Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kiszűrni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszűrni a garasoskodó , irigy férfiakat?

Figyelt kérdés

Baràtnőimnek mindig olyan pasi van akivel járnak wellnesezni , vagy csak visz egy apróságot a randira az ürge. Egy tálca süteményt pl.

De van aki meg márkás felsőt kapott ajándékba csak úgy a barátjától.

Az elején( első, második randin) is ki lehet már szűrni hogy melyik lesz üreskezű a későbbiekben is?

Hiszen nem szeretnék olyat aki pl a születésnapom előtt egy nappal szakít, vagy olyat aki nálam vacsizik mindig, de egy finom fagyit sem vesz viszonzásképp. Sajnos eddig ilyenek voltak, meg volt aki barátokkal ment nyaralni pedig 1 éve együtt voltunk.

Én rontok el valamit hogy nekem ezek jutnak? Vagy olyan a kisugárzásom hogy nekem nem kell semmi apróság?

2024. ápr. 24. 23:58
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

Aha igaz lehet, akkor ezentúl én sem adok semmit se születésnap se névnap se semmi. Egy vacsora sem.

Nem szeretem az elvárásokat !

2024. ápr. 26. 16:13
 52/58 anonim ***** válasza:
0%

55

De akkor meg pont olyanná válsz, mint akiket eddig leszóltál. Van arany középút is, de nekem amúgy mindegy, csak elírtam a véleményemet. Nem kell egyet érteni vele

2024. ápr. 26. 16:33
 53/58 A kérdező kommentje:

Tudom persze, ne legyek olyan. Mindig csak adjak inkább ,de ne várjak el semmit mert az már csúnya dolog !

Ez amúgy nem kettősmérce?

Hangosan kukorékolja a pasi hogy mikor van a születésnapja, nehogy elfelejtsem , de attól ő még nem lesz érdekember , sem lehúzós.

Ellenben ha nekem jól esne egy szál virág néha, akkor aranyásó vagyok.

😂😂

2024. ápr. 26. 16:40
 54/58 anonim ***** válasza:
0%

57

Hol mondtam, hogy nem lehúzós a pasi? Légyszi, forgatsd ki a szavaim, köszi!

2024. ápr. 26. 16:43
 55/58 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van, nem kell már semmi udvariasság, lehet egy tajparaszt is, ha odab@ssza a gucci szoknyát, akkor egyből le is nyelik neki, merthogy milyen fontos neki a nő.

És egy gazdag is szakíthat születésnap előtt, ez nem a pénzen múlik, hanem a bunkóságon

2024. ápr. 26. 18:05
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyenkor adok hálát az égieknek a férjemért.
2024. ápr. 26. 18:22
 57/58 A kérdező kommentje:

59.

Ennek semmi köze a gazdagsághoz…. Nem erről szól a kérdésem….

2024. ápr. 26. 23:17
 58/58 anonim ***** válasza:
Egy év alatt egy db gyertyával ajándékozott meg az exem.
okt. 9. 20:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!