Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopaszodó férfiaknak miért nehezebb sokkal az ismerkedés?
Sziasztok,
39 éves férfi vagyok, és homloknál rendesen felkopaszodtam. Utóbbi 2 évben fejtetőm tetején is elkezdett ritkulni a hajam, emiatt felül pár milisre letolom, de ahhoz, hogy ne legyen kugligolyó fejem két oldalt hozzá 1 milisre, olykor nullással tar kopaszra le kell tolnom. Azt vettem észre, hogy az utóbbi 2 évben semmi sikerem nincs ismerkedések terén, már az első randi első percében megfordul a nő és otthagy szó nélkül. Ápolt vagyok, és sportos, egészséges életmódot élek és jó egzisztenciával is rendelkezem. Mégis, mintha a kopaszodás egy bélyeg lenne rajtam. Valóban ilyen sok nőt taszít, ha egy férfi megkopaszodott, viszont mellette jó humorral, és jó egzisztenciával, belső értékekkel rendelkezik?
Én is a hajbeültetést javaslom. Szintén kopasz vagyok, csak fiatalabb és esélytelen. Bár én nem akarok párkapcsolatot, csak szexkapcsolatot, de erre sem kéne, hogy gondot okozzon. Hajjal rendelkező ismerőseimért odavannak a nők, ők ajánlják fel nekik sokszor, hogy legyen csak az.
Én meg ha félévente szimpatikus vagyok 1-2 nőnek, de mind komoly kapcsolatot akar...
Az utolsó válaszából is látszik, hogy egy idő után a nők kényszerből megalkusznak.
vágd le kopaszra, gyúrd ki magad 120kg-ra és vegyél nagy városi telepjárót
lesz csajod meglásd!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!