Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszűrni a garasoskodó , irigy férfiakat?
Baràtnőimnek mindig olyan pasi van akivel járnak wellnesezni , vagy csak visz egy apróságot a randira az ürge. Egy tálca süteményt pl.
De van aki meg márkás felsőt kapott ajándékba csak úgy a barátjától.
Az elején( első, második randin) is ki lehet már szűrni hogy melyik lesz üreskezű a későbbiekben is?
Hiszen nem szeretnék olyat aki pl a születésnapom előtt egy nappal szakít, vagy olyat aki nálam vacsizik mindig, de egy finom fagyit sem vesz viszonzásképp. Sajnos eddig ilyenek voltak, meg volt aki barátokkal ment nyaralni pedig 1 éve együtt voltunk.
Én rontok el valamit hogy nekem ezek jutnak? Vagy olyan a kisugárzásom hogy nekem nem kell semmi apróság?

A nők szerint itt már kb minden pasi incel aki megpróbá rávilágítani arra, hogy indokatlanul magasak az elvárások.

47!
Úgy h pl eljár a barátnőhöz zuhanyozni szexelni vacsorázni és minden alkalommal üres kézzel megy .
Anyagias, hiszen olyan nővel nem is áll szóba aki szeretne néha egy szál virágot.
Nem attól lesz valaki aranyásó ha néha viszel neki virágot vagy felköszöntöd a születésnapján, hanem attól hogy elveszi a millióidat, megkér hogy írasd rá a házadat stb, de neked ilyentől szerintem nem kell tartanod.
Aranyásó meg nem fog üres földben ásni.

Aranyásás nem ugyanaz, mint az anyagiasság
Kifejtem, hogy mire gondolok. Többet írtak itt olyasmit, hogy ők akkor érzik, hogy a pasi szereti pket, ha vesz nekik ajándékokat (valaki mintha azt is mondta volna, hogy ez a szeretetnyelve, másvalaki meg olyasmit, hogy az udvarlás nála az, hogy ajándékokat kap), azt hiszem te is írtál ilyesmit, hogy elvárod, hogy ajándékokat kapj. Ezzel lényegében tárgyiasítjátok magatokat, azt szeretnének, ha a pasi megvenne ajándékokkal. Részetekről elvárás, hogy vegyen nektek dolgokat, mintha ez lenne a lényeg, ezzel éreztetné, hogy érdeklitek.
Ez az egész az anyagi javakat veszi előtérbe, az lesz a lényeg, ettől szeintem ez is anyagias gondolkozás. Mint ahogy az is, ha valaki semmit nem vesz, még egy kávét vagy ilyesmit se és fillélrezik. Mind a kettő az, valószínűleg ezért vonzátok be az ilyen pasikat is, mert ez az elsődleges ami érdekel bennük. Egyik se éppen jó dolog, nekem az a véleményem, hogy kevesebbet kéne az anyagiakkal foglalkozni, főleg nem elvárni a másiktól dolgokat, és azért adni a másiknak, hogy attól jó legyen neki, nem azért, mert akkor utána cserébe ő ad nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!