Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopaszodó férfiaknak miért nehezebb sokkal az ismerkedés?
Sziasztok,
39 éves férfi vagyok, és homloknál rendesen felkopaszodtam. Utóbbi 2 évben fejtetőm tetején is elkezdett ritkulni a hajam, emiatt felül pár milisre letolom, de ahhoz, hogy ne legyen kugligolyó fejem két oldalt hozzá 1 milisre, olykor nullással tar kopaszra le kell tolnom. Azt vettem észre, hogy az utóbbi 2 évben semmi sikerem nincs ismerkedések terén, már az első randi első percében megfordul a nő és otthagy szó nélkül. Ápolt vagyok, és sportos, egészséges életmódot élek és jó egzisztenciával is rendelkezem. Mégis, mintha a kopaszodás egy bélyeg lenne rajtam. Valóban ilyen sok nőt taszít, ha egy férfi megkopaszodott, viszont mellette jó humorral, és jó egzisztenciával, belső értékekkel rendelkezik?
Én pl szeretem a teljesen kopasz pasikat.
Szóval akik ezt szeretik azokat szerintem nem zavarna.
30 vagyok és szépen elkezdtem én is homlok felett, ide valami nagy kiégett nőcsábász kommentje kellene mert se több se kevesebb nem lett :D
Jó duma többet segít a dolgon mint egy hajbeültetés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!