Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közel a negyvenhez, nőként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel a negyvenhez, nőként, maximum mennyivel fiatalabb férfiaknál lehet még esélyem ismerkedés terén?

Figyelt kérdés
2024. máj. 6. 22:10
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
83%

Ja ő venlany

A vén kujon aki kislanyokat hajt ő partikepes🙃

2024. máj. 7. 19:01
 32/55 anonim ***** válasza:
12%
40 eves nokent mit akarnal egy 20 éves kis fiutol? A fiuk ugy 25 felett kezdenek el erni agyilag erzelmileg es 30 hoz kozel erik el azt a szintet amit egy no mar 20-22 évesen kepvisel .A 20 éves is bele rakja bele engedi a 40 evesbe ha jol be van baxva de nem kapcsolatot akar attol aki az anyja lehetne.
2024. máj. 7. 22:53
 33/55 A kérdező kommentje:
#32 hol írtam én olyat, hogy 20 éves fiútól akarok bármit is?
2024. máj. 8. 06:33
 34/55 anonim ***** válasza:
90%
Én még gyerek voltam 20-22 évesen (nőként), mint az emberek többsége. A férfiak komolyan azt képzelik, hogy ők 30 évesen vannak egy szinten egy 20 éves lánnyal? :D
2024. máj. 8. 06:58
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Nálam lenne esélyed, randiztam is korábban hasonló koruakkal pedig akkor meg pár évvel fiatalabb is voltam

32F

2024. máj. 8. 17:18
 36/55 anonim ***** válasza:
14%

40-es nők szingliként bulizgatni. 😂😂😂

Jól összehozták az életüket, kb. egy fabatkát sem ér. 👍

Meg lehet magyarázni, de minek?Elment az idő, se pasi, se család, se gyerek. Hiphip hurrá, a 30 éves kujonok majd megédesítik az életüket. Szerintem egy ilyen nő belül zokog, de hát kifelé mutatni kell hogy ő a modern mai nő minta szobra.

2024. máj. 8. 18:51
 37/55 anonim ***** válasza:

"Lehet értetlenkedni, de nézzél már körül a környezetedben, hogy kb.minden házasságban a férfi az idősebb."

Az első házasságukat kötő nők és férfiak közötti átlagos korkulonbség 2,7 év. Ez igen messze van attól, amit te írsz. Mellesleg több házaspárt ismerek, ahol a feleség az idősebb. Tavaly éppen egy ilyen pár esküvöjén voltam. 31 volt a nő, 29 a pasi. Nagynéném 5 évvel idősebb a férjénél.

2024. máj. 8. 19:01
 38/55 anonim ***** válasza:
100%

"40-es nők szingliként bulizgatni."

Nem mindenki akar ám gyereket. Egy lusta pasi utánn ganézni meg még annyian sem.

2024. máj. 8. 19:02
 39/55 anonim ***** válasza:
0%

38. Ki mit látott otthon. Vagy ki mit hozott otthonról. Nincs baj, a természet elvarrja a szálakat. Azt ne felejtsd el, hogy 50 felé a szexuális piaci értéke egy nőnek közelít a nulla felé, vagy olyanok környékezik meg, akiktől a lőtéri kutya is elszaladna. A külső elkorrodál, klimax, súlyfelesleg, cukorbetegség, vérnyomás, nőgyógyászati problémák, őszülés, hajhullás, ráncok, megereszkedik a bőr, testalkat változás stb.

Bizonyára a 30-40 éves, fitt, jól karbantartott és kapós férfiak álma egy ilyen nő. Na majd onnantól lesz gáz az élet. A nagyképűség, az élet nagykanállal evése, a szexkapcsolatozgatás nincs ingyen. A számlát ki kell fizetni. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen nő ha visszanéz az életére mi fog látni?

Senkinek nem kellett tartósra, ha igen ő azt kidobta. 50-100 pasi farka volt már benne, a többség már a nevére sem emlékszik. Amolyan nyilvános wc-ként volt használva. Nem veszi őt körbe senki.

Hát igen, irigylésre méltó ez a feminista női jövőkép! Jól megszívtátok, bedőltetek a megtévesztés mesterének. Vagy érted vagy nem.

2024. máj. 8. 19:13
 40/55 A kérdező kommentje:
#36 Nem mindenki szingli a társaságban, de aki igen, az is boldog életet él nekem elhiheted. :D Nekem valóban nincs gyerekem, férjnél sem voltam, de volt hosszú kapcsolatom. És képzeld én is boldog vagyok így, egy percig nem bánom, hogy nem szültem gyereket pl. Nem tudom miért kell véleményt alkotnod emberekről úgy, hogy nem is ismered őket.
2024. máj. 8. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!