Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kiszűrni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszűrni a garasoskodó , irigy férfiakat?

Figyelt kérdés

Baràtnőimnek mindig olyan pasi van akivel járnak wellnesezni , vagy csak visz egy apróságot a randira az ürge. Egy tálca süteményt pl.

De van aki meg márkás felsőt kapott ajándékba csak úgy a barátjától.

Az elején( első, második randin) is ki lehet már szűrni hogy melyik lesz üreskezű a későbbiekben is?

Hiszen nem szeretnék olyat aki pl a születésnapom előtt egy nappal szakít, vagy olyat aki nálam vacsizik mindig, de egy finom fagyit sem vesz viszonzásképp. Sajnos eddig ilyenek voltak, meg volt aki barátokkal ment nyaralni pedig 1 éve együtt voltunk.

Én rontok el valamit hogy nekem ezek jutnak? Vagy olyan a kisugárzásom hogy nekem nem kell semmi apróság?

2024. ápr. 24. 23:58
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%

Ja, mert csak a végletek léteznek. Sugardaddy vagy fillérbaxó uraság.

Köztes kategória nincs, mi?

Ha nem esett volna le, egy normál kapcsolatot keresne ahol kölcsönösen (!!!!!!) költenek egymásra, utaznak, nyaralnak, stb. Nem Lölőt, de nem is egy ingyenélőt keres.

2024. ápr. 25. 14:03
 32/58 A kérdező kommentje:

Amúgy jeleztem az exemnek hogy ha eltartót keres aki vacsorával várja minden este akkor regisztráljon egy ilyen oldalra, de megsértődött.🤔

Pedig vannak selyemfiuk !

2024. ápr. 25. 14:06
 33/58 A kérdező kommentje:
Incel b.ziknak nincs normális! 🤣
2024. ápr. 25. 14:07
 34/58 A kérdező kommentje:

31!

Neked amúgy most tényleg az fáj, ha egy nő nem akar csakis adni folyton????

Hanem vissza is szeretnék valamit???

Ezek szerint te is egy zsugori incel vagy.

2024. ápr. 25. 14:10
 35/58 anonim ***** válasza:
100%

12

Nagyon le vagy pontozva, mint a korábbi válaszaid is. Ja mégse, ki gondolta volna??

Én eskü nem értem hol találjátok az ilyen pasikat. A tág környezetemben egyet nem tudnék mondani, aki ilyen. De az meg teljesen rejtély, hogy miért maradtok velük, egyáltalán miért jöttök össze velük.

Azon azért elgondolkoznék, hogy a hasonló hasonlót vonz elv nem áll-e a háttérben

2024. ápr. 25. 14:15
 36/58 anonim ***** válasza:

Szerintem sok esetben meg lehet találni a kölcsönösséget. De vannak olyan emberek, női, férfi oldalról egyaránt akik csak kapni akarnak.

Részemről férfiként belefér hogy többet adjak, ha megtehetem. Viszont ha a nő tehetné meg akkor sem várom el, hogy ő fizessen mindent.

45f

2024. ápr. 25. 14:17
 37/58 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, és páran!

Tényleg csak ez a két opció létezik? Aki első randira is valami drága ajándékkal jön, meg aki nem ad 20 forintot se a kávéautomatába, de mindennap átmegy zuhanyozni, enni, b*szni?

Középút? He? Vagy az nem létezik?

2024. ápr. 26. 10:40
 38/58 anonim ***** válasza:
30%
A kérdező egy aranyásó.
2024. ápr. 26. 10:47
 39/58 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy teljesen más mozit néznek a férfiak.

Az hogy én adok, nyújtok valamit de szeretnék viszonzást is, szerintük egyenlő a puncs oldalon lévő nőkkel.

Privát üzenetekben is ler.bancoztak.

Szerintük aki egy szál virágot is megbecsülne, vagy annyit szeretne hogy ne a születésnapja előtt szakítsanak vele, az k.

Exemnek is mondtam 3 hónap után, hogy szeretném ha udvarolna, egy szelet csoki is megteszi, de azt mondta hogy pénzéhes vagyok .

2024. ápr. 26. 10:49
 40/58 anonim ***** válasza:
78%

Mindent összegezve; aki elvárja az ajándékot, vagy barmi viszonzást, az egy qurva.

Aki meg enélkül is ad, nem vár semmi pénzbeli dolgot, az egy ingyenqurva.

Hát gyerekek...

2024. ápr. 26. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!