Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a természet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a természetes szépségű és rendes lányok nem kellenek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Már sokadjára kapom meg, hogy nem vagyok elég bulizós és biztos unalmas is vagyok, mert az aktív pihenést jobban preferálom. Fiatalabb koromban minden hétvégén kinn buliztam a hajógyárin. Már nincs kedvem. Inkább kirándulok, olvasok, sportolok

2020. júl. 31. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Nagy probléma van ebben a mi társadalmunkban, az tuti. Én férfiként átlagos vagyok, ha közelednék egy átlag nőhöz, tuti elhajtana, mert nekina Tökös Matsó Tsávó jobban bejön. Mindegy kedves kérdező, hogy mit ìrunk, az elvàràsokon kellene mindenkinek vàltoztatni. Aki ràszànja magàt, az sok helyen tud ismerkedji, vagy épp felfigyelnek rà.
2020. júl. 31. 18:33
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

A kérdés helyesen, amit a kérdező valójában írni akart:

Miért van az, hogy a természetes szépségű és rendes lányok nem kellenek a nagydumás, macsó, felső 10 %-hoz tartozó alfahím férfiaknak?

2020. júl. 31. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem az, hogy nem kellenek. Kivétel nélkül foglaltak. Egy bizonyos kor fölött nem lehet ilyen nőt találni facéran. Mindnek van párja, férje. Ha nincs, akkor csak a szakítás utáni egy hónapban szabadok, de ekkor is már van valaki a képben. Esetleg eldöntötték, hogy nem akarnak kapcsolatot és ezért vannak egyedül.

Az ha mégsem kellesz a pasiknak, az azért lehet, mert félreismerted saját magad és nem vagy annyira rendes, okos, ügyes, aranyos, szép lány, mint gondolod. A másik lehetőség, hogy nem a "rendes pasik" közt keresgélsz és a kérdésed alapján egyértelműen ez a helyzet áll fenn. A rosszfiúkat ugyanis teljesen hidegen hagyják ezek a tulajdonságok.

2020. júl. 31. 18:43
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Én is azt látom, hogy a legnépszerűbbek a legjobban sminkelt, szolizó lányok. A férfiak nem látják ezeket a mű dolgokat úgy, mint a nők. Ők a végeredményt nézik, hogy szép a nő.
2020. júl. 31. 19:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Én egy átlagos pasival ismerkedtem most tinderen. Egy nap alatt eldöntötte, hogy gáz vagyok, mert milyen dolog, ha nyaralni megyek, nem bulizom illetve mert a külvárosi életet szeretem és nem mennék be a belvárosba lakni. Hát nem tudom.
2020. aug. 1. 09:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy idióta volt a sok közül. Neki erre van igénye, el kell fogadni.

Azért úgy gondolom, hogy lehet őket szűri előre. Persze a szűrő nem tökéletes, jópár idióta át tud esni rajta, és sok lehetséges rendes fiút is kiszűr, de ez van. 1-2 idióta miatt nem kell feladni. Ha 100-ból van egy, aki megfelel, akkor örülj annak az egynek.

2020. aug. 1. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!