Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan borzasztó, ha csak napi egyszer írok vissza a társkeresőn a férfiaknak?
Szóval felregisztráltam az egyik társkeresőre, ahol tényleg csak olyanokkal matcheltem, akik tetszenek az adatlapjuk alapján. Ez eddig kb. 10 férfi volt a 2 hónap alatt. Viszont majdnem az összestől kaptam azért beszólást, mert csak napi egyszer írok vissza. Nem értem, ez miért akkora tragédia. Napközben dolgozom, sajna elég feszített most a tempó, ezért este szoktam leülni otthon válaszolni üzenetekre - nem csak ezen a társkeresőn, hanem pl. messengeren a barátoknak és a családnak.
Szóval volt olyan is, aki eléggé sürgette volna a beszélgetést, meg állandóan duoble textelt, és ettől egyébként meg teljesen kétségbe esettnek is tűnnek.. és teljesen elment a kedvem.
szerintem igen.
volt dolgom egyszer egy ilyen lánnyal... írtam neki pl du 5-kor, válaszolt éjfél körül amit én már csak reggel láttam és akkor válaszoltam is, majd ő megint este válaszolt és így tovább.
ezzel az a baj hogy rohadt lassan halad a beszélgetés.
normál esetben néhány nap után már eljutunk addig hogy szimpik vagyunk egymásnak a chatelés +telefonbeszélgetések alapján, és akkor találkozzunk... ha napi 1x válaszolsz akkor 1hét után se tudtok meg egymásról kb semmit.
+ez azt az üzenetet közvetíti hogy nem érdekel túlzottan az illető.
persze ha este mondjuk 1órán át tudsz beszélgetni velük folyamat akkor nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!