Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizessen a randin, ha a nő kezdeményezi a találkozót?
A nő, de udvariasságból én felajánlanám, hogy fizessünk felesben.
Fura lenne, ha teljesen te fizetnél pedig ő hívott meg.
A férjem anno személyes sértésnek vette volna, ha ki akartam volna fizetni a jelenlétében a pincérnek/pultosnak a számlát. Ha én hívtam megy inkább úgy oldottam meg, hogy nálam volt vacsora, főztem neki, így én álltam a kaját és mégsem kellett megaláznom mások előtt.
Azóta közös kasszán vagyunk, láthatóan összetartozunk, így itt már nem fura, ha én fizetek, mert előbb elő tudom venni a tárcám.
a szándék a fontos, ha csak hátradöl és elvárja, akkor baj van, szóval ezek elvi kérdések, de egyre fontos figyelni, ha már eleve ezen stresszel valaki előre, tutti, hogy mindig keserű lesz a szája széle, mert nem az illetőre figyel, hanem hogy mit kell elkerülnie, és pontosan olyan szitukba fog belekerülni ahol bosszankodhat emiatt.
Ha nem kezdesz el a negativ dolgokra figyelni akkor talán sokkal boldogabb életed lehetne nem?
40 feletti nő vagyok, nem szoktam férfiakat randira hívni, de ha megtenném, természetesen én fizetnék, mert a barátnőmet is ma meghívtam pl ebédre és egyértelmű volt, hogy én fizetek. Amikor meg ő hív meg, akkor ő és ez nemtől, részben szituációtól független illem.
…azért furcsa lenne nekem egy férfit randira hívni, de ezesetben is áll, amit az előbb írtam.
"mégsem kellett megaláznom mások előtt"
Azzal alázod meg, hogy nem csaphatja a faszát az asztalra, hogy ő a pénzes muki?
Köszönöm neked őszintén, hogy ezt a selejtet kivontad a társkeresésből.
Az én férjem soha nem engedte volna hogy én fizessek nőként.
Nekem teljesen fura ahogy gondolkodnak néhányan.
Ismerek olyan csajt aki azt mesélte hogy ő kifizeti a saját részét a nyaraláskor.
Én is ki tudtam volna fizetni, ez tény , de udvarlási szakaszban ezt nem kellett egyszer sem megtennem mert a férjem állta mindig.
Nem értem komolyan. Senki nem akar nőként nőnek maradni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!