Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopaszodó férfiaknak miért nehezebb sokkal az ismerkedés?
Sziasztok,
39 éves férfi vagyok, és homloknál rendesen felkopaszodtam. Utóbbi 2 évben fejtetőm tetején is elkezdett ritkulni a hajam, emiatt felül pár milisre letolom, de ahhoz, hogy ne legyen kugligolyó fejem két oldalt hozzá 1 milisre, olykor nullással tar kopaszra le kell tolnom. Azt vettem észre, hogy az utóbbi 2 évben semmi sikerem nincs ismerkedések terén, már az első randi első percében megfordul a nő és otthagy szó nélkül. Ápolt vagyok, és sportos, egészséges életmódot élek és jó egzisztenciával is rendelkezem. Mégis, mintha a kopaszodás egy bélyeg lenne rajtam. Valóban ilyen sok nőt taszít, ha egy férfi megkopaszodott, viszont mellette jó humorral, és jó egzisztenciával, belső értékekkel rendelkezik?
#17: Ez ugyanaz, mint a hosszú, félhosszú és rövid hajú nők esete. Van, akinek kifejezetten a rövid haj jön be, de elmondható, hogy sokkal kevesebb.
Csak míg egy nőnek lehet bármilyen hosszú haja, addig egy kopaszodó férfi nem tud hajas lenni, hosszú hajú tarzan fazon meg abszolút nem.
Tehát ha te lyuk-lyuk alapon keresel párt és egyébként is jóképű vagy, akkor a hajjal 50 lehetőséged kopaszon 10-re csökken és jön még hozzá 3 kopasz rajongó.
Ha viszont bonyolult a személyiséged és csak átlagos vagy, akkor hajjal lett volna 3-4 nő, kopaszon meg 0, mert társat keresnél, nem csak szexet olyannal, akivel nem illetek össze és úgysem lenne tartós a kapcsolat.
Parom (48) kopasz szintén igy mint te, imádom a fejét és nem is szeretném ha lenne haja :-)
Tuti nem a kopaszság miatt vagy sikertelen!! De az elejen ő is készült rá hogy emiatt elutasitom.
Na azt el kell mondjam... Nekem sosem jöttek be a kopasz padok, a kopaszodók meg.. Ezzel azt gondoltam nem tudok megbékélni.
Aztán online megismerkedtem egy sráccal. Véletlenül egy játékban, de egyre többet beszélgettünk a csapattól külön, aztán messengeren. Mire találkoztunk, már odáig voltunk egymásért. Amúgy fel sem tűnt volna, de annyit igazgatta a haját, hogy észrevettem, a forgójánál kopaszodik.
Még másnaposan merült bennem hogy összejövök egy kopaszodó alakkal? De ennyi. El is múlt a gondolat. Azóta külön szeretem a kis kopott foltját. Mivel őt magát is nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!