Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kopaszodó férfiaknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kopaszodó férfiaknak miért nehezebb sokkal az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

39 éves férfi vagyok, és homloknál rendesen felkopaszodtam. Utóbbi 2 évben fejtetőm tetején is elkezdett ritkulni a hajam, emiatt felül pár milisre letolom, de ahhoz, hogy ne legyen kugligolyó fejem két oldalt hozzá 1 milisre, olykor nullással tar kopaszra le kell tolnom. Azt vettem észre, hogy az utóbbi 2 évben semmi sikerem nincs ismerkedések terén, már az első randi első percében megfordul a nő és otthagy szó nélkül. Ápolt vagyok, és sportos, egészséges életmódot élek és jó egzisztenciával is rendelkezem. Mégis, mintha a kopaszodás egy bélyeg lenne rajtam. Valóban ilyen sok nőt taszít, ha egy férfi megkopaszodott, viszont mellette jó humorral, és jó egzisztenciával, belső értékekkel rendelkezik?

2021. jan. 23. 19:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
azt irtad van jó egzisztenciád.és részletre is fizetheted....
2021. jan. 23. 22:39
 12/27 A kérdező kommentje:
Van, de attól még rengeteg kiadásom is, főleg így covid idején szerintem kevesen állnak a helyzet magaslatán.
2021. jan. 23. 22:42
 13/27 anonim ***** válasza:
58%
mindenkinek arra van,lessz pénze amit fontosnak tart és szeretné.részletekbe bármi kifizethető főleg egy ilyen 1,5 milliós projekt...
2021. jan. 23. 22:46
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
Nyugodtan vágasd le kopaszra.. egy darabig én is odzkodtam de rájöttrm hogy ez sokkal jobb,
2021. jan. 24. 09:43
 15/27 anonim ***** válasza:
75%
amikor 28-30 voltam, nekem sem tetszettek a kopaszok, de most már 40 évesen nálam nem kizáró ok, a belső sokkal fontosabb nekem.
2021. jan. 24. 15:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is a hajbeültetést javaslom. Szintén kopasz vagyok, csak fiatalabb és esélytelen. Bár én nem akarok párkapcsolatot, csak szexkapcsolatot, de erre sem kéne, hogy gondot okozzon. Hajjal rendelkező ismerőseimért odavannak a nők, ők ajánlják fel nekik sokszor, hogy legyen csak az.

Én meg ha félévente szimpatikus vagyok 1-2 nőnek, de mind komoly kapcsolatot akar...

Az utolsó válaszából is látszik, hogy egy idő után a nők kényszerből megalkusznak.

2021. jan. 27. 18:21
 17/27 anonim ***** válasza:
46%
15 éve borotválom a kobakom és sosem volt olyan gondom, hogy elkerültek a nők. Nyilván nem tetszem mindenkinek, de ez a hajasokról is elmondható.
2021. jan. 27. 19:25
 18/27 KárpátokGéniusza válasza:
42%

vágd le kopaszra, gyúrd ki magad 120kg-ra és vegyél nagy városi telepjárót

lesz csajod meglásd!

:D

2021. jan. 28. 00:26
 19/27 KárpátokGéniusza válasza:
42%
ps. a telepjáró olyan mint a terepjáró csak nem arra van :D
2021. jan. 28. 00:28
 20/27 anonim ***** válasza:
72%
Én nagyon helyesnek találom a teljesen kopasz pasikat. Annyi, hogy ha kopaszodsz, akkor borotváld le tényleg teljesen simára az egészet, hogy ne legyen feltűnő a kontraszt.
2021. jan. 28. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!