Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizessen a randin, ha a nő kezdeményezi a találkozót?
Gondolom a pénz az egyetlen érték, amit nyújtani tudsz, ezért attól érzet keménynek a faxodat, ha részletre megveszed a nőt. Aztán ha nem jön össze, akkor jön a golddiggerezés.
A kommentek és a szavazók többsége szerint, ha a nő hívja el a pasit, akkor igen is fizessen szépen a nő. Nem fog beldögleni.
Nem értem, mire gondolsz. Szerintem teljesen mindegy mi a szituáció, a férfi fizet. Mindig felajánlom, hogy fizetem a részemet, de nagyon ritkán fordult elő, hogy elfogadta valaki. Szerintem baromi gáz amúgy, hogy férfiként ennyi önbecsülése nincs valakinek.
Nagyon sokszor előfordul, hogy én hozom fel a témát, hogy találkozzunk, de ez nem azt jelenti, hogy én hívtam el őt valamire. Hiszen utána közösen beszéljük meg, hogy mi legyen a program. Tehát én nem úgy, hogy meghívtam őt. Főleg, ha ő mondja, hogy találjam ki én.
Ha meghívom a barátnőmet kávézni, stb, természetes, hogy állom így. Pasival is hasonlóképp, de egy randin... Baromi gáz, hogy egyáltalán ez felmerül.
Legalábbis abban az esetben, ha szimpatikus az adott partner.
Mi a gáz, az, hogy fizetsz a randin, akár a pasi helyett?
De ezt a felajánlom, de visszautasította dolgot is bírom. Valóban ki akartad fizetni, vagy eszed ágában sem volt, mert elvártad, hogy visszautasítson, hogy nehogy pénzéhes szutyoknak tartson? Ha elfogadja, hogy "jól van, fizesd csak ki" akkor jött volna a felháborodás, hogy, ez a rohadék ennyit is sajnál és nem lesz több találka.
Remek, de a kérdés arról szólt, hogyha nőként te hívod el a férfit. Persze adná magát a kérdés, hogy ugyani miért illik, hogy mindig a férfi fizessen, amire nyilván rávágnád, hogy azért mert így volt évszázadokig. Erre persze én vágnám rá, hogy igen, de akkor a nőknek kb. semmilyen joguk nem volt és az egyetlen dolguk a szülés volt, ami ma már nyilván nem igaz, de persze ez az egész nem vezetne sehova, hiszen elképzelni sem bírod, hogy adott esetben te fizess egy férfi helyett. Hová is vezetne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!