3/96 anonim ***** válasza:
100%
Neked egy hasonló nő megfelelne?
2024. júl. 13. 20:55
 4/96 anonim ***** válasza:
85%

Igen, az. Ha meg egy pasinak ez rohadt sok pénz, akkor nem is vagyunk egy súlycsoportban... Fogakra legyen pénzünk és ne hanyagoljuk el őket...

Miért van ennyi elvesztett fogad? Volt, van egyáltalán megfelelő szájhigéniád, vagy nincs? Vagy máshogy kérdezve; csak a genetikára fogod, vagy igénytelenül bánsz a testeddel?

Számomra borzasztóan taszítóak az igénytelen emberek.

2024. júl. 13. 20:57
 5/96 A kérdező kommentje:

Nem háklis a fogsorra, amíg ápolt.. ok. Akkor háklis vagy rá, mert elvárod hogy legyen patika... Ez kb. olyan duma hogy nem érdekel a pasi kinézete, csak nézzen ki jól.... vagy nem érdekel mekkora a farka, csak ne legyen kicsi....

Szenvedélybetegség miatt hanyagoltam el a fogaimat és kihullott egy részük, ennyi.

Amúgy engem nem zavarna egy hasonló nő, nem az érdekel hogy megvan e minden foga.

Elképesztő a nők felszínessége. Egyébként ápolva ápolva vannak, mondom hogy orvoshoz járok vele, szájvizet is használok, csak idő megcsináltatni, ennyi.

2024. júl. 13. 21:04
 6/96 anonim ***** válasza:
90%
#5 az ápolt azt jelenti, hogy napi 2-3x alaposan mosva van, fogkő leszedetve, lyukas fogak betömetve. Emellett nem baj, ha nem síkegyenes és hófehér, erre értettem azt, hogy nem vagyok háklis rá. A foghiány azért már gáz, ne haragudj, mert gondolom úgy jutottál el több hiányzó fogig, hogy nem ápoltad. Én most költöttem félmilliót fogászatra, akkor miért lennék olyannal, aki nem teszi meg ugyanezt? Érted…suba subához.
2024. júl. 13. 21:13
 7/96 anonim ***** válasza:
100%
Az a te igénytelenséged ha foghíjas nő jó neked...
2024. júl. 13. 21:13
 8/96 anonim ***** válasza:
100%

"Szenvedélybetegség miatt hanyagoltam el a fogaimat és kihullott egy részük, ennyi."

Azért álljon meg a menet. Én nem tettem tönkre a testemet, a fogaimat, szóval igen, elvárom, hogy a párom is normális legyen, ne valami fogatlan drogfüggő. Az én életemben, környezetemben az egyik abszolút minimum az, hogy az embereknek van foguk.

Leírni is abszurd ezt.

2024. júl. 13. 21:20
 9/96 A kérdező kommentje:

6: Te vagy az aki nem háklis a fogsorra? Amit leírtál az kb. a colgate mosoly...

Leírtam, szenvedélybetegség miatt lett elhanyagolva, meg egyébként is elég romlós fogazatom van. Most igyekszem javítani rajta.

Elképesztően felszínesek vagytok.

"Én most költöttem félmilliót fogászatra, akkor miért lennék olyannal, aki nem teszi meg ugyanezt? Érted…suba subához."

Én is megteszem csak nekem lassabban megy, mert nem vagyok tele pénzzel.

2024. júl. 13. 21:23
 10/96 anonim ***** válasza:
80%
Nem felszínesség ez. A fog alap. Te vagy kibaaszott igénytelen.
2024. júl. 13. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!