Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet kiszűrni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiszűrni a garasoskodó , irigy férfiakat?

Figyelt kérdés

Baràtnőimnek mindig olyan pasi van akivel járnak wellnesezni , vagy csak visz egy apróságot a randira az ürge. Egy tálca süteményt pl.

De van aki meg márkás felsőt kapott ajándékba csak úgy a barátjától.

Az elején( első, második randin) is ki lehet már szűrni hogy melyik lesz üreskezű a későbbiekben is?

Hiszen nem szeretnék olyat aki pl a születésnapom előtt egy nappal szakít, vagy olyat aki nálam vacsizik mindig, de egy finom fagyit sem vesz viszonzásképp. Sajnos eddig ilyenek voltak, meg volt aki barátokkal ment nyaralni pedig 1 éve együtt voltunk.

Én rontok el valamit hogy nekem ezek jutnak? Vagy olyan a kisugárzásom hogy nekem nem kell semmi apróság?

2024. ápr. 24. 23:58
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
56%

Atyaúristen! Nahát az ilyen pasit én már a legelején kukázom! De így instant. Az első jelre. Ott rontod el, hogy esélyt adsz nekik. Nekem annyibol konnyebb dolgom van, hogy szapioszexuális vagyok, és így a külső nekem odaig számit, hogy ne legyen büdös, igénytelen kb. Egyrészt, ha már az első randin sem hajlandó fizetni, akkor az rögtön kuka!

Aztán part2: nem szidjuk magunkat, amiert fontos a férfi egzisztenciája. (Pontosan a fenti helyzetektől kiméled meg magadat mint amit a 7es, győri hölgy leírt. (Árkádból tippelek csak Győrr3😊)

Part3 A végzettség fontos. Érdekes módon, diplomas csávótol, sosem lattam ilyet, ellenben gyárimelostól sokszor) de persze ettől még nem feltétlen kizáró ok az, ha valakinek nincs.

Part4: Ha elso randin CSAK sétálni akar, na az is kuka... rögtön!!! Tiltás rögtön. Időpocsékolás.

2024. ápr. 25. 06:57
 12/58 anonim ***** válasza:
75%

7-es vagyok Budapest😁😁

Nagyon igazad van…az ilyent első körben ki kell rugdosni.

Bár azzal nem értek egyet, hogy ha első randin csak sétálni akar akkor kuka, viszont jo dolgokat írtál ami miatt le is leszel pontozva mikor jonnek a nagy sértődött férfiak.

2024. ápr. 25. 07:05
 13/58 anonim ***** válasza:
75%

12

A CSAK, on van a hangsúly. Ha nem akar beülni egy kv.-ra sem, ott vannvalami gond

2024. ápr. 25. 07:16
 14/58 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem könnyű kiszúrni. Első randin parkban akar sétálgatni vagy meghivatná magát hozzád vacsira/ebédre.

Ha el is juttok egy kávézóba, étterembe, és percekig gondolkozik a legolcsóbb tétel kiválasztásán az is előjel.

Pl gyerek menüről/legolcsóbb tésztát választja és egy másodperc alatt befalja, majd nézi meredten a te tányérodat, mint valami kutya aki várja a maradékot. Na ez is egy jel.

Ilyen volt az első pasi akivel randiztam, mindig arra alapozott hogy odaadom neki a kajám felét ezért csak valami olcsót rendelt magának. Mindenki fizette a sajátját, de ő az enyém felét is megette. Én is megtudtam volna enni, éhes is maradtam, de ciki volt ahogy leste a tányéromat és a többi ember pedig furcsán nézett minket.

Másik, ha fizettetni akarja veled az utiköltség felét. Vagy rávenni hogy csak te utazz, neki ne kerüljön pénzbe.

2024. ápr. 25. 07:16
 15/58 anonim ***** válasza:
38%

Én hiába vettem ajándékokat valakinek aki fontos volt nekem, nem értékelte, hiába vittem volna étterembe meg ide-oda, annyira nem szereti az ilyen helyeket...

Valakinek nem ez a szeretetnyelve. Csak az ölelés vette le a lábáról , az érintések meg a jó beszélgetés.

A kérdésre válaszolva, a Puncs.hu-n biztos találsz olyat aki elhalmoz téged, máshol viszont lutri a dolog.

F30

2024. ápr. 25. 07:28
 16/58 anonim ***** válasza:
58%

Nem értem, én sose vártam el semmi ilyesmit. Meg egy séta a természetben sokkal többet ér mint beülni valami flancos helyre és zabálni egyet, vagy egy wellness agyonklórozott vizében heringeskedni 50 nyugdíjassal.

De kinek mi. Nyilván az is kuka amit fejjebb irtak, hogy 20 forinton kiakadt, de nekem az is ha valaki "meg akar venni".

39n

2024. ápr. 25. 07:38
 17/58 anonim ***** válasza:
46%

Érdekes, az én barátnőm jól keres, rengeteget vásárol, költ magára, de sebészi pontossággal tolja rám a számlák rámeső részét.

Mindene a pénz, ha 10 percet kell velem várnia a boltban, az neki kidobott idő, mert az órabére sokkal több, mint hogy "órákig" válogassa a jobb árú terméket.

Amikor meg a házában nála melózom, földmunka, villanyszerelés, festés, karbantartás, akkor bezzeg nem fontos az EN időm, mert hát milyen cukimókus vagyok, hogy megcsinálom.

2024. ápr. 25. 07:43
 18/58 anonim ***** válasza:
64%
17-es nem éltek együtt és úgy tolja rád a számlák felét? Vagy együtt éltek és úgy? Mert ha igen akkor abban semmi nincs, hogy neked is kell beleadnod
2024. ápr. 25. 07:48
 19/58 anonim ***** válasza:
67%
17, akkor miért vagy még vele?
2024. ápr. 25. 07:50
 20/58 anonim ***** válasza:
42%
17 Ebben mi az érdekes? Általában a pénzesek szoktak fillérbaxók lenni.
2024. ápr. 25. 07:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!