Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a természetes szépségű és rendes lányok nem kellenek a férfiaknak?
"férfiaknak" = A top 10%-ba tartozó jóképű, tökös, nagydumás, esetleg még talán pénzes pasiknak.
Nem azt mondom ismerkedj ronda, kövér, hajléktalan törpékkel, de talán a mostaninál icike-picikét lejjebb adhatnád a szintet. Oda, ahol azok a pasik vannak, akik nem csak dugni akarnak veled.
6. Ha itt szerintetek vannak normális nők ( = ti), akkor miért ne lehetnének normális férfiak is?
Én is magas vagyok, viszonylag helyes, még egyetemista, de piacképes szakon tanulok, illetve az átlagnál pár évvel idősebb és így magamat tartom már el. Egyedül partiállat, nagydumás menőcsávó nem vagyok, de szoktam így is tetszeni csajoknak és most is van barátnőm.
"Már sokadjára kapom meg, hogy nem vagyok elég bulizós és biztos unalmas is vagyok..."
Biztos így történt.
"Már sokadjára kapom meg, hogy nem vagyok elég bulizós és biztos unalmas is vagyok..."
Egy hasonló, nem bulizós, rendes pasitól biztos nem kapnád meg ezt. Ezek szerint te a bulizós macsó pasikra hajtasz. Tipikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!