Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel a negyvenhez, nőként, maximum mennyivel fiatalabb férfiaknál lehet még esélyem ismerkedés terén?
Egy 35 éves még 23-24 éves nőket is talál
Nem vagyok meggyőződve. Én huszon-évesen biztos nem álltam volna össze 35 évessel és sztem a mai lányok sem. Főleg hogy a hapsinak valszeg van már gyerek és esetleg ne is akar többet. Vagy egy 23 éves lánynak nem pálya apuval a hétvégi láthatásokat intézni picurral a játszóházban.
Ezektől függetlenül is, miért evidencia, hogy minden férfi 10-20 évvel fiatalabb nőre vágyik? Még külsőre sem vagyok róla meggyőződve - jó pár évig társkeresőztem míg a férjemmel megismerkedtünk és nem ez volt a tapasztalatom, hogy nemgem 40+-osan nem negyvenes hanem 60-as bácsik kerülgettek volna, hisz velük illek össze és ők pont egy 42 évesre vágynának az unokák mellől :) - szóval sem külsőre sem amúgy - miről beszélgessen egy középkorú pali egy egyetemista gyereklánnyal? És főleg, egyáltalán nem ott tartanak az életben - milyen kapcsolatot lehet így kialakítani?
Én a környezetemben nem igazán látok ilyet. Egy ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatról tudok, ott a hapsi menő építési vállalkozó, kiscsaj nem dolgozik. De nem ez a jellemző, hogy a bácsik a kislányokat hajtanák, mert de hamvas. Azért a szexen meg feszes seggen kívül van még a kapcsolatoknak egyéb aspektusa is és én azt látom, hogy ezt a férfiak is tudják.
Nem az számít hogy általánosan mit gondolnak róla, hogy a pasik összejönnének-e idősebb nővel vsgy nem, erre pedig mindenki tudja a választ, hiába mímeled a hülyét.
A 40 éves pasik előtt nem 20 évesek állnak sorban, de ha egy 26-28 évest simán felszed, míg egy 26-28 éves férfi a 18-25 éves lányokban gondolkodik idősebb csak szexre jöhet szóba.
Lehet értetlenkedni, de nézzél már körül a környezetedben, hogy kb.minden házasságban a férfi az idősebb.
Nem a szülésről meg a kilók számától függ.
A fiatalabb vonzóbb, ennyi az egész. Igen, szexelni mennek oda a 20as pasik, márcsak azért is mert kissebb a konkurencia. Egy 20as csajhoz odamennek 20an egy 40eshoez 2en.
A barátnőd nemsokára le lesz cserélve egy fiatalabbra aki szülni is tud egy 31 éves pasinak.
A korkülönbség sosem volt tabu, csak amíg a fiatal lányok mindig is ismerkedtek, házasodtak idősebb férfiakkal, addig a fiatal férfiak sose buktak az idős nőkre. Ehhez semmi köze a tabuknak meg a társadalmi dolgoknak.
Csak nézz körül az ismerőseid között, persze látod te is csak játszod az értetlent.
Na jólvan, már látom csak trollkodsz. Ugyanazt a süket dumát nyomod csak csűröd csavarod. 😄
Mindenki ismerkedjen akivel akar vagy akivel tud. Ámen. 🙏😄
Az én ismerőseim közt pl ahogy már írtam is, 1 ilyen kislány vs. vén farok pár van
Bácsik 40 évesen döbbentem rá hogy gyereket akarnak? Addig mit csinált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!