Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyok lennének az igényeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok lennének az igényeim férfiak terén?

Figyelt kérdés

-Tanult, intelligens, művelt.

Tájékozott a világ dolgairól, de nem erőlteti másra a véleményét, meglátásait.

-Érdekes, rafinált és ravasz, de nem simlis, nincsenek kétes ügyei.

-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára viccelődik, nem az számára a vicces, ami amúgy közönséges.

-Van önbizalma és kiállása, tudja magáról, hogy egy félisten, de nincs elszállva, nem nagyképű.

-Nem birtokló, nem akar korlátozni, de azt sem hagyja, hogy más férfiak azt gondolják, szabad a pálya.

-Nagyvonalú, gondoskodó és melegszívű, de nem egy balek, akin mások röhögnek és kihasználnak.

-Úriember, a tenyerén hordoz, de hagyja, hogy kiteljesedjek, a magam útját járjam.

Külsővel kapcsolatban annyi, hogy legyen magas és picit izmos (tehát nem aputest, skinny fat). Figyeljen a külsejére, legyen igényes a megjelenése.

Ami még számomra fontos:

-Legyen autója, jól tudjon vezetni (nekem is van kocsim, nem szeretnék senki férfinek a sofőrje lenni).

-Ne a szülőkkel éljen, azzal a jelmondattal, hogy "jól elvagyunk mi így". Legyen saját otthona, hogy a reggeli szex után ne anyóst kelljen kerülgetnem a konyhában...

-Legyenek céljai, tervei, ne elégedjen meg a középszerűséggel.

Szerintetek ez így sok(k)?

22 éves lány vagyok, most ért véget egy több éves kapcsolatom, ami még kamaszkoromban kezdődött. Nem tudom, hogyan kell ismerkedni, mit is kéne keresnek a férfiakban. Ezért gondoltam ezeket összeszedni, hogy nekem mik a fontosak.

2024. febr. 9. 17:30
 81/91 anonim ***** válasza:

Kérdező: az elvárásaid alapján még fiatal vagy a családalapításhoz...

De legyen, ahogy gondolod... 5 év múlva talán visszatérhetünk, akkor miképp látod a dolgokat.

2024. febr. 10. 13:16
 82/91 A kérdező kommentje:

75-ös válaszoló, vegyél be egy nyugtatót.

Igen, valakinek a kényelem is fontos az életében, ez van.

Ha szerinted az anyagi biztonság azt jelenti, hogy tudsz magadnak ruhát venni, akkor nagy sötétség uralkodhat a fejedben.

Az anyagi biztonság (számomra) az, hogy bevásárlásnál megvehetem, amit éppen kívánok, nem kell figyelnem, hogy mennyibe kerül, vagy éppen mi az akciós? Megvehetem magamnak pl. a Venchi csokit, hiába drága, de a kedvencem.

Ha beteg vagyok, elmehetek hamar ahhoz az orvoshoz, akiben bízom és akivel elégedett vagyok, nem pedig 5 hónap múlva kapok valakihez időpontot, akinek a beceneve a kórházban "Hentes"...

Ha valami miatt nem tudok dolgozni, nem kell félnem, hogy hónap közepére már elfogy a pénzem, hiszen van megtakarításom, befektetésem, így van egy védőhálóm. Vagy ha éppen gyerekem lesz, nem kell a szeparációs szorongással küszködő 1,5 évest betennem a bölcsibe, mert nekem menni kell a szalag mellé, hogy tudjunk mit enni... Hanem itthon lehetek vele, ameddig igényli és ameddig kényelmes. Később is járhat magánintézményekbe, nem kell állami óvodában, iskolában szívnunk a rendszer miatt.

Lehet nélkülözni is, persze, de milyen élet az, mikor hónapról hónapra élsz és rettegsz, nehogy beteg legyél, mert a gyógyszerek nem férnek bele a havi kiadásaidba?

2024. febr. 10. 13:19
 83/91 anonim ***** válasza:
60%

Egyértelműen a budai álértelmiségi burzsuj kategóriába tartozol nálam. Ha személyesen szimpatikus is lennél, ezekkel az apró dolgaiddal amiket leírtál, kikergetnél a világból.

Mindenesetre - noha az elvárásaid magasak - jó esélyed van, hogy találsz ilyen férfit. A legjobb korban vagy hozzá és tiszteletre méltó ilyen fiatalon a céltudatosságod. Ha 30-35 fölötti nőként írnád ugyanezt, mint sokan mások, körberöhögnélek. Így viszont azt kell mondjam, fogsz ilyen férfit találni.

Csak aztán a felszínes kritériumaid mellett nehogy elsikkadjanak a valódi emberi értékek. Mert ha az megtörténik, akkor álmaid hercege sem fog kihúzni abból a gödörből, amit magadnak ástál.

2024. febr. 10. 13:51
 84/91 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy ismerősöm ilyen emberekhez jár szakács és bejárónőként háztartást vezetni a budai hegyekbe. Abban a körben jellemző ez. Nem mond róluk rosszat, többnyire normális, szimpatikus emberek.

Ugyanakkor megvannak a saját súlyos gondjaik. A jólét és a kérdező által is felvázolt körítés aligha teszi őket boldoggá.

Ahogy mondani szokás, mindenki a saját szintjén nyomorog.

2024. febr. 10. 13:55
 85/91 anonim ***** válasza:

Nyilván nem nő a kérdező, hanem egy szokásos incel nyomorult.

Csak ugye ezzel is burkoltan degradálja a nőket, hogy kiadja magát nőnek, ANYAGIAS nőnek, és várja a saját beteg elméjének a megerősítését a válaszokban. Ettől érzi jobban magát a szánalmas kis világában. Túl átlátszó vagy kérdező.

Ne vegyétek komolyan...

2024. febr. 10. 15:19
 86/91 anonim ***** válasza:
Ha a kérdező tényleg jól néz ki és esze is van akkor nincs ezzel gond. Az orálozós komment hűen tükrözi a magyar színvonalat.
2024. febr. 10. 15:54
 87/91 anonim ***** válasza:

Ennél rugalmasabbnak kellene lenned. Én minden lányban, akivel randiztam, láttam valamit, ami nagyon tetszett benne, és azt kívántam, majd a páromban, akivel összeállok, bárcsak meglenne ugyanaz. De a következő, akivel randiztam, benne más jó tulajdonságok voltak, a következőben megint más. Nem kell annyira mereven ragaszkodni ahhoz a jóhoz, amit egyszer már megtapasztaltunk, mert van más is.

Az anyagi biztonságról és a kényelemről annyit, hogy ez elillanhat bármikor. Soha nem tudhatod, mi történik. Ott volt a Covid, pillanat alatt csődbe mentek jól menő vállalkozások. Senki nem számított rá. Azt hiszed, te teljesen be vagy biztosítva?

Előfordulhatnak az életben váratlan események, melyek miatt kénytelen leszel feladni a kényelemszeretetedet.

Egyébként az autód kipufogójából jövő bűz büdösebb, mint a tömegközlekedésen előforduló bizonyos személyek.

2024. febr. 11. 14:40
 88/91 A kérdező kommentje:

"Azt hiszed, te teljesen be vagy biztosítva?"

Volt világháború, különböző válságok, járványok, a családom vagyona mégis csak növekedett és folyamatosan nő.

Szerencsére semmilyen kipufogóbűzt nem érzek, úgyhogy engem ez nem érint.

2024. febr. 11. 14:50
 89/91 anonim ***** válasza:

A kényelmes élet egy dolog, de megvan a visszája is, mert van olyan, amit soha nem tanulsz meg...

Az életbenmaradás ösztöne, az úgy nevezett életösztön nem lesz meg benned.

Miért? Mert mindent a kezed alá kaptál, a legnagyobb gondod neked az, ha letörik a műkörmöd... míg másnak az, hogy fizesse be a csekket, hogy dolgozzon meg hónapokon, éveken keresztül azért, ami neked természetes... Az ökodolgokról meg ne is beszéljünk. Egyszerűen a természetes eszközök használata, a találékonység, az életben maradásért való harc készsége neked nincs és nem is lesz meg, ha kitartasz a bugyuta elveid mellett, mit keresel.

A feléből adj le...

2024. febr. 11. 14:56
 90/91 anonim ***** válasza:

88. Hát igen, de sosem tudni, mi történik. Én is jómódúnak mondom magam, de nem ebben bízom, nem ez a legfontosabb számomra.

Én meg a tömegközlekedésen nem emlékszem büdös emberekre, de lehet, csak a memóriámmal van a gond. :D Benzinbűzt viszont mindig érzek, amikor kimegyek, bizonyos lusta emberek miatt.

Büdös emberek bárhol előfordulhatnak, az utcán, üzletekben, stb., nem a tömegközlekedés jellegzetessége ez.

2024. febr. 11. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!