Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol érdemes ma randizni ha az ember komoly kapcsolatot keres? Helyeket, oldalakat, mondjatok ahol lehet ismerkedni. Előre is hálás vagyok a pozitív válaszokért
Sokan leszólják, de szerintem a Tündérén igenis lehet komoly kapcsolatot tálalni. A párommal is ott "találkoztunk". Csak írd oda, hogy kapcsolatot szeretnél és ugy is beszélj a nőkkel, ne rögtön randit kérj és dickpicet küldj:)
Sok sikert!
22n 30f
A neten az a baj, ha lány vagy, hogy fogsz kapni 8 millió levelet.
Nem tilos Neked sem keresgélni ott, de jó pszichomókusnak kéne hozzá lenni. :(
Elég időrabló dolog.
Lehet, face-n jobban lehet ismerkedni.
Én nem vagyok bulizós típus, ezért az internetre hagyatkoztam. Sok társkereső oldalon fent voltam, volt rengeteg negatív tapasztalatom, ám a páromat mégis egy ilyen oldalon találtam meg. Négy éve vagyunk együtt, a Badoon ismerkedtünk meg.
Nem könnyű, az biztos. Viszont nincs tuti tipp, mindenhol van ilyen is, olyan is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!