Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mik a tanácsaitok a netes párkeresés során a férfiaknak, mik azok amik nektek bejönnek, mik azok amik nem éppen?
Tinderen próbálkozom leginkább, de amíg más ismerős simán matchelget, én egy év alatt kb egyet ha össze tudok hozni, vele is meghal a beszélgetés. Na meg ha valaki matchel, és netán ráköszönök, egyből eltűnik, de van hogy annyi se kell:D
Ilyenkor mi lehet az, amit rosszul csinálok? Vagy fogadjam el hogy nem nézek ki jól, és ennyi?
1. állíts be nagyobb korhatárt, tehát minusz 10 év plusz 4 év mondjuk a korodhoz, kivéve ha huszonéves vagy nyilván, mert 24 évesnek nem való 14 éves. tehát ésszerűen.
2.elegáns stílus, öltözet, ing, szövetnadrág, dolgozó feeling, pl. ahogy irodában ülsz az asztalnak dőlve elegáns szettben. szeretjük ha egy pasinak látjuk hogy van vm munkája az elegáns stílus meg rendezettségre, illemtudásra, igányességre utal
3.Kimozdulós képek:kirándulás, természetközeli helyeken készült képek, azt jelzi hogy nem vagy otthon ülő, besavanyodott ember
4. maximum egy vagy kettő barátokkal közös fotó. Ez annyit ejelnt hogy szociális vagy, de ha túl sok a haver és ismerős a képen, akkor már azt érezzük, hogy nem lesz ránk túl sok időd, a haverok fontosabbak lesznek és sok a lehetőséged új nőkkel ismewrkedni
5.fotó a konyhában,főzés közben...ez tuti nyerő
6.fitó valamiylen ismerős gyerekével, kisbabával
7.fotó valamiylen ismerős állatával
A belső:pozitív, azaz nem kritizálsz, nyafogsz, hisztizel, panaszkodsz, pletyizel
határozott véleményed van, de kinyilvánításban nem túl határozott, mert az korlátozónak vagy agresszívnak mutat, tehát nyugodtan mondj olyan is, hogy "nem tudom""talán", de ne hazsnáld gyakran és indokolatlanul se
kedves, sőt szuperkedves, mosolygós jobban bejön mint az arrogáns fajta aki ettől hiszi férfiasnak és keménynek magát
nagyon fontos és a legtöbb pasi itt rontja el: Humor
mindenhoz az van hogy a pasi legyen humoros és nevettesse meg a nőt. Ha nem vagy ehhez elég intelligens, ne erőltesd, mert a legtöbb férfi lemyeg alpáriba, favicceket mond vagy szexistákat, rasszistákat, vagy magát gúlyolja , lemegy szórakoztató bohócba. Inkább ne legyen semmi humor, csak mosoly és kedvesség, minthogy bohóc legyél.
Nekem nem jön be az irodai elegans nekem azt sugalja h puhany,inkabb a.szerelos barkacsolos pasik a ferfiasak.
Kisgyerkekkel se nagyon szimpi inkabb a kirandulos vagy extrem sportolos kepek.
Ne panel vagy falusi lepukkant haz legyen a hatterbe az panelprolit sugall meg azt h a nonek majd putriban kell élni.
Kutyaskep nagyon bejön mindenkinek a kirandulos is meg az edzotermi. Kocsival villogni hat nem.tudom kicsit eroltetett.
Inkabb a viselkedes a fontos.
Pl egyszer csak egy nővel foglalakozz max 2 ne kelljen a valaszaidra orakat varni,ne legYel suttyo hazudos,hanem megbizhato! Tedd oda magad amikor batorsag vagy kenyelmetlen2szitu van allj a helZet magaslatan az a ferfias nem.aki elvan a kis videojatek vilagaban. Ha dolgos vagy az vonzo azt jelenti vannak celjaid es teszel is érte,iranyitod az eleted. De tul sok melo azt sugalja h a nő munka mellett hatterbe szorul,nem.kap eleg figyelmet vagy faradt leszel programokhoz szexez.
Ami még unszipatikus ha szexista vagy nőket csak szexre hasznalod jatszmazol,bemondasra varsz szexet nem udvarolgatsz erezteted a nővel h ő csak szexre jó neked. Ezek suttyo dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!