Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedés során ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés során ki lehet deríteni hogy a randipartnere hűséges e vagy csak idővel jön rá az ember?

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Idővel.
2020. júl. 21. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehet kideríteni, esetleg feltételezni abból, ha korábbi kapcsolatokról beszéltek, arról meg nem szokás ilyenkor részletekbe menni.

Ha mesélne is ilyesmiről, attól, hogy valakit megcsalt, attól még hozzád lehet hűséges. Szerintem ettől előre kár félni!

2020. júl. 21. 17:54
 3/6 anonim válasza:
77%
Hát eleinte tudják "tenni" magukat a felek . Megtudják magukat játszani akarva akaratlanul esetleg jelek utalhatnak rá hogy van-e baj ,de szerintem ahhoz hogy ezt megtudd idő kell .
2020. júl. 21. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez zsákbamacska. Lehet korábban valakit megcsalt, de tanult belőle és már nem fog ilyet tenni. De lehet az is, hogy eddig hűséges volt és épp melletted találkozik olyan emberrel, akinek nem tud és nem akar ellenállni.
2020. júl. 21. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs ra recept. En tiz evig huseges voltam. Hat evig meg gondolatban is.

N

2020. júl. 21. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ecsém. Őreg cimbim mondta. Ráülsz az asszony jobb oldali szoknyájára. A bal oldalon beengedi a gyíkot. Ébresztő.
2020. júl. 24. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!