Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kiszűrni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszűrni a garasoskodó , irigy férfiakat?

Figyelt kérdés

Baràtnőimnek mindig olyan pasi van akivel járnak wellnesezni , vagy csak visz egy apróságot a randira az ürge. Egy tálca süteményt pl.

De van aki meg márkás felsőt kapott ajándékba csak úgy a barátjától.

Az elején( első, második randin) is ki lehet már szűrni hogy melyik lesz üreskezű a későbbiekben is?

Hiszen nem szeretnék olyat aki pl a születésnapom előtt egy nappal szakít, vagy olyat aki nálam vacsizik mindig, de egy finom fagyit sem vesz viszonzásképp. Sajnos eddig ilyenek voltak, meg volt aki barátokkal ment nyaralni pedig 1 éve együtt voltunk.

Én rontok el valamit hogy nekem ezek jutnak? Vagy olyan a kisugárzásom hogy nekem nem kell semmi apróság?

2024. ápr. 24. 23:58
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Azért pénzesek XD

2024. ápr. 25. 08:34
 22/58 A kérdező kommentje:

Hagyjuk a szeretetnyelv dumát.

Melyik pasi díjazná ha kijelenteném h az én szeretetnyelvem nem az érintés hanem a beszélgetés. Nulla szex.

Ugye!

De akkor ne legyen már gond az udvarlás. Ha meg gond, akkor ne reklámozza százszor hogy mikor van a születésnapja, mert ugye én vettem neki ajándékot, az én születésnapom előtt egy nappal pedig szakított. Ez egy példa az egyik exem ilyen volt.

2024. ápr. 25. 08:50
 23/58 A kérdező kommentje:

Vagy a másik exem, aki egy kávéra sem költött egyszer sem, az mégis hozzám járt zuhanyozni, szexelni, vacsorázni. Így, ebben a sorrendben.

Semmi gond ezzel, de soha egy szál virágot, egy tábla csokit, semmit nem hozott, mindig üres kézzel jött.

Nekem nem az a bajom h valaki nem akar költeni rám, hanem az, hogy az én főztömet eszi, meg ugye a szex is kell.

Konkrétan a nagy büdös semmiért cserébe én adjak. Meg ugye névnapja, nem felejtettem. Jött az én névnapom, azt mondja neki nem az ajándékozás a szeretetnyelve. De tőlem elfogadta az ajándékot…..

2024. ápr. 25. 08:55
 24/58 anonim ***** válasza:
94%

23 nekem egyszer azt mondta az illető, hogy ő Jehova és ajándékot elfogadhat de nem adhat 😂 én is jehova lettem utána, ami nem tetszett neki 🤔

Amúgy meg ha belegondolsz, ingyenes rosszlány voltál. Zuhi, ingyen punci, nálad. Egy rosszlány ezért egy 20ast elkér. Milyen sokat spórolt a pasi, ráadásul még enni is kapott!

2024. ápr. 25. 09:19
 25/58 A kérdező kommentje:

Na azokat a nőket nem ítélem el.

Több eszük van mint nekem, esküszöm.

Nem is érdemes amúgy szerelmesnek lenni mert sajnos olyankor akarok mindig nagyon megfelelni, jókat főzni, meg ugye napokig agyalok hogy mi lehet a jó ajándék ami megfelel neki.

2024. ápr. 25. 09:30
 26/58 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező főzzek neked valami finomat? :))
2024. ápr. 25. 09:36
 27/58 anonim ***** válasza:
94%
A kérdezőnek üzenem férfi létemre.Ne másoknak akarjál megfelelni ha nem magadnak.Legyen tekintélyed és ne legyél mindenben hiszékeny és naív mert csak lejáratod magad.Legyél bölcs,megfontolt és határozott és nem valami szolgálati eszköz.Aurelius mondta valamikor hogy az olyanokat akik kihasználnak legyen az férfi vagy nő messze kerüld el ha jót akarsz magadnak és tanulj meg nemet mondani.Kerüld a kalandra vágyókat,ha nem meg is érdemled és ne panaszkodj.Aki érett és értelmes azt fel fogod ismerni.Addig ne adj semmit.Többek között ne higgy senkinek és ne bizz senkiben és nem ér csalódás.
2024. ápr. 25. 10:09
 28/58 anonim ***** válasza:
20%

Én azt mondom, hogy a fillérbaszóság is csak egy tulajdonság a sok közül. Nagyobb súllyal esik latba, de azért meg kell nézni, hogy ez mellett mik a jó tulajdonságok.

Csak emiatt én nem dobnék senkit, feltéve hogy sok másban ellensúlyozza.

2024. ápr. 25. 11:45
 29/58 anonim ***** válasza:
72%

28

Dehogynem!!!! Ha valaki fillérbaszik velem szemben is, akkor az kuka, mert nem.jelentek neki annyot, mint a pénz

2024. ápr. 25. 12:11
 30/58 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy tényleg ha attól fsik valaki hogy nehogy költenie kelljen 300 ftot egy kávéra, vagy egy születésnapot normálisan megtartani, akkor a pénzt szereti jobban mint engem.
2024. ápr. 25. 12:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!