Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel a negyvenhez, nőként, maximum mennyivel fiatalabb férfiaknál lehet még esélyem ismerkedés terén?
Ja ő venlany
A vén kujon aki kislanyokat hajt ő partikepes🙃
Nálam lenne esélyed, randiztam is korábban hasonló koruakkal pedig akkor meg pár évvel fiatalabb is voltam
32F
40-es nők szingliként bulizgatni. 😂😂😂
Jól összehozták az életüket, kb. egy fabatkát sem ér. 👍
Meg lehet magyarázni, de minek?Elment az idő, se pasi, se család, se gyerek. Hiphip hurrá, a 30 éves kujonok majd megédesítik az életüket. Szerintem egy ilyen nő belül zokog, de hát kifelé mutatni kell hogy ő a modern mai nő minta szobra.
"Lehet értetlenkedni, de nézzél már körül a környezetedben, hogy kb.minden házasságban a férfi az idősebb."
Az első házasságukat kötő nők és férfiak közötti átlagos korkulonbség 2,7 év. Ez igen messze van attól, amit te írsz. Mellesleg több házaspárt ismerek, ahol a feleség az idősebb. Tavaly éppen egy ilyen pár esküvöjén voltam. 31 volt a nő, 29 a pasi. Nagynéném 5 évvel idősebb a férjénél.
"40-es nők szingliként bulizgatni."
Nem mindenki akar ám gyereket. Egy lusta pasi utánn ganézni meg még annyian sem.
38. Ki mit látott otthon. Vagy ki mit hozott otthonról. Nincs baj, a természet elvarrja a szálakat. Azt ne felejtsd el, hogy 50 felé a szexuális piaci értéke egy nőnek közelít a nulla felé, vagy olyanok környékezik meg, akiktől a lőtéri kutya is elszaladna. A külső elkorrodál, klimax, súlyfelesleg, cukorbetegség, vérnyomás, nőgyógyászati problémák, őszülés, hajhullás, ráncok, megereszkedik a bőr, testalkat változás stb.
Bizonyára a 30-40 éves, fitt, jól karbantartott és kapós férfiak álma egy ilyen nő. Na majd onnantól lesz gáz az élet. A nagyképűség, az élet nagykanállal evése, a szexkapcsolatozgatás nincs ingyen. A számlát ki kell fizetni. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen nő ha visszanéz az életére mi fog látni?
Senkinek nem kellett tartósra, ha igen ő azt kidobta. 50-100 pasi farka volt már benne, a többség már a nevére sem emlékszik. Amolyan nyilvános wc-ként volt használva. Nem veszi őt körbe senki.
Hát igen, irigylésre méltó ez a feminista női jövőkép! Jól megszívtátok, bedőltetek a megtévesztés mesterének. Vagy érted vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!