Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel a negyvenhez, nőként, maximum mennyivel fiatalabb férfiaknál lehet még esélyem ismerkedés terén?
Nem az elfogadottságról van szó.
Hanem arrók, hogy a 20-as csajok szó nélkül kezdenek 40-es csávókkal, saját akaratukból.
A 20-30-as meg nem kezdnek 40es nőkkel csak max.szexre, szintén saját akaratukból.
Keresni kereshetsz és találhatsz is dugópajtit, de kapcsoaltra még a koeosztályodnak sem fogsz kelleni. Arra 50 feletti pasiknál nézz szét.
Ha vannak a környezetedben akkor mire fel a kérdés?
Am akik lehetnek a környezetedben azok:
-szexkapcsik
-kényelmes kapcsik, ahol a pasi szétcsalja a nőt, de élvezi a kiszolgálást amit kap tőle
-a nő pénzeli a pasit, nem nemcsak milliomosoknál működik, megy ez kicsiben is
-a pasi olyan nyomi hogy nem talál fiatal nőt, az idős nő meg már leadta az igényeit
Te is tudod, hogy csakis ilyesmiről szólhatnak ezek a "kapcsolatok".
Mit jelent a fiatalabb férfi? Én 47,5 vagyok, férjem 45.
Ő "fiatalabbnak" számít vagy ebben a korban 2,5 év korkülönbséggel?
Nem én pénzelem, a férjem pedig nem nyomi:)
40+-osan ismerkedtünk meg, ő épp 40 volt akkor.
2-3 év nyílván semmi, egyidősnek vagytok mondhatók.
De hogy egy 40 éves nővel komoly kapcsolatra összejöjjön egy 25-35 éves pasi olyan a mesébe nincs. Egy 35 éves még 23-24 éves nőket is talál, egy 30 éves 20-25 között keres, egy 25 éves pasi meg a 17-22 évesek között. De egy 40 éves pasi is előbb fog összejönni pl.egy 26-28 éves nővel mint egy 38-40 évessel.
Általánosságban tettem fel a kérdést, hogy az emberek mit gondolnak erről.
Égyébként van több ilyan pár is akik már házasok, és a pasi kimondottan jóképű.
Úgy írtad előzöleg mintha a pasik előtt sorakoznának a nők. Főleg a 40 éves palik előtt, 20 éves lányok. Igen, kb a negyvenes pasik 10%-a előtt aki kinéz valahogy. :)
Kb mint nőként az én korosztályom, van egy 10% aki igenis jól néz ki. Jobban mint sok 20 éves. De persze a két korosztályt nem lehet összehasonlítani, ezt csak azért írtam le, hogy ne jelentsél már ki kategorikusan így semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!