Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közel a negyvenhez, nőként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel a negyvenhez, nőként, maximum mennyivel fiatalabb férfiaknál lehet még esélyem ismerkedés terén?

Figyelt kérdés
2024. máj. 6. 22:10
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:

#48 És ezt most mondta neked az összes 40 év alatti férfi ebben a pár percben? Indítottál róla valami szavazást?

Na ne viccelj már. :D

De tudod mit, okos enged, szamár szenved. Legyél boldog a tudattal, hogy nekem csak nyugger pasi jut. Nem érdekel

elhiheted a véleményed. :D

2024. máj. 8. 22:03
 52/55 anonim ***** válasza:
0%
Férfiakkal vitatkozol arról, hogy mi kell a férfiaknak. Eszednél vagy?
2024. máj. 8. 22:06
 53/55 anonim ***** válasza:
0%

41. Bizonyára a nők 50 felett fiatalodnak, szépülnek. Ja, van 1-2% akik genetikailag rendben vannak, sportolnak, egészségesen táplálkoznak, van pénzük, jól élnek, értelmesek, mentálisan is rendben vannak. Nos, ezeknek is a 90%-a családban él.

Amelyik meg nem, azok meg szélhámosok, darabra eszik a nőket, férfiakat. Azt tegyük hozzá, hogy nem a zsíros hajú, lepukkant embereket, ami az átlagot , sőt az 50-es emberek 95%-át képzi.

Szóval el kellene már engedni ezt az 50 felett az összes férfi toprongy, ellenben az összes nő bombáuó felzogást. Én a férfi oldalról azt látom 48 évesen, hogy a korosztályom női tagjai finoman szólva sem kívánatosak már. Nem érint a dolog, ugyanis nős vagyok, a feleségem sportos 40-es, jómagam szintén. Hozzáteszem, ebben van genetika, munka, étkezés, öltözködés. Viszont ez most lényegtelen, a lényeg annyi, hogy ha fikázod a férfiakat, akkor vedd észre a női oldalt is. Sőt, csak szólok hogy sokkal több férfi sportol és edz mint nő, próbálj meg figyelmesen járni. Észre fogod venni hogy minden 3. férfin látszik hogy terembe jár, na ez a nőkről már nem mondható el. Ha a 40-es 50-es korosztályt nézed, ott meg már igen látványos a különbség a férfiak javára. Menj le egy terembe, aztán nézd meg ezt a korosztályt nemekre bontva. 10 férfire jut egy nő.

2024. máj. 9. 09:20
 54/55 A kérdező kommentje:

#53 Rajtad kívül itt senki nem fikázott senkit. 😃

Én maximum annyit írtam, hogy nem csak a nők öregednek meg, hanem a férfiak is.

De látom te mentálisan nem vagy a helyzet magaslatán, kár is veled vitatkozni. Engedjük ezt el. Te légy boldog az asszonyoddal én meg majd ismerkedem akivel szeretnék.

Na szép napot! 😃

2024. máj. 9. 09:45
 55/55 anonim ***** válasza:
0%
54. A mentális és szellemi sérülésedre a 41. kommented a példa, ha már személyeskedsz. "A férfiak 99%-a...", de te nem fikázod a férfiakat. Meg az itteni vér feminista lepontozgató brigád sem. 🤡 Mert hát tudjuk csak a nők képviselik az emberiség értelmes részét, azon belül is a lelki sérült gyk-s nők, akiknek az egyetlen boldogságuk a zöld és a piros ikon. Maradjon is ez így még vagy 50 évig nektek! 🎁
2024. máj. 9. 09:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!