Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiaknak hány éves koruktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak hány éves koruktól válik nehézzé az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Most tekintsünk el az extrém módon ismerkedni nem tudó, magányos agglegény típusú férfiaktól.

Az átlagos típusú férfiakra gondolok, akiknek gimiben, egyetemen is voltak barátnői, párkapcsolatai stb.

Kb. milyen életkorban tűnik el a vonzerő a férfiakból, amikor már iszonyú nehéz ismerkedni és messze nem az van hogy elmegyek egy buliba és könnyedén megismerek nőket.

2020. nov. 8. 18:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
60-70 fölött.
2020. nov. 8. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Attól függ, ha elhízik akkor nagyon korán már 30 körül, ha sportol akkor kitolhatja ezt 45-ig, de ismerek nem egy egyetemi tanárt aki 50 felett házasodott meg, pedig már elég rondák voltak, de találtak csinos 30-as nőt, akinek az értelem volt a fontosabb a külső helyett. Szóval az a kérdés, hogy mivel tudja ezt kompenzálni az adott férfi mondjuk 45-50 felett, humorral, pénzzel, tudással, mindhárommal, karizmával, kisugárzásal, életigenléssel. Sok savynú pasi 30 felett már piacképtelen, pedig jóképűek. Tehát nem lehet általánosságban erről beszélni.
2020. nov. 8. 18:58
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Bocs, de ha jól értelek, akkor te fordítva ülsz a lovon. Én 21 éves koromig szűz voltam és most 26 évesen soha nem volt könnyebb még csajoznom eddigi életemben. Végre összejöttek az életemben azok a dolgok, amikért az utóbbi 5-10 évben dolgoztam. (De nem azért voltam szűz 21 éves koromig, mert annyira más dolgokkal foglalkoztam. Hanem mert béna voltam a csajozásban. Csak azt is megoldottam.) Lett egy jó végzettségem, azzal egy jó szakmám, amiben van jövőm. Látszik a gyúrás, az edzés, hogy jó pár évig tisztességesen jártam edzőterembe és mellette tömegeltem. Megtanultam csajozni, beszélni a nők nyelvén, ha nem is tökéletesen, de egész okésan. Végre szépen, elegánsan öltözködöm, erősen adok a megjelenésemre, higiéniámra. Anyagilag független vagyok másoktól.

Nem sorolom tovább, sok ilyen apróságból állt össze most egy jó élet nekem az utóbbi időszakban. Egy példa, de eddig sosem néztek meg tőlem idősebb nők, mindig csak a pár évvel fiatalabbak, akikkel a legkönnyebb egy férfinak ismerkedni. Most 26 vagyok és 20-30 közt érdeklődnek irántam mindenféle helyes nők vegyesen. Szóval most érzem, hogy sínen vagyok. Szerintem azért egy 10-15 évig ki fog tartani, de ha jól forgatom a lapjaimat, akkor akkor sem lesz gond, ha öregebb leszek. (Mert akkor már mást fognak nézni a nők.)

2020. nov. 8. 19:03
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Általában akinek ment fiatalon, annak megyeget később is, akinek meg nem, annak meg nagyon meg kell változnia, hogy menjen.

Általában 30 fölött már nem egyszerű, az emberek akkortájt kezdenek megállapodni, családot alapítani, a többséget elkapkodják, szóval a baráti kör is megtelik foglaltakkal, az egyetemista éveknek olyankor már vége, pedig ott aztán lehetett ismerkedni, melóba járnak főleg az emberek, ott is kezd családos lenni a mezőny...

2020. nov. 8. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztalom, hogy 30 fölött sokkal könnyebb lett, de azt vegyed figyelembe, hogy én soha nem csajoztam, nem vonzottak a kalandok, egyéjszakások, hanem komoly kapcsolatot kerestem.

Szóval lehet, hogy ilyen felületes "kapcsolatot" nehezebb ilyenkor már találni, de komolyat könnyebb.

2020. nov. 8. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy inkább fordítva van az elején nehezebb és utána jön magától minden. Saját példám 17 éves koromig én futottam a csajok után kisebb nagyobb sikerrel (ez volt a betanuló időszak) 17 után meg egy pillanat alatt megváltozott minden és én utánam kapkodtak a csajok ez elkísért 38 éves koromig, amikor megállapodtam egy nőnél, aki jelenleg a párom 2 és fél éve. De, ha ő nem lenne ma is ugyanúgy kapós lennék, mert jelzések azok jönnek felém csak lepattan most , de nem lehet nem észre venni őket. Szerintem 55 éves korig bármikor kapós egy férfi, aki karban van tartva, látszik rajta, hogy igényes ad magára külsőleg és belsőleg is , értelmi szintje kitűnő stb. Ez így szerintem a 20-on évesek fantáziáját is megmozgatja simán. 60 évesen meg nézhet ki valaki jól, de azért a kor már halad :)
2020. nov. 8. 19:15
 7/12 anonim ***** válasza:
20%

melóba járnak főleg az emberek, ott is kezd családos lenni a mezőny...

pont a legjobb 3. ként beleavatkozni egy kapcsolatba és szeretőnek lenni

2020. nov. 8. 19:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Bármilyen korban lehet sikeresen ismerkedni. A kudarc akkor van, mikor az illető férfi nem veszi észre, hogy már rég nem a fiatal lányoknál kéne próbálkoznia.

"Ez így szerintem a 20-on évesek fantáziáját is megmozgatja simán"

Hát nálam 30 felett sem.

2020. nov. 8. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
35-ig,utána a 90%-uk megrusnyul.
2020. nov. 8. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:
*35-ig könnyű
2020. nov. 8. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!