Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Közel a negyvenhez, nőként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közel a negyvenhez, nőként, maximum mennyivel fiatalabb férfiaknál lehet még esélyem ismerkedés terén?

Figyelt kérdés
2024. máj. 6. 22:10
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
19# Pedig képzeld el, hogy van ilyen a való életben is. :D
2024. máj. 7. 15:52
 22/55 anonim ***** válasza:
94%

Egy 35 éves még 23-24 éves nőket is talál

Nem vagyok meggyőződve. Én huszon-évesen biztos nem álltam volna össze 35 évessel és sztem a mai lányok sem. Főleg hogy a hapsinak valszeg van már gyerek és esetleg ne is akar többet. Vagy egy 23 éves lánynak nem pálya apuval a hétvégi láthatásokat intézni picurral a játszóházban.

Ezektől függetlenül is, miért evidencia, hogy minden férfi 10-20 évvel fiatalabb nőre vágyik? Még külsőre sem vagyok róla meggyőződve - jó pár évig társkeresőztem míg a férjemmel megismerkedtünk és nem ez volt a tapasztalatom, hogy nemgem 40+-osan nem negyvenes hanem 60-as bácsik kerülgettek volna, hisz velük illek össze és ők pont egy 42 évesre vágynának az unokák mellől :) - szóval sem külsőre sem amúgy - miről beszélgessen egy középkorú pali egy egyetemista gyereklánnyal? És főleg, egyáltalán nem ott tartanak az életben - milyen kapcsolatot lehet így kialakítani?

Én a környezetemben nem igazán látok ilyet. Egy ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatról tudok, ott a hapsi menő építési vállalkozó, kiscsaj nem dolgozik. De nem ez a jellemző, hogy a bácsik a kislányokat hajtanák, mert de hamvas. Azért a szexen meg feszes seggen kívül van még a kapcsolatoknak egyéb aspektusa is és én azt látom, hogy ezt a férfiak is tudják.

2024. máj. 7. 16:01
 23/55 anonim ***** válasza:
0%

Nem az számít hogy általánosan mit gondolnak róla, hogy a pasik összejönnének-e idősebb nővel vsgy nem, erre pedig mindenki tudja a választ, hiába mímeled a hülyét.

A 40 éves pasik előtt nem 20 évesek állnak sorban, de ha egy 26-28 évest simán felszed, míg egy 26-28 éves férfi a 18-25 éves lányokban gondolkodik idősebb csak szexre jöhet szóba.

Lehet értetlenkedni, de nézzél már körül a környezetedben, hogy kb.minden házasságban a férfi az idősebb.

2024. máj. 7. 16:08
 24/55 anonim ***** válasza:
Csak nem 15-18 évvel.
2024. máj. 7. 16:10
 25/55 anonim ***** válasza:
28-45 közt.
2024. máj. 7. 17:13
 26/55 A kérdező kommentje:
#23 Bár nem tudom férfi vagy-e egyáltalán, bár gondolom igen. A korodat se tudom, de tuti lenne olyan negyvenes barátnőm aki után megnyalnád mind a tíz ujjadat. Ugyanis nem minden korombeli nő szült 5 gyereket, és hízott meg 100 kilóra. Ha bulizni megyünk, húsz éves fiúk jönnek oda hozzánk. Tudom persze, csak szexelni..az egyik barátnőmet aki idősebb tőlem, 47 éves, tavaly vette el a 31 éves barátja. Idén lesznek 5 éve együtt. És képzeld, boldogok. Nem tudom pontosan mi a bajod a korombeli nőkkel, de szerintem a mai világban már nem tabu a korkülönbség. Mindegy kinek a javára is szóljon az. :) Engem sem zavar ha 40-50 éves palik, tinilányok után futkároznak. Én is mondhatnám hogy azok a kapcsolatok meg csak anyagi javakra épülnek, hisz egy 20 éves lány bármikor kaphatna magának 20 éves fiúkat is. Minden napra másikat..de nem mondok ilyet, mert egy az nem érdekel ez, a másik én nem utálom a korombeli vagy idősebb férfiakat SE. Egyszerűen csak más tetszik.
2024. máj. 7. 17:55
 27/55 anonim ***** válasza:
15%

Nem a szülésről meg a kilók számától függ.

A fiatalabb vonzóbb, ennyi az egész. Igen, szexelni mennek oda a 20as pasik, márcsak azért is mert kissebb a konkurencia. Egy 20as csajhoz odamennek 20an egy 40eshoez 2en.

A barátnőd nemsokára le lesz cserélve egy fiatalabbra aki szülni is tud egy 31 éves pasinak.

A korkülönbség sosem volt tabu, csak amíg a fiatal lányok mindig is ismerkedtek, házasodtak idősebb férfiakkal, addig a fiatal férfiak sose buktak az idős nőkre. Ehhez semmi köze a tabuknak meg a társadalmi dolgoknak.

Csak nézz körül az ismerőseid között, persze látod te is csak játszod az értetlent.

2024. máj. 7. 18:26
 28/55 A kérdező kommentje:

Na jólvan, már látom csak trollkodsz. Ugyanazt a süket dumát nyomod csak csűröd csavarod. 😄

Mindenki ismerkedjen akivel akar vagy akivel tud. Ámen. 🙏😄

2024. máj. 7. 18:31
 29/55 anonim ***** válasza:

Az én ismerőseim közt pl ahogy már írtam is, 1 ilyen kislány vs. vén farok pár van

Bácsik 40 évesen döbbentem rá hogy gyereket akarnak? Addig mit csinált?

2024. máj. 7. 18:36
 30/55 anonim ***** válasza:
20%
Akkor árhld már el miért itt kérdezősködsz és miért vsgy vénlány 40 évesen ha olyan kapós vagy?
2024. máj. 7. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!